Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 37.Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Altay | İSTANBUL BORDO MAVİ!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tweetin altinda gereksiz yok stadda bosluk vardi. Tribunler ful degildi falan tartismasi yapiliyor. Maci izledik stad fuldu gercekten. Merdiven bosluklari falan da gozukmuyordu.
    En son jpositve tarafından düzenlendi; 16.05.2022, 23:39.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadın boş halli resmini karşınıza bir alın, Ne kadar merdiven koridarları var ve kaç adet var ve o merdivenlerde ne kadar insan olur bir hesaplayın sonra da bizim maçta ki resme bir bakın o merdivenler nasıldı diye. Olimpiyattakı 61 bin rekoru kırdığımız da da trübündeydim , pazar günüde ordaydım. O zaman kale arkalarına kimseyi almamışlardı.. Şimdi ise , Batı tarafının en üst tarafında 3 bin kadar eksiklik vardı ve diğerler merdivenler dahil fulll doluydu.

90 binden az insan yoktu o statta
      Aynen, kuzey tarafındaki boşluklar da gişeler açıldığı için dolmadı, taraftar doğu tribününe akın etti, bu nedenle kuzey boş gibi görünüyor.
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gittiğim üçüncü Trabzonspor maçında ilk galibiyetimi görebildim. Artık futbola ara verebilirim.
        Aynen. beşiktaş, antalya ve Altay maçları mı o 3 maç
        Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
        1-Mahmut Hoca
        2-TRABZONSPOR

Yorum

• insanlar maçı koltuklarında izlemiyor kimisi sağa sola kayıyor yada alta doğru birikiyor. o boşluklar sizi yanıltmasın.

yalnız şu maça kaç kişi resmi olarak giriş yapmış biletli biletsiz bilmem ama rahat bakınca 70 binden fazla insan var burada.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 2011'deki maça da bu seneki maça da gitmiş biri olarak söyleyebilirim ki; bu maçta en az 10 bin kişi daha fazla vardır.

2011'deki maçta zor da olsa merdiven boşlukları seçilebiliyor. bu maçta merdiven boşluğu diye bir olgu yoktu. o stadın merdiven boşlukları rahat 10 bin kişi alır arkadaşlar. 2011 'de deplasman tribünü ev sahibine (ibb) verilmişti ve boş kaldı, çevresinde koruma boşluğu vardı. bu maçta misafir tribün de bize aitti.. 2011 yılında kaçak geçiş çoktu evet. ama bu maçta kapılar komple açıldı ve barkod falan okunmadı.. passo uygulamasında ben maça girmemiş gözüküyorum mesela.. eğer bir ceza verilirse bana verilemeyecek muhtemelen..
            En son memozcan tarafından düzenlendi; 17.05.2022, 17:00.
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• bu maçta galibiyet üçlüsünü egemen korkmaz yaptırmalıydı.. o seneden elimizde kalan tek değer şu anda o.. hem o maça hem o seneye güzel atıf yapılmış olurdu..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2011'deki maça da bu seneki maça da gitmiş biri olarak söyleyebilirim ki; bu maçta en az 10 bin kişi daha fazla vardır.

2011'deki maçta zor da olsa merdiven boşlukları seçilebiliyor. bu maçta merdiven boşluğu diye bir olgu yoktu. o stadın merdiven boşlukları rahat 10 bin kişi alır arkadaşlar. 2011 'de deplasman tribünü ev sahibine (ibb) verilmişti ve boş kaldı, çevresinde koruma boşluğu vardı. bu maçta misafir tribün de bize aitti.. 2011 yılında kaçak geçiş çoktu evet. ama bu maçta kapılar komple açıldı ve barkod falan okunmadı.. passo uygulamasında ben maça girmemiş gözüküyorum mesela.. eğer bir ceza verilirse bana verilemeyecek muhtemelen..
                Aslında bir önemi yok ama 2011 deki maça giden herkes Altay maçında daha fazla taraftar olduğunu rahatlıkla söyleyebilir..

Bir de insanlar koltuk numaralarına riayet etmemesi ve gündüz olması yanılgıya neden oluyor..

Turnike ve barkod sistemlerinin çalıştırılmaması rekorumuzu yedi maalesef..her haber sitesinde 70 bin yazıyor..biletsiz girenler nerede ?
                En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 17.05.2022, 17:21.
                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• 70.000 gerçekçi rakam
                  90.000 hayal ürünü
                  Artık bunlara takılmamak lazım
                  Şovumuzu yaptık mı yaptık.
                  NOKTA.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• 4- TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü’nün 15.05.2022 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-ALTAY Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca, “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca, “usulsüz seyirci alınması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca, “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketler” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Süper Lig ve TFF 1. Lig Yayın Talimatı’nın 7. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 4. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      70.000 gerçekçi rakam
                      90.000 hayal ürünü
                      Artık bunlara takılmamak lazım
                      Şovumuzu yaptık mı yaptık.
                      NOKTA.
                      Son baktığımda 63 bin bilet satılmıştı zaten. Çoluk çocuk, biletsiz taraftarı saysak 70 az bence.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak bodozlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynen. beşiktaş, antalya ve Altay maçları mı o 3 maç
                          İkisi doğru biri yanlış. İlk gittiğim maç İBB-Trabzonspor maçıydı olimpiyatta. 2-1 yenilmiştik. Bu yıl Beşiktaş ve Altay maçları ile hem beraberlik hem galibiyet görmüş oldum.
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• Öyle de oldu

İlk olarak Tuğrul Z. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu maçta da biletsiz giren tonlarca insan olacaktır zaten. O kadar adamı kapıdakilerin tutması veya zorluk çıkarması çok olası görünmüyor.

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Waka son taraftar kozunu da oynadı, gidici bence
                              Valla helal

Yorum

Yükleniyor...
                              X