Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lehimize çok saçma sapan hatalar yaptı hakemler bu sezon…bunlar olmasaydı da şampiyon olurduk yüzde 90 ama …şunlar fener lehine verilse ligden çekilmeyi bile düşünürdük..şampiyonluğu çok daha fazla hakettiğimiz sezonlar şampiyon olamadık,bu sezonki şampiyonluğu ayak oyunlarıyla olamadığımız sezona sayıyorum..Valla izah edilemeyecek derecede lehimize hakem hataları oldu,benim içime sinmiyor bunlar..öyle yada böyle olduk cevapları gelir şimdi,bilmem şu maçtada şöyle olmuştu felan diyceksiniz ama olaya geniş açıdan baktığımızda hiç kimse kusura bakmasın bir aksilik olmasın diye resmen itildik..geçmişte fenere yapılan kıyaklar gibi oldu bu..sindirene afiyet olsun..hakaret edeceklere misliyle iade ediyorum..bunlar benim gözlemlerim
    .....

Yorum

• Dün akşam bu grup eğlendi doğru düzgün antrenman yok dinlenmek yok ne ara istanbula geldiler de ne ara maça çıktılar. İstediğimiz baskıyı kuramamızın en önemli sebebi de bu.

Kadronun yaşlı ve temposuz oyunculardan kurulu olması başka bir konu maalesef tabiki..
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lehimize çok saçma sapan hatalar yaptı hakemler bu sezon…bunlar olmasaydı da şampiyon olurduk yüzde 90 ama …şunlar fener lehine verilse ligden çekilmeyi bile düşünürdük..şampiyonluğu çok daha fazla hakettiğimiz sezonlar şampiyon olamadık,bu sezonki şampiyonluğu ayak oyunlarıyla olamadığımız sezona sayıyorum..Valla izah edilemeyecek derecede lehimize hakem hataları oldu,benim içime sinmiyor bunlar..öyle yada böyle olduk cevapları gelir şimdi,bilmem şu maçtada şöyle olmuştu felan diyceksiniz ama olaya geniş açıdan baktığımızda hiç kimse kusura bakmasın bir aksilik olmasın diye resmen itildik..geçmişte fenere yapılan kıyaklar gibi oldu bu..sindirene afiyet olsun..hakaret edeceklere misliyle iade ediyorum..bunlar benim gözlemlerim
        Bu abinin neden bu kadar kırmızısı olduğunu şimdi anladım.
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi şampiyonluk falan neyse de hiçbir amacının olmadığı bir maçta bir tane genç oyuncu oynatmamak nedir. Süs diye mi alındı bu adamlar.
          takım formda oldugu donemlerde dahı gencler denendıgınde istenen oyundan cok uzak bır goruntu vardı .
          70 bin kişinin onunde genclerle cıkmak dogru olmazdı .
          Haftaya genclerle cıkması dogru olur.
          61

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lehimize çok saçma sapan hatalar yaptı hakemler bu sezon…bunlar olmasaydı da şampiyon olurduk yüzde 90 ama …şunlar fener lehine verilse ligden çekilmeyi bile düşünürdük..şampiyonluğu çok daha fazla hakettiğimiz sezonlar şampiyon olamadık,bu sezonki şampiyonluğu ayak oyunlarıyla olamadığımız sezona sayıyorum..Valla izah edilemeyecek derecede lehimize hakem hataları oldu,benim içime sinmiyor bunlar..öyle yada böyle olduk cevapları gelir şimdi,bilmem şu maçtada şöyle olmuştu felan diyceksiniz ama olaya geniş açıdan baktığımızda hiç kimse kusura bakmasın bir aksilik olmasın diye resmen itildik..geçmişte fenere yapılan kıyaklar gibi oldu bu..sindirene afiyet olsun..hakaret edeceklere misliyle iade ediyorum..bunlar benim gözlemlerim
            Kaç tane hatta yaptılar yahu bizim lehimize tarihleri boyunca kaç tane yaptılar hakemlerle olsa bu iş hicbir zaman Trabzonsporun şampiyon olmasına izin verilmez bu ligde. Boş yorumlar yapıyorsun bom boş hakkımızla kanırtarak şampiyon olduk 3 istanbul haramzadesinin şampiyonluklarından 10 kat temiz bir şampiyonluk aldık.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu çok iyiydi, taraftar 61. dk olmasa yapmaya uzun süre devam edecek gibiydi.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaç tane hatta yaptılar yahu bizim lehimize tarihleri boyunca kaç tane yaptılar hakemlerle olsa bu iş hicbir zaman Trabzonsporun şampiyon olmasına izin verilmez bu ligde. Boş yorumlar yapıyorsun bom boş hakkımızla kanırtarak şampiyon olduk 3 istanbul haramzadesinin şampiyonluklarından 10 kat temiz bir şampiyonluk aldık.
                  Lehimize bir tane hata göster desek apışıp kalacaklar. Tek bir pensltı pozisyonundan öyle bi algı oluşturdular ki

Yorum

• Ne diyor bu 97.248 kişi ne demek
                    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Farkı tekrar çift haneye çıkardık ama Başakşehir muhtemelen haftaya bizi yenecektir...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Belki de tarihin en temiz şampiyonluğu, sindiremeyenlere sindirim ilacı yazabilirim.
                        İSTANBULU EZE EZE ,
                        EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lehimize bir tane hata göster desek apışıp kalacaklar. Tek bir pensltı pozisyonundan öyle bi algı oluşturdular ki

Hepimiz penaltı için şüpheli yaklaştık ,ancak alttaki video da yavaş çekimde top kayan rakibin elinden sekmiş..

Bizim gibi taraftar dünya üzerinde yok..
                          En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 15.05.2022, 22:03.
                          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Fotoğraf öyle güzel kadrajdan alınmış ki sol köşede tam olarak en son ben alınmışım meşalecilerden. Eline sağlık kim çektiyse

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hepimiz penaltı için şüpheli yaklaştık ,ancak alttaki video da yavaş çekimde top kayan rakibin elinden sekmiş..

Bizim gibi taraftar dünya üzerinde yok..
                              Hakem el verdi aslında ama olayı anlatamadı. Abuk subuk hareketler yapınca millet şaşırdı. Bu açı iyi. VAR'da gözüküyordur bu açı.

Yorum

• Tepeüstünde ilk ts bayraklı aracı gördüm, stada kadar tonla araçla konvoy yapar gibi ilerledik. Dönüşte de stadyumdan Çağlayana kadar her araçta ts bayrağı bu büyüklük şaka değil.
                                ( ゚д゚)

Yorum

Yükleniyor...
                                X