Lehimize çok saçma sapan hatalar yaptı hakemler bu sezon…bunlar olmasaydı da şampiyon olurduk yüzde 90 ama …şunlar fener lehine verilse ligden çekilmeyi bile düşünürdük..şampiyonluğu çok daha fazla hakettiğimiz sezonlar şampiyon olamadık,bu sezonki şampiyonluğu ayak oyunlarıyla olamadığımız sezona sayıyorum..Valla izah edilemeyecek derecede lehimize hakem hataları oldu,benim içime sinmiyor bunlar..öyle yada böyle olduk cevapları gelir şimdi,bilmem şu maçtada şöyle olmuştu felan diyceksiniz ama olaya geniş açıdan baktığımızda hiç kimse kusura bakmasın bir aksilik olmasın diye resmen itildik..geçmişte fenere yapılan kıyaklar gibi oldu bu..sindirene afiyet olsun..hakaret edeceklere misliyle iade ediyorum..bunlar benim gözlemlerim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!
Daraltma
X
-
İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLehimize çok saçma sapan hatalar yaptı hakemler bu sezon…bunlar olmasaydı da şampiyon olurduk yüzde 90 ama …şunlar fener lehine verilse ligden çekilmeyi bile düşünürdük..şampiyonluğu çok daha fazla hakettiğimiz sezonlar şampiyon olamadık,bu sezonki şampiyonluğu ayak oyunlarıyla olamadığımız sezona sayıyorum..Valla izah edilemeyecek derecede lehimize hakem hataları oldu,benim içime sinmiyor bunlar..öyle yada böyle olduk cevapları gelir şimdi,bilmem şu maçtada şöyle olmuştu felan diyceksiniz ama olaya geniş açıdan baktığımızda hiç kimse kusura bakmasın bir aksilik olmasın diye resmen itildik..geçmişte fenere yapılan kıyaklar gibi oldu bu..sindirene afiyet olsun..hakaret edeceklere misliyle iade ediyorum..bunlar benim gözlemlerimBordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi şampiyonluk falan neyse de hiçbir amacının olmadığı bir maçta bir tane genç oyuncu oynatmamak nedir. Süs diye mi alındı bu adamlar.
70 bin kişinin onunde genclerle cıkmak dogru olmazdı .
Haftaya genclerle cıkması dogru olur.61
Yorum
-
İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLehimize çok saçma sapan hatalar yaptı hakemler bu sezon…bunlar olmasaydı da şampiyon olurduk yüzde 90 ama …şunlar fener lehine verilse ligden çekilmeyi bile düşünürdük..şampiyonluğu çok daha fazla hakettiğimiz sezonlar şampiyon olamadık,bu sezonki şampiyonluğu ayak oyunlarıyla olamadığımız sezona sayıyorum..Valla izah edilemeyecek derecede lehimize hakem hataları oldu,benim içime sinmiyor bunlar..öyle yada böyle olduk cevapları gelir şimdi,bilmem şu maçtada şöyle olmuştu felan diyceksiniz ama olaya geniş açıdan baktığımızda hiç kimse kusura bakmasın bir aksilik olmasın diye resmen itildik..geçmişte fenere yapılan kıyaklar gibi oldu bu..sindirene afiyet olsun..hakaret edeceklere misliyle iade ediyorum..bunlar benim gözlemlerimAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç tane hatta yaptılar yahu bizim lehimize tarihleri boyunca kaç tane yaptılar hakemlerle olsa bu iş hicbir zaman Trabzonsporun şampiyon olmasına izin verilmez bu ligde. Boş yorumlar yapıyorsun bom boş hakkımızla kanırtarak şampiyon olduk 3 istanbul haramzadesinin şampiyonluklarından 10 kat temiz bir şampiyonluk aldık.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLehimize bir tane hata göster desek apışıp kalacaklar. Tek bir pensltı pozisyonundan öyle bi algı oluşturdular ki
Hepimiz penaltı için şüpheli yaklaştık ,ancak alttaki video da yavaş çekimde top kayan rakibin elinden sekmiş..
Bizim gibi taraftar dünya üzerinde yok..En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 15.05.2022, 22:03.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
Yorum