Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdiden yazıyorum CL gruplarına kalma primini 5 milyon yapmalıyız. Ağzımızdan köpükler çıksada sahaya kussak da gruplara kalmalıyız!
    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Visca baya kötü. Ne top tutuyor ne topu iyi bir yere birakiyor.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kapcik agizlilar basladi twitterda.
        İzlemeye devam etsinler az sonra kupa kaldıracağız hahaha

Yorum

• Visca harbiden çok kötü.
          Bu maç ortasahayi beğendim
          Tabi bundan Altay'ın ligin en çöp 2..3takimindan biri olmasinin etkisi var
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Visca ve Nwakeme çok kötüydü. Penaltı penaltı değildi. 2 aydır sahada çok kötüyüz. İnşallah toparlanıp önümüze bakarız. Hiç beğenmiyorum takımı. Seneye işimiz çok zor..

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kapcik agizlilar basladi twitterda.
              Ellerine malzeme veriyoruz bizde suc var

Yorum

• Anket eklendi

Yorum

• Siopis, Dorukhan ve Hamşikin yanına süper bir 6 8 adam alabilirsek çok iyi olacak. Sağ açık tamam zaten. Sol açığa da Tello gibi bir adam. Bir sol bek, sağ stoper... Allah bereket versin Şampiyolar ligine de attıkmı kendimizi ohşşş
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Tribünler tıklım tıklım, dışarı çıktık orası da tıklım tıklım..

Ali Koç trabzonspor bayrağının İstanbul'da ne işi var diye soruyordu.. cevabını almıştır..
                    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• müthiş görüntüler

Yorum

• Eline carpmadiysa top trubunden net gozukmedi penalti falan degil bir ara el isareti yapti ama hakem bizim tarafa dogru onuda anlamadim..canli izleyince daha iyi anliyorsun wakanin arkasinda bek olarak kim oynarsa siritir yalandan arada bir bizim sahaya geliyor ama yuruyor bildigin adam kovalama top kovalama hak getire cizgiden ayrilmiyor hic ..visca 65 den sonra cikmaliydi fazla tölerans gosteriyor hoca prensine ileri de forma adaleti acisindan sikinti olabilir lay lay lom mac olacagi belliydi zaten..govde gosterimizi yaptik dönüyoruz
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Nefret ediyorum bu Türk medyasından. Şampiyon takım kupa kaldırıyor göstermiyorlar. Taraftarıyla üçlü çekiyor lak lak çeneleri durmuyor. Şeref yoksunları ya!

Yorum

• Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Şuradan 17-18 dakika geri sarın. Güntekin'in çenesini dinledik, buraya döndüm.
                              En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 15.05.2022, 18:23.

Yorum

• Bu saatten sonra verilen penaltı ile keşke dalga geçseydik. Sezonun en kritik anlarında onca haksızlık yap, lig bitmiş, takım şampiyon olmuş götten penaltı uydur
                                En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 15.05.2022, 18:20.

Yorum

Yükleniyor...
                                X