Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyon TRABZONSPOR!!!!!!!!!!!!!

Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Şu maçı 5-0 yensek umrumda değildi ben şampiyonluğu garantiye aldıktan sonra şans bulamayan gençleri izlemek istiyordum.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya hu arkadaşlar maç bildiğiniz formalite maçı bu ne gerginlik, stres... Salın kendinizi...
        Bizim takim bu havada gider sezon basi da ayni sekil oynarlar
        insallah iyi transferler gidenler ve farkli ivme
        ile sezona baslariz yoksa yazik olur

Yorum

• Formalite maçı evet orası öyle ama kupayı bir de 3 puanla kaldıralım.

Yorum

• Kadro ciddi şekilde değişecek ve değişmeli de zaten..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Seneye zaten bu takım kalmayacak neyin stresini yaşıyorsunuz Allah aşkına Her dakikanın keyfini çıkarmaya bakın. Gelecek sezon bol bol strese girersiniz zaten
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Hiç beklemiyordum o kutlamadan sonra yenmeyi iyi oldu.

Nwakaeme hâlâ top tutuyor beyler. Sağda Visca ondan beter her anlamda.

Djaniny girince bağlantı yapabilen adamın önemi ortaya çıktı. Cornelius bunu yapamıyor işte.

Bakasetas'ı çok beğendim.

Topu kaptırınca olan eksiklerimiz olmasa fena bir maç değildi.

Yorum

• Hocanin bu macta gencleri oynatmamasi cok normal
                  80bin kisi geldi ve sampiyon 11i izlemek istiyor
                  Forvete: Tencere Hill
                  Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İzleyemedim tam tekrarını. Oyuncunun ayakları havadaydı ama visca'ya vurup vurmadığını göremedim
                    El sebebiyle vermiş sanırım. Anlayamadım

Yorum

• Olimpiyat'taki İstanbulspor maçında sahadaki coşkuyu hatırlayanlar var mı? Üstelik o maç TRT'den şifresiz yayınlamıştı.

Yorum

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim takim bu havada gider sezon basi da ayni sekil oynarlar
                        insallah iyi transferler gidenler ve farkli ivme
                        ile sezona baslariz yoksa yazik olur
                        Benim gelecek sezonla ilgili iki beklentim var. Birincisi ve en önemlisi Şampiyonlar Ligine girmek. İkincisi de sonraki sezonun kadrosunun omurgasını sağlam bir şekilde oluştırabilmek ve tempolu futbol Takımın yarısından fazlası değişecek.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• 70 bin seyrci hatırına hele de ligden düşmüş bir takım karşısında oynanan futbol bu olmamalı.

Yorum

• Gelecek sene için tempo yapabilecek diri rakibe saldırabilen bir takım lazım. Şampiyon olduk ama görünen köy kılavuz istemez seneye çok sayıda transfer lazım. Hedef Şampiyonlar ligine katılabilecek bir takım olmalı
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Kapcik agizlilar basladi twitterda.
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• O kutlama üstüne ancak bu kadar oynanır, takım uyumamıştır bile. Yalnız penaltıyı Cornelius atmalıydı takımdaşlık adına. Hatta tekrar atışta sordu kendisi de.

Yorum

Yükleniyor...
                                X