İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 7.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar sabredin kaldı 12 maç sezon arasında 2-3 iyi transferle müthiş işler yaparız. bu 3 transferin 2 si yerli olmalı tabi
................uğurcan................
peres....hugo....edgar.....XXXX
.................XXXX..................
.......bakasetas...hamsik.........
XXXX......................nwakame
................cornelius..............
bu eksiklikler kapanır yedek için de 1-2 yerli takviyesi yaparsak yeterli
Yorum
-
yerleşik savunmayı statik hücumm oyuncularıyla bozamıyoruz. işin ofans tarafında en büyük problem bu. haftalardır böyle.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Bu takımın ortası Kasımpaşa maçındaki Dorukhan ve Siopisle ancak az biraz toparlar.
Hocam eninde sonunda taktiğini bilmemneyin değiştircen, boşa direniyorsunHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
En baştan dedigim gibi bu kadroyla bu iş OLMAZ üzülüp sinirlenmeye gerrk yok şampiyon olacak takım kendini belli eder bizde o olay yok.Kadro yapılanması yanlış .Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyerleşik savunmayı statik hücumm oyuncularıyla bozamıyoruz. işin ofans tarafında en büyük problem bu. haftalardır böyle.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTony'nin 3 gün arayla iki zor maç oynayabileceğini düşünüyor muyduk ? Rakip enerjisini harcadiktan sonra şu maça girse daha iyi olmaz miydi ?
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeres beklediğimiz standartta bir oyuncu değil, Pereira'nın tek bacağı etmez..
Şu ana kadar 10 maç oldu sanırım. Pereira'nın yarısı kadar katkı vermedi. Kıyaslamak bile abes olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum