Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 7.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Genç insanlar risk grubunda değil. Çoğu insan aşının uzun vadeli yan etkilerinden çekindiği için aşı olmuyor. Cahil diye yaftalayıp terbiyesizlik yapma. Burası futbol forumu. Politik tartışma ortamı değil.

Açık havada bulaşmayan, gençlerin ölüm oranı 25 milyonda 1 olan virüs için tribünde aşı zorunluluğu getirerek ayrımcılık yapan federasyon eleştirilmelidir eğer biri eleştirilecekse.
    Gençler risk grubunda değil peki orta yaş ve üzeri ? Mesela benim astım hastası halam ? Orta yaş ve üzeri veya bağışıklığı güçlü mü değil mi bilmediğim akrabalar, tanıdığım tanımadığım insanlar ?

1 senedir aşı yapılıyor çevremde aşıdan olumsuz etkilenen 1 kişi duymadım ama aşı karşıtı hemşire bir bayan hemşehrimizi Trabzon'da toprağa vereli 1 ay olmadı.

Olmayana saygım var o da tercihtir belki 10 sene sonra zombi olacağız elimizde beyzbol sopasıyla benzin istasyonlarında yasam malzemeleri için çetelerle ve zombilerle kapisacagiz, belki 5 sene sonra Murkoff şirketine bağlı hastanelerde köylerde uyanacagiz, işin şakası bir yana cidden sağlık problemleri de olabilir, bilemeyiz.

Tabii tüm bu ihtimaller de var, kişisel tercihtir ve olmayan dostlarıma da tek laf etmisligim yok ama biraz durumun ciddiyetini de sorgulamak gerekir diyorum.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gençler risk grubunda değil peki orta yaş ve üzeri ? Mesela benim astım hastası halam ? Orta yaş ve üzeri veya bağışıklığı güçlü mü değil mi bilmediğim akrabalar, tanıdığım tanımadığım insanlar ?

1 senedir aşı yapılıyor çevremde aşıdan olumsuz etkilenen 1 kişi duymadım ama aşı karşıtı hemşire bir bayan hemşehrimizi Trabzon'da toprağa vereli 1 ay olmadı.

Olmayana saygım var o da tercihtir belki 10 sene sonra zombi olacağız elimizde beyzbol sopasıyla benzin istasyonlarında yasam malzemeleri için çetelerle ve zombilerle kapisacagiz, belki 5 sene sonra Murkoff şirketine bağlı hastanelerde köylerde uyanacagiz, işin şakası bir yana cidden sağlık problemleri de olabilir, bilemeyiz.

Tabii tüm bu ihtimaller de var, kişisel tercihtir ve olmayan dostlarıma da tek laf etmisligim yok ama biraz durumun ciddiyetini de sorgulamak gerekir diyorum.
      Aşı olanlar da hastalığı yayabildiğine göre aşısızları maça almamak tamamen saçmalık. Diğer konulara girmek istemiyorum zira burası maç başlığı. Maçı konuşalım, aşıdan çekinen insanlara hakaret etme yeri değil burası.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nwaekeme,Gervinho,Djaniny, Bakasetas, Hamsik,Ömür,Yusuf,Cornelius
        Yukarıdaki 8 adamdan 5 tanesi sahada olduğunda uzun vadede dediğiniz oyunu oynamak zor. Ancak Roma gibi büyük bir motivasyon kaynağı olması lazım.İçerde oynadığımız Sivas maçını not edelim. Bir çok maçımız Sivas maçı gibi geçecek. Çok kötü bir tablo değil.

Mevcut sıkıntılarımız:
        *Ofansif oyuncuların defansif katkısı zaten sınırlıdır. Ancak eldeki açık oyuncularımız başka boyutta. Gervinho ve Nwaekeme emekli albay gibi takılıyor. Bu durumda merkezde oyuncuların delikleri kapatması lazım. Merkezde de ofansif ağırlıklı bir yapı var.
        *Bu sistemde beklerin görevi büyük. Ancak biz bek katkısı alamıyoruz. Peres isteksiz oynuyor. Sol beki konuşmaya gerek yok .
        *Defans çizgisini ileride kurmaya başladığımızdan beri eldeki stoperlerin defoları ortaya çıktı. Ancak Türkiye ligi standartlarına göre idare edebilir durumdalar

Dorukhan dönebilirse bir çok sıkıntı giderilebilir.

Kardeşim bence doğru noktalara değindin. Kanat oyuncularımızdan azıcık da olsa defansif katkı alamayıp bunun üzerine ofansif sayılabilecek bir orta saha kurgusu üzerine bir de defansif zafiyetleri bulunan bek oyuncuları ile sahaya çıkınca takım savunması denen olgudan iyice uzaklaşıyoruz. Bu takımın iyi savunma yapamaması sürpriz değil, orta sahada iki defansif oyuncu ile oynayınca kısmen daha iyi bir görüntümüz olacaktır lakin bunun bile yeterli olup olmayacağından şüpheliyim. İsmail'i transfer ederken bu takımın defansif anlamda yaşayacağı sıkıntıların tamamen göz ardı edildiği görülüyor. Peres'in de keyfe keder futbol oynaması takımın neden problem yaşadığını açıkça gösteriyor. Bu arada defans çizgisi konusunda seninle biraz ayrışıyorum. Geçen seneye oranla daha önde savunma yapsak da genel olarak stoperlerimiz hala yeterinde öne çıkmıyorlar ve takım boyumuz hala uzun görünüyor.

Yorum

• Konu maç konusu ama şu CAHİL CAHİL yorumları görünce cevap vermeden geçemiyorum.

FAZ 3 SONUÇLARI => Safety and Efficacy of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine | NEJM

YAN ETKİ ÇALIŞMASI SONUCU (800.000 insan üzerinde çalışma) => Safety of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine in a Nationwide Setting | NEJM

Sırf siz kahvedeki dayıdan şu çalışma sonucunu öğrenemiyor, facebookta mahalle sayfasında bu makalenin tartışmasını görmüyorsunuz diye bunlar var olmaktan çıkmıyor.

2 kelime google translate'ten çevirerek yazsanız bulursunuz. Dediğiniz gibi çok zor değil bir tık ötede.

Çok saygıdeğer plandemi tayfasının facebook paylaşımı olmayan makaleleriyle gelin de tartışalım. Büyük oyuncu tayfayı bekliyoruz. Yanınıza düz dünyacıları almayı da unutmayın.

NOT: İNGİLİZCE ÖĞRENMEK FAYDALIDIR.

İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kimse faz aşamaları tamamlanmamış, yan etkileri ortaya konulmayan, yetkililerin hiçbir sorumluluk üstlenmediği bir sıvıyı vücuduna enjekte ettirmek zorunda değil bilakis bunun dayatılmasıdır akla ziyan olan. Bu konuda çok şey yazılır, konuşulur da algısı açık olana, nitekim çok sayıda açık kaynak erişilebilir olarak internet ortamında görmek isteyene birkaç tık uzakta duruyor. Mezkur sıvıyı aşı olarak kabul edip, enjekte olmak isteyene kimsenin bir şey dediği yok ama kimsenin de bunu bir başkasına dayatma hakkı yok. Ona buna cahil deyip her şeyden önce bir insan olarak kendi vatandaşını ayrıştırarak kim hadsizlik yapıyorsa önce kendi bilgisini, bilim anlayışını sorgulasın. Alenen aşağılama ve ayrımcılık yapılıyor sonra forum neden bu halde ? Forumda tartışma kültürü/seviyesi ne kadar kalmış ki yazan insan kalsın.
          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
          8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Önceden her maça giden tanıdığım 3 kişiyle muhabbetini yaptık. Biri işsiz, diğeri servisciydi ve geçen süreçte çok borclandigindan ve artık maç için 50-60lira da olsa para ayırmak istemediğinden söz etti. Öteki de artık tat vermediğini fln söyledi.
            Pandemi nedeniyle verilen uzun ara sanırım insanların alışkanlıklarını değiştirmiş.
            Toplumun belli bir kesiminde de ciddi maddi sıkıntılar var anlaşılan.
            İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Artık günübirlik şehir dışından gelmek çok yüksek maliyet. Bir neden de bu bence. 3-4 katına çıktı uçak biletleri.
            Sanırım pandemiden sonra stadda maç izlemek iyice lükse girdi. Bu şartlarda stad dolmuyorsa muhtemelen bu şekilde gider gibi.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Kadro sızardı şimdiye kadar normalde.

Yorum

• Forum yöneticisi arkadaşlar beni ne çabuk yakaladınız yazının neresini beğenmediniz çok merak ettim hakaret yok inçitiçi kırıcı bir kelam yok. Neresinden incindiniz acaba

Yorum

• Beklenen kadro

Yorum

• Stoperde Hüseyin, önlibero Berat, sağ kanat Djaniny.

Yorum

• kazanalım ama takımı beğenmeyelim..
                      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Cornelius yazacak bugün inşallah

Yorum

• Salih ilk kez kadroya girdi sanırım demek ilerleme kaydediyor.

Yorum

• İnşallah alırız , ama zor.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
                            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Maç içinde Djaniny forveti ikileyip Baka da sağa geçebilir bazen 4-4-2’ye dönebiliriz.
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Sanırım bu transfer döneminin en büyük pişmanlığı Trondseni gönderip sol bek almamak olacak. Adamı antrenman fotoğraflarında bile göremiyoruz.
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X