Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6. Hafta l Konyaspor 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonsevdamuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takımın fizik gücü ne yazıkki tekniği kadar iyi değil. Bu sebeple 10 kişi kalmak bizim için diri bir rakip karşısında büyük handikap. Özellikle de en iyi defans adamınızı kaybediyorsunuz ve deplasmandasınız. Fizik gücümüzdeki açığı futbolcuların birbirine yakın pozisyon almasıyla çözüyorduk. 10 kişi kalınca bu büyü bozuldu. Defansif özelliği sıfıra yakın olan ömür ile azda olsa yapabilen nwakemenin sahada oluşu ile bütün yük beklere bindi. Beklerimizin performansıda malum tabi.

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güzel özetlemişsiniz. Rakip tempolu takımdı, oyuncu özelliklerimizin yanında ayrıca eksik kalınca karşılık veremedik. İkinci devre onların oyundan düşeceği belliydi az çok ama biz golü çok erken yedik maalesef. Ama ondan sonra ağırlığımızı koyduk yine de. Böyle bir maçta kaybetmemek de iyidir.
    En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 23.09.2021, 20:46.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok dikkatli izleyin maçları oyun biraz hızlansın ya da hızlı hücum yiyelim rakipler direkt stoper ve beklerle karşı karşıya geliyor. Bu bazen o kadar kötü bir durjm alıyor ki resmen sayısal anlamda bile üstün geliyorlar. 4'e 5 hatta 6 gibi. Ortasahasız oynuyoruz resmen. Buna daha fazla ne kadar dayanabilicez çok merak ediyorum.

Kafamda hocayla ilgili soru işaretleri oluştu.
      Bu doğru ama büyük konsantrasyon sorunu var takımda, Peres'in arkasından adam gidiyor haberi yok, keza solda da aynı durum. Yanından önünden sağından solunda toplar geçiyor, yerinden kıpırdayamıyor oyuncular, çok garip, mücadele eksiği bariz var. Belki fiziksel yetersizlik var, ama var yani büyük bir sıkıntı var böyle devam edersek puan kayıpları da sürer. Futbolcularda da o şampiyonluk heyecanını motivasyonunu kesinlikle görmüyorum, bazen ayağın gitmeyebilir ama yüreğin götürmeli seni. Hamsik, Bakasetas, Tony ve özellikle bugün Uğurcan haricinde hiçbir futbolcuda yeterince mücadele göremiyorum. Sadece 4-5 oyuncunun iyi olduğu bir maçı anca şansa kazanırsın.
      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 23.09.2021, 20:51.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Maçın tamamını yeniden izleyebileceğimiz bir seçenek var mı arkadaşlar?
        En son Tsikopat61 tarafından düzenlendi; 23.09.2021, 20:51.

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maci izlemiyorum, nasil oynuyorlar?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          4 senede 150 adam aldılar hala en az 6 net adama ihyiaçları var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          trabzonspor

Yorum

• ya 6 maç sonunda liderle aynı puandayız bu ne şiddet bu ne celal dün g.sarayıda gördük karşı kaleye gidemediler bjk 3-0 dan kendi evinde 3-3e maçı getirdi şikeciler geçen hafta 6 maçta tek galibiyeti olan başakşehire yenildi evet maç içinde bende sinirlendim bir takım bu kadar ezilmez dedim ama konya spor çok kötü bir takım değil,diri bir takım ve bu takıma karşı 87 dakika 10 kişi oynadık bu işler öyle göründüğü kadar basit değil gervinho sığırı o golü atsa şimdi başak şeyler konuşuyorduk .

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya 6 maç