İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Hatayspor | 12.08.22 | Maç sonucu
Daraltma
X
-
Adamın bütün pozisyonları şüpheli ve bence ofsayt değiller. Kel her şeye bayrak kaldırıyor.İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu trezeguet bi penaltı atsın da rahatlasın. Kanser etti beni bütün maç ya ofsayt ya aldığını vuruyor. Abicim sen Nwakaeme değilsin, olmayacaksın da. Sen sadece kendin ol ve lütfen şu bencilliği bırak ya.
Yorum
-
takımın en iyilerindendi evren ile birlikteİlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiopis'i ben de çok beğendim. Kopenhag maçında oynamama ihtimali yok.
Yorum
-
O kadar pozisyon, verilmeyen gol, ofsayt diye durdurulan abuk subuk pozisyonlar ve rakibe neredeyse net pozisyon vermeden biten maç. Oynamadık diyenler neye göre diyor ben anlamadım. Skor 1-0 diye herhalde ya da kaleye 634 metre uzakta yaptiklari pas sayısı bizden daha çok diyedir
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten suratı asıktı maçı berabere bitiremediği için mutsuzluktan yüzü yerde sahadan ayrıldı. Abilerine ben işimi yaptım ama en fazla bu oldu diye hesap vermeye doğru düşüne düşüne ayrıldı.
Kel yan hakem ile ilgili bugün konuşmazsak yarın skor olarak kaybettiğimizde konuşunca ciddiye alınmayız.
Valla başkan veya basın sözcüsü çıksın konuşsun. Bugün konuşmazlarsa yarın sahada üç puanı kaybedince konuşmanın bir manası olmayacak. Bugün sahada art niyetli hakemler vardı. Bugün iç saha maçımızda bunu yapanlar yarın deplasman ve derbilerde bizi doğrarlar.
Yorum
-
kimse söylemiyor da STEFANO nasıldı ama
şov yaptı la şooov
Yorum
-
Baka geride oynamaz diyoruz neden oldugu bugun anlasildi kendi yerinde oynarsa faydali olur yoksa varligiyla yoklugu anlasilmiyor1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Cidden biraz ışık görmeme rağmen harbiden bulursun yani. Sonuca etki etmesi lazım.İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKouassinin oynadigi ne dir ya
Fransa ikinci lige git 500 tane kouassi bulursun
Sifir resmen2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Corne iceri atsa visca asisti yapıyordu.İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKouassinin oynadigi ne dir ya
Fransa ikinci lige git 500 tane kouassi bulursun
Sifir resmen( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum