İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 7.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
1 puan alsak üzülmem, yenilirsek üzülürüm. Kazanırsak moral olur ama Alanya defansta boşluk bırakmıyor, takıma sihirli değnek sokmazlarsa 2. yari işimiz zor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Takım gerçekten geriye koşmuyor ya. Defans oyuncuları ve hücum oyuncuları diye ikiye ayrılmış gibi takım. İlerde top kaybedince ağır ağır geri koşuyor elemanlar. Nasıl olacak böyle anlamadım.Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Trabzonspor'un defansı şampiyonluk için yetersiz, artı olarak savunmanın önünde oynayan oyuncu da savunmaya yardım anlamında yetersiz oyuncu profili olarak, ileride ki oyuncularında savunmaya katkısı az olunca her maç gol yememiz mucize, bu takım asla şampiyon olamaz, hücum olarak yeterli olsa da defansif yönü şampiyonluk için fazlasıyla yetersiz..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça direkt böyle başlamalıydı diye düşünüyordum. Ama kontraatak tehlikesine karşı iki hızlı stoper kullanmayı tercih etti ataklarda da 3lüye döndü. Güzel başlangıç oldu kanaatimce ve iyi de bir ilk yarı seyrettik özellikle ilk 15 dakika. Hüseyinin sarısı başımıza bela olabilir ama an iyibariyle. O yüzden dediğiniz gibi Hüseyin-Siopis iyi olur diye düşünüyorum.İsmaile çözüm yok
Acaba Siopis sol bekte oynayamaz mı? Hareketli, agresif, savunması iyi ve topla arası iyi. Bence İsmailden iyi çıkabilir.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Herkes elestiri yapiyor, ama aslinda sorun bence Taktik. Konya macinda, ezildik, sorduk, neden takim reaksiyon göstermiyor diye, ikinci yari bam baska Trabzon cikti. Gol pozisyon bulduk hatta maci alabilirdik. Aynisi simdi icinde, Avci takimi korkarak oynatiyor, birak ofansiv oyniyalim, Malatya maci gibi. Sezonun en iyi macini oynadik.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 puan alsak üzülmem, yenilirsek üzülürüm. Kazanırsak moral olur ama Alanya defansta boşluk bırakmıyor, takıma sihirli değnek sokmazlarsa 2. yari işimiz zor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum