Lider başlayıp lider bitiriyoruz bu yılı haydi, bu maçtan sonra gidip daha Kopenhag'ı tokatlayacağız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Hatayspor | 12.08.22 | Maç sonucu
Daraltma
X
-
2.kopenhag macinin basligini ne yap et sen ac, gecen sene gayet ugurlu geldinİlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLider başlayıp lider bitiriyoruz bu yılı haydi, bu maçtan sonra gidip daha Kopenhag'ı tokatlayacağız.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Derin bir rotasyon şart hafta içi çok önemli cl maci var.. benim 11 im ugurcan.. larsen dorukhan ahmet can denswil.. berat dogucan bakasetas kouassi trezege djaniniİlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene Akyazı'da hiç maç kaybetmedik. Şampiyonluğun önemli anahtarlarından biri de buydu. Bu sezon kaldığımız yerden devam etmek dileğiyle.
Yorum
-
-
neden bu kadar düşük olsun 16 bin kombine satıldı. gurbetçiler Trabzondalar. fındık ve transfersizlik etkiler elbet. ama uçuk bilet fiyatı olmazsa 30 bini buluruz. Taraftar grupları arasındaki sorun nedir?İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftara çok iş düşecek sanırım 20 bin anca olacak ve maalesef taraftar gurupları kendi içinde ve aralarında sıkıntılar var bakalım göreceğiz ama ne olursa olsun galip geleceğizhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Hocayada bir şey diyemiyorum bu olay için, rakiplere göre çok dar bir kadro ile yarışıyoruz, her maç at gibi saldırsak muhtemelen sakatlıklar vs gelecek.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine düşük tempolu bir maç bekliyorum. Hele ki skor üstünlüğünü yakalarsak kesin öyle olur.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
20 bin miİlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftara çok iş düşecek sanırım 20 bin anca olacak ve maalesef taraftar gurupları kendi içinde ve aralarında sıkıntılar var bakalım göreceğiz ama ne olursa olsun galip geleceğiz
Stat dolacaktır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum