Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 7.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Peres beklediğimiz standartta bir oyuncu değil, Pereira'nın tek bacağı etmez..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hüseyin’in yediği kart hariç hatası yok yapmayın günahtır çocuğa. Gözlüklerinizi çıkarıp izleyin bende Hüseyin’i beğenmiyorum ama bu maç için şöyle hatalı böyle hatalı demek yanlış.
      O pozisyonda da faul varbence. Rakip vurmasn diye bozdu.
      ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana Beratin kazandigi bir tane ikili mucadele, kestigi bir pas arasi, aldigi rakipten dönen top söyleyebilir misin. Neye gore taş mesela.
        Direkt aklıma gelen pozisyon bizim sol korner köşesinin orda topu kesip al ver yapıp topu çok iyi bir şekilde ortaya atıp oyunu açması.
        Ek olarak Berattan yırtıcı bir ortasaha performansı bekleyemeyiz çünkü o tip bir futbolcu değil. Daha teknik, ayağa oynayabilecek, top kullanabilecek ortasaha oyuncusu kendisi. İlerde Hamsikin şu an saha için aldığı rolü alıp benzer oyunu oynayabilecek biri.
        En son Manava61 tarafından düzenlendi; 27.09.2021, 20:54.

Yorum

Hüseyin’in yediği kart hariç hatası yok yapmayın günahtır çocuğa. Gözlüklerinizi çıkarıp izleyin bende Hüseyin’i beğenmiyorum ama bu maç için şöyle hatalı böyle hatalı demek yanlış.
          Valla kendisi kötü bir stoper olsada ideal kadroda Edgar'ın yerine oynayabilir. Yeterki Ömür ve İsmail'den birisini kessin açtığı kontejanla.

Yorum

• İlk yarıda rakibi tamamen sahasına hapsedip atak üstüne atak yaparak hücum devamlılığını sağladık. Fakat 20. dakikadan sonra yaptığımız atakların verimliliği düştü ve topu yavaş çevirmeye başladık. Haliyle topa sahip olsak da net gol pozisyonu üretemedik. Ufak tefen hatalar dışında ilk yarı bizim adımıza gayet iyi geçti diyebiliriz. Bazı oyunculara uyarı yapmak gerekirse Peres'ten başlamak lazım. Bir bek olarak oyuna aksiyon katmak konusunda yeterince arzulu değil. Önceki maçlara oranla bugün daha canlı bir görüntüde olsa da hala yeterli olmadığını düşünüyorum. Djaniny maça oldukça iyi başladı ama ilk yarının ortalarından sonra giderek oyundan düştü. Son uyarım da İsmail'e olacak, kardeşim sen savunma yaparken neden sağını, solunu ve arkanı kontrol etmiyorsun? Bu kadar savunma özürlüsü bir bek olunmaz!

Yorum

• Djaniny-gervinho
              Berat-siopis
              Maç bi anda 3-1e gelir.
              Umarım yapar bu değişiklikleri.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• bu takıma mensah gibi oyuncu lazım
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  -----dorukhan--siopis

--djaniny--hamsik--waka

---------cornelius

dönmemiz gerek acil,
                  Defans arkasına kim koşacak? Net bir sağ kanadımızın olmaması bizi yoracak. Gervinho ideal fakat onun da bitiriciliği ve defansı malum.

Yorum

hiç sevmem ama topla hızlı çıktı, paslarıda gayet iyiydi. forumda ezbere eleştiri moda. her devre arası burada sallamacı tayfa geliyor maç bitince ne hikmetse ortada yoklar.
                    ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Takımın büyüüüüük bir TEMPO sorunu var...

Yorum

• Adam çapraza gitti çok da zayıf bir şut attı. Malesef uğurcan'in solu yerden gelen şutlarda zayıf. Biraz da önde kaldı ama problem oyunda. Gol daha net gösterdi sadece.

Iyi bir takıma karşı bu kadar riskli bir kadroyu anlamıyorum ben. Takıma eziyet ediyor hoca.

Yorum

• arkadaşlar sabredin kaldı 12 maç sezon arasında 2-3 iyi transferle müthiş işler yaparız. bu 3 transferin 2 si yerli olmalı tabi

................uğurcan................
                          peres....hugo....edgar.....XXXX
                          .................XXXX..................
                          .......bakasetas...hamsik.........
                          XXXX......................nwakame
                          ................cornelius..............

bu eksiklikler kapanır yedek için de 1-2 yerli takviyesi yaparsak yeterli
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Bu maçta Hüseyin'e sallayan futbol falan bilmiyordur. Çocuk gayet özverili ve iyi oynadı. Bu arkadaşlar mümkünse gidip tedavi olsunlar.

Yorum

• Hüseyin icin yeni bir sayfa artik. Onca haftadir oynamayan bir oyuncudan da hatasiz oynamasi beklenemez. Hugo kadar oynuyor bence..Umarim ikinci devre pisman olmam yazdiklarimdan
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bana Beratin kazandigi bir tane ikili mucadele, kestigi bir pas arasi, aldigi rakipten dönen top söyleyebilir misin. Neye gore taş mesela.
                                soru bana sorulmamış ama berat ilk 45 dkda 2 top kapma ile takımin en iyisi sahanin 2. en iyisi
                                kazandigi 5 sahipsiz top ile de takimin ve sahanın en iyisi

yaptigı 2 pas arasıylada takımın ve sahanın 2. en iyisi

istatistikler mackolikten alıntidır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X