Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6. Hafta l Konyaspor 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu giresun bu kafa ile gol atamadan ligi bitirir. penaltı kaçırdılar yetmedi mesuta asist yaptılar resmen o da geri çevirmedi.
    bir takım bu kadar rezil bir kadroyu nasıl kurar diyenler giresunu izlesinler, ben çok takım gördüm giresun kadar rezil bir takım görmedim.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeşim her görüşe saygı duyarım ama bugün beratın yerinde hüseyin oynasa da hiç bişey değişmezdi
      Bugün bir tane hava topuna çıkabilen stoper olsaydı sahada o kadar baskı yemezdik. Neredeyse bütün toplara Konyalı oyuncular vurdu. Adamlar ceza sahamıza 49 defa topla girmiş. Yani neredeyse 2 dakikada 1 defa. Beratı stopere çektin hem orta saha düştü hem savunma. Ne gerek vardı yani?
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben bazı insanları gerçekten anlamıyorum. Tamam gereksiz yere saldırılara, sözlere tepki göster ama sahada ezim ezim ezilen bir takım vardı. 1 kişi eksilen her takım bu hale mi düşüyor? Birileri hatalı değilse bu oyun ve bu durum neden ortaya çıktı? Sahadaki oyuncular 1-0 önde olduğu maçta iyi oynasa, hoca kenardan takımın durumunu fark edip müdahale etseydi maç belki de 1-0 bitmişti.

Yahu kaleye 31 tane şut attırmışız 10 tanesi isabetli. 49 tane orta kesmişler ceza sahamıza. Normal mi bu ya?
        Hocanın suyu ısındı yazan sen değil miydin?

Ne bu kin? Güya bir de analiz yapıyorsun.

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu giresun bu kafa ile gol atamadan ligi bitirir. penaltı kaçırdılar yetmedi mesuta asist yaptılar resmen o da geri çevirmedi.
          Giresunu takımdan sayan var mı fenerin kazanaması anormal olur en basta düşecek takım.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kesin bilgimi renktaş şaçlar dökülüyor aklıma geldikçe öyleyse rahatlarım
            McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Ts006161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ona birşey olmaz cezayı biz yeriz. Niye biliyormusun hocaya laf söylemedik diye

Hocayı eleştirenlere küfür ediyorsun sonra da hiçbir şey yapmamış gibi ''Cezayı biz yeriz'' diyorsun. Bak ettiğin küfre rağmen şu ana kadar hiçbir ceza almadın. Ayrıca merak ediyorum, aynaya bakınca hiç yüzün kızarmıyor mu? Hiç mahcup olmuyor musun? Ettiğin küfür için buradaki insanlardan özür dilemeyi düşünüyor musun?

Yorum

• Maç 11 - 11 devam etseydi 0-1 kazanmıştık ..
                McLas was Here

Yorum

• Hocanın suyu ısındı yazan yeniçeri çorbacısı her kimse bilsin ki hocayı yedirmeyiz..
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün bir tane hava topuna çıkabilen stoper olsaydı sahada o kadar baskı yemezdik. Neredeyse bütün toplara Konyalı oyuncular vurdu. Adamlar ceza sahamıza 49 defa topla girmiş. Yani neredeyse 2 dakikada 1 defa. Beratı stopere çektin hem orta saha düştü hem savunma. Ne gerek vardı yani?
                    ya takımın en büyük şansızlığından biri de denswilin sakatlanması oldu aynı anda 2 stoperimiz devre dışı kaldı hüseyin için ben gene aynı düşüncedeyim oynasada çok bişey değişmezdi.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya takımın en büyük şansızlığından biri de denswilin sakatlanması oldu aynı anda 2 stoperimiz devre dışı kaldı hüseyin için ben gene aynı düşüncedeyim oynasada çok bişey değişmezdi.
                      Ömür'ü çıkarıp Hüseyin'i alsa o kadar ezilmezdik...

Skoru tutabilirdik Berat bir tane hava topu alamadı...

İkinci yarı diri bir siopis ile maçı bile alabilirdik ben böyle düşünmüyorum...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ömür'ü çıkarıp Hüseyin'i alsa o kadar ezilmezdik...

Skoru tutabilirdik Berat bir tane hava topu alamadı...

İkinci yarı diri bir siopis ile maçı bile alabilirdik ben böyle düşünmüyorum...
                        ya enes hüseyinin oynadığı maçlarıda gördük yıllar ca burda bir ana avrat küfür yemediği kaldı. berat konusunda sözüm yok stoper olmaz ama hüseyin felanda olmaz yani kendinizi kandırmayın ömür konusunda ise kesinlikle çıkmalı yerine siopis girmeliydi.
                        En son redbul tarafından düzenlendi; 23.09.2021, 21:31.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [MENTION=28026]Sefa[/MENTION] Murat Dokuz

Maçın rus ruletine dönmesinin stoper eksikliği ile ne alakası var sen maçı izlediğine emin misin? Yani Türkmen'i stopere koysa Konya sağlı sollu gelmeyecekti mi sanıyorsun..

Olay şu..

İsmail-Defansif meziyetleri yetersiz..

Waka-Defansif dönüşleri sıfır..

Peres-Defansif meziyetleri var ama tek kalıyor.

Ömür-2 ve 3.bölgede top tutamadığı gibi defansif meziyetleri de yok..

İşte sana kanat bek ve kanat olarak oynatmak zorunda kaldığın 4'lüyü yazdım..

