Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 2.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Hatayspor | 12.08.22 | Maç sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet, hakeme rağmen ve diğer tüm olumsuzluklara rağmen kazandık. Ancak senin gibi hakemin Allah belasını versin. Şu meslekten ekmek yiyorsunuz ya kursağınızda kalsın! Kansız herifler!
    Zaten suratı asıktı maçı berabere bitiremediği için mutsuzluktan yüzü yerde sahadan ayrıldı. Abilerine ben işimi yaptım ama en fazla bu oldu diye hesap vermeye doğru düşüne düşüne ayrıldı.

Kel yan hakem ile ilgili bugün konuşmazsak yarın skor olarak kaybettiğimizde konuşunca ciddiye alınmayız.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yan hakem kesinlikle kotu niyetliydi.kural emin degilsen oynat sonra kaldir var a birak diyor kac pozisyonda geriden ciktik israrla kaldirdi
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İnceden doğrandık yine

Yorum

• Tebrikler çocuklar.

Allah belani versin hakem.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Buruk bir galibiyet oldu. Visca ya çok üzüldüm
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Hakemler cidden felaket
              Canininin kaptığı topta adam yarım saat sonra ayağını kaldırıyo faul veriyo sıgur

Yorum

• Net bir canavar 6 numaramız olsa çok daha farklı oluruz. Teknik, dikine oynayan, topu aldığı zaman eli ayağı titremeyecek ne yaptığını bilen bir 6 numara.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Eren Elmali Allah nazardan saklasin.
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Trezegeye kaldirdiklari bayrakların hiçbiri ofsayt değil gibiydi. Size de öyle geldi mi

Yorum

• Rakip topla oynadı ama fuzuli oynadı. Rövaşata hariç Uğurcan yere yatmadı. Bizim bayağı pozisyonumuz var. Golümüz de var sayılmayan.

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hakemler cidden felaket
                        Canininin kaptığı topta adam yarım saat sonra ayağını kaldırıyo faul veriyo sıgur
                        Hakem kararlarının belki de yarısında hata vardı. Hadi abarttım diyelim %30 u falan hatalıydı berbat bir yönetim.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• bu maç hakemler açısından hiç temiz bir maç değil. doğramaya gelmişler. çok büyük sıkıntı aldım.

Yorum

• Oyunu açamıyoruz. Orta saha çok kötü. Rakibe fazla inisiyatif veriyoruz. Her ters uzun topta kanat bomboş. Buna rağmen farklı kazanabilirdik.

Böyle derinde bekleyeceksen fuleli-uzayan adamlara ihtiyacın var. Hele forvetin kesinlikle Cornelius olmamalı. Eren'in deparlarıyla top taşıyarak oyunun ritmini nasıl artırdığını görüyoruz. Diğerleri gibi topa bassa gol mol olmazdı.

Hoca uzun süredir devam eden sorunlara bir çözüm üretmeli. Abi hâlâ orta saha top çıkarma sorunu yaşamayalım artık ya. Kim oynarsa oynasın. Bu kadar yavaş, bombeli paslar olmaz. Hele o hava topları falan... Gargara yapıyoruz. Kontrollü oyun bu değil.

Yorum

• bu haftada yönetime sövemicez ve bu haftada "bence fatih tekke gelsin abi adam trabzonlu sonucta" diyemicez .
                              neyse bir sonraki haftayı beklicez , umudunu kaybeden her şeyını kaybeder.
                              61

Yorum

• Takım genel olarak yeterliydi.
                                Sezonun hemen başında tempolu dominant bir oyun beklemek haksızlık olurdu.
                                Tebrikler takım.

Şimdi Danimarka’dan iyi sonuçla dönme zamanı.!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                & ONUR RECEP KIVRAK &
                                ^^KELEBEK^^

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X