Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6. Hafta l Konyaspor 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben rahat kazanacağımızı hiç sanmıyorum, büyük düşüş var birkaç maçtır takımda, ne için oynadıklarını bu takımın insanlar için ne ifade ettiğinin farkında değiller. Güzel futbol göremiyoruz. Yüksek mücadele gücü göremiyoruz. Ben büyük hayal kırıklığına uğruyorum bu kadrodan bu hocadan böyle performanslar beklemezdim.
    takımın yerlileri uğurcan dışında çok yetersiz 3 yerli oynatma olayıda takımı çok baltalıyor evet bende memnun değilim ama şuan ligde öyle uçan kaçan bir takımda yok. ve şuan bu kötü futbola rağmen nağmalup liderle aynı puandayız buda kötünün iyisi diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Ortahisar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kimse kusurabakmasın elin oğlu avrupa maci oynuyor. Bitik gsye evinde puan ver istanbulda napcaz hakemi makemi var bu isin ... zor deplasman konyada one gec ne guzel sonra macin hali ortada... ee? Zor maclarin hepsine boyle puan vereceksek sampiyon falan olamayiz. Fb gs bjk cins cins kayiplar yapiyor avrupa maclarindan oturu. Biz firsata cevirecegimiz yerde yine gudubetce kaybediyoruz. Cok arariz ...

istanbul takımları avrupa dan elenince bu puan kayıplarını yapmazlar.

biz bu gs, konya gibi maçları çok arayacağız.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beratdan stoper olmaz bir tane kafa topu alamadi her gelene vurdular kademe hatalari da yapti konyanin bu kadar pozisyon bulmasinin ugurcanin macin yildizi olmasinin sebebi de bu..huseyin ramos olmasada oynasa hem bu kadar rahat kafa vuramazlardi hem de berat yerinde kalacagi icin orta saha bu kadar cabuk gecilmezdi hocanin yanlis hamlesi hem orta saha hem defansin ortasini cokertdi konya huseyin oynasada saglı sollu orta yapacakti belki ama bu kadar rahat pozisyon bulup neredeyse gelen her kafaya vuramayacakti .bugun edgar hugo ciktikdan sonra resmen tek basina savundu defansi..yatsin kalksin ugurcana dua etsin hoca sansda yanimizdaydi 1 puan aldik resmen sacmaladi hamle yapamadi 2.golu yiyene kadar bekledik gol bagira bagira geldi
        Hüseyin Türkmen oynasın diyecek duruma getirdilerse bizi büyük bir problem var demektir, herkes kabul etsin bunu. Kimse hocayı yeme derdinde değil ama gerçekleri görmek lazım. Puan tablosu iyi tamam da çok da iyi değil. Bu anadolu takımlarına karşı kaybedilen puanlar şampiyonluğu verecek.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 23.09.2021, 21:05.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gervinho bu tarz posiyonlari kaçıncı kez hiç etti sayabildiniz mi. Sanırım 3

Bu kadar kafası olmayan bir oyuncu olmaz ya.

Bu arada İsmail koybasiyi hangi akılla aldık anlamak çok zor

700 bin Euro para verdiler bu adama cildirmamak elde degil
          Adami forvete yakistiranlar djaniniy yerine viking yerine yazanlar var ustelik israrla bu adam santrafor degil bitiricilik yok bunu gormemek icik kör olmak lazim iyi bir kanat alternatifi olur o kadar..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Beratdan stoper olmaz bir tane kafa topu alamadi her gelene vurdular kademe hatalari da yapti konyanin bu kadar pozisyon bulmasinin ugurcanin macin yildizi olmasinin sebebi de bu..huseyin ramos olmasada oynasa hem bu kadar rahat kafa vuramazlardi hem de berat yerinde kalacagi icin orta saha bu kadar cabuk gecilmezdi hocanin yanlis hamlesi hem orta saha hem defansin ortasini cokertdi konya huseyin oynasada saglı sollu orta yapacakti belki ama bu kadar rahat pozisyon bulup neredeyse gelen her kafaya vuramayacakti .bugun edgar hugo ciktikdan sonra resmen tek basina savundu defansi..yatsin kalksin ugurcana dua etsin hoca sansda yanimizdaydi 1 puan aldik resmen sacmaladi hamle yapamadi 2.golu yiyene kadar bekledik gol bagira bagira geldi
            valla kardeşim iyi hoş demişsinde ben hüseyinin de kafa topu vurduğunu çok görmedim hüseyin bugün oynasa konya gene o kafa toplarına vururdu.

Yorum

• Ben bazı insanları gerçekten anlamıyorum. Tamam gereksiz yere saldırılara, sözlere tepki göster ama sahada ezim ezim ezilen bir takım vardı. 1 kişi eksilen her takım bu hale mi düşüyor? Birileri hatalı değilse bu oyun ve bu durum neden ortaya çıktı? Sahadaki oyuncular 1-0 önde olduğu maçta iyi oynasa, hoca kenardan takımın durumunu fark edip müdahale etseydi maç belki de 1-0 bitmişti.