Açık oyuncuların ileride top tutamaz top saklayamazsa ve defansif meziyetleri de yoksa Konya gibi kanat oyuncularının ve beklerin bol miktarda bulunduğu takımlar sana arıza çıkarabilir..Kalemize gelen şutların tamamına yakını kanat ortalarından seken toplardı..Ömür ve İsmail ile takım 10 değil 8 kişi oynadı desem yeridir..Kaleciyi sayma 7 kişi oynadık sahada..

Lanet olası yerli kuralını Avcı mı çıkardı?
                          Sağlı sollu gelmesi pozisyon bulacağı anlamına gelmiyor.
                          Fb de 2. Yarı başakşehir’i ablukaya almıştı kaç gollük pozisyon buldu?
                          Sanki rakip Avrupa’dan üst düzey bir takımda bu kadar pozisyon bulacak.
                          Maçı izledim. İlk yarının bazı bölümlerinde İspanya’da 2011-2012 deki Atletic Bilbao maçında ezildiğimiz kadar ezildik. O maçtada 10 kişiydik Burak atılmıştı. Munian, Llorente felan oynuyordu onlarda.
                          Biz bugün kimle oynadık?

Stoper’de stoper olan birisi olsa o karambollerde öyle saçmalamazdık. Ya kaç kere ilk yarı ve ikinci yarı ceza sahasındaki topları saçma sapan taca atmak veya köşelere atmak yerine ceza sahası içi karmaşasına neden olan müdahelelerimiz oldu. Berat ön taraf oyuncusu gibi 2. golde zaten var olan bir adam varken saçma sapan bir iş yapıyor. Ne duracağı yeri biliyor, ne alacağı pozisyonu. Geride hiçkimseyi tutmayan sahte stoper gibi takıldı. Rakip kale ağzından 10 tane kafa vurdu markajsız felandı çoğu. 10 kişi kalabilirsin, daha oturaklı daha tempoyu düşüren, daha makul risklerle oynayan, takımın saha boyunu kısaltan, oyunu daraltan işler yaparsın.
                          Rakip ise oyunu kenarlara açıp alanı genişletmek isteyecekti, onlar ne istedilerse yaptılar. Kazmalıkları ve Uğurcan’ın başarısı ile yırttık. 3-1 olsa 5-1 de olabilirdi. Rus ruleti gibi oynamak zorunda değildik.

Atletic Bilbao maçı berabere bitmişti, biz Henrique ilk yarı o aşırtmayı gol yapsa maçı kazanırdık mı diyeceğiz?
                          Gervinho o golü atsa kazanırdık mı diyeceğiz?
                          Biz bugün 2011-2012 Bilbao ile mi oynadık?
                          Konyaspor be alt tarafı
                          En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 23.09.2021, 21:37.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Kagit üstünde bakınca konyaspora karşı 90dk 10 kişi deplasmanda 1 puan güzel görünüyor. Ama ben macı izledim. Bundan önceki maçlarıda izledim. Bugün kü maç beni yine endişelendirdi. Ilerisi için bana umut vermiyor. Gerçekten size veriyor mu?
                            TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Hoca kırmızı karttan sonra saha içi değişikliğini yapıp durumu görmek isteyebilir bunu anlayabilirim.

Hocanın tek eleştireceğim tarafı yaptığı saha içi değişikliğinin işe yaramadığını görmesine rağmen ısrarla oyuna müdahale etmemesi. Bu bize ilk yarı için 3 1 lik bi skora mal olabilirdi. Orta sahada tüm yükü baka-hamsik ikilisine yıkmak iyi bi fikir değildi.

İkinci yarının başında aptalca bir gol daha yememize rağmen oyundan düşmeyip maçı çevirecek pozisyonlara girmek ise çok önemliydi, istediğimiz oyun da buydu.

Nwakaeme'nin işin savunma kısmında yürümesi, özellikle 10 kişi kalmış bir takım için kabul edilebilir değil. Direk dışarı alınmalıydı. Zaten ismail yeterince aksıyor, bir de nwakaeme nin yürüyüşlerini çekmemeliydik.

Yorum

• 1 kişi eksilen takımlardan hangisinin bizim bugün 2. yarı yaptığımızı yaptığını da yazın hemşerim madem. Nerdeyse tüm maçı 10 kişi oynadın.

Maça çıkarken 3. Stoperin sakatlandı, maç sırasında atılan adam da 1. Stoper.
                                Hayır skoru tutabilirdik iddiasının temeli nedir?
                                Ömür çıktı, 8. dakikada Hüseyin girdi. Maçı nasıl tutacaktın?
                                Mevcuttan daha fazla geri yaslanacaktı takım.

Tamamen hayali bir teori. İş olup bittikten sonra söylenen, ama hiçbir temeli olmayan bir teori.

Maçın halt etmesi Hugo nun yaptığı saçmalıktır.
                                Tüy diken de o pozisyonu kaçıran gervinho.

Hangi takım olursa olsun, karşında fizik olarak diri bir takım varken, 10 kişi kalırsan , hele de deplasmanda baskı yersin.
                                Bunun neyini garipsediniz gerçekten?

Hayır şöyle bir maçta, 40 dakika 10 kişi oynadıktan sonra ikinci yarı rakibini gerçekten zorlayıp beraberliğe getirdi takım skoru.

Hocanın suyu ısındı nedir yahu?

90 dakika 10 kişi oynadık huuuu...

Millet 11 kişi bizim 10 kişi yaptığımız hücum aksiyonlarını yapamıyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X