Yahu kaleye 31 tane şut attırmışız 10 tanesi isabetli. 49 tane orta kesmişler ceza sahamıza. Normal mi bu ya?
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hüseyin Türkmen oynasın diyecek duruma getirdilerse bizi büyük bir problem var demektir, herkes kabul etsin bunu. Kimse hocayı yeme derdinde değil ama gerçekleri görmek lazım. Puan tablosu iyi tamam da çok da iyi değil. Bu anadolu takımlarına karşı kaybedilen puanlar şampiyonluğu verecek.
                kardeşim g.saray 2 hafta üst üste 2-0 dan 2-2 maç verdi dün kayserinin kalesine gidemediler ama hocaları herşey yolunda diyorsa biz hala neyi konuşuyoruz.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  valla kardeşim iyi hoş demişsinde ben hüseyinin de kafa topu vurduğunu çok görmedim hüseyin bugün oynasa konya gene o kafa toplarına vururdu.
                  Vuramazdi o kadar degil beratdan stoper olarak 10 kat iyi oynardi berat stoper degil birkere ha o oynamis stoper ha hamsik fark etmez elinde stoper varsa o oynar bu kadar basit mecbur kalmadikca futbol bunu gerektirir
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Vuramazdi o kadar degil beratdan stoper olarak 10 kat iyi oynardi berat stoper degil birkere ha o oynamis stoper ha hamsik fark etmez elinde stoper varsa o oynar bu kadar basit mecbur kalmadikca futbol bunu gerektirir
                    evet berat stoper değil onda senle hemfikirim ama hüseyin berattan dahamı iyi onu sabaha kadar tartışırım çünkü hüseyin topçu değil.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet berat stoper değil onda senle hemfikirim ama hüseyin berattan dahamı iyi onu sabaha kadar tartışırım çünkü hüseyin topçu değil.
                      Berat, Hüseyinden daha iyi futbolcu. Hüseyin de Berattan daha iyi stoper. Kötü bir stoper olsa bile stoper oynamanın gerekliliklerini biliyor hiç değilse. Birebirde top rakibin ayağındayken arkasını dönmemesi gerektiğini biliyordur mesela.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Abdullah Avci´nin bu takimla sampiyon olabilmesinin tek olasiligi var, o da hersey yolunda gidecek, baska oluru yok (yani imkansiz), bugün gördük. Takim 9. dk on kisi kaldi ve bütün ilkyari boyunca ne yapacagina karar veremedi. Ömür´ü cikarip Siopis´i almak yerine, Allah´a acti ellerini. Siopis diyorum cünkü Türkmen´i düsünmüyor belli. Düsünmüyor ama mübarek Ismail hep oyunda...Laptop error veriyor besbelli!!
                        Hepsini gectim, ortayi saglama almadan, ah vahli cok mac izleriz, izliyoruz da. Wakayeme ve Hamsik gercekten müthis Oyuncular ama bu sikintili taktik yüzünden alabilecegimiz verimi alamiyoruz! Simdi 10 kisi kalmasak diyenlerde olur ama futbol bu, olacak ve kazanmayi bileceksin, ya da en azindan ona göre oynamayi..bugün resmen ezildik!!!
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Berat, Hüseyinden daha iyi futbolcu. Hüseyin de Berattan daha iyi stoper. Kötü bir stoper olsa bile stoper oynamanın gerekliliklerini biliyor hiç değilse. Birebirde top rakibin ayağındayken arkasını dönmemesi gerektiğini biliyordur mesela.
                          kardeşim her görüşe saygı duyarım ama bugün beratın yerinde hüseyin oynasa da hiç bişey değişmezdi

Yorum

• 90 dakika 10 kişi oynadığımız maçtan 1 puan almak gayet iyi sonuç. Kesin yenildik gözüyle bakıyordum ben. İlk yarı inanılmaz kötüydük, hoca da saçmaladı resmen. İkinci yarı bence eksik olmamıza rağmen gayet iyiydik. Hugo aptalının yüzünden puanlar gitti. Bu sene inanılmaz zamanlama hataları yapıyor, güven vermiyor. Gercinho girmeli diye düşünmüştüm ama bu nedir kardeşim ya? Bize gelen mallaşıyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bu giresun bu kafa ile gol atamadan ligi bitirir. penaltı kaçırdılar yetmedi mesuta asist yaptılar resmen o da geri çevirmedi.
                              from BOGAZIÇI

Yorum

• Bu maçın izahı yok savunulacak tarafıda yok rezil bir 70 dakika ezilen bir Trabzonspor hemde konyaya.İnşallah silkinir düzeliriz yoksa bu is biter bu kadar açık net.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Yükleniyor...
                                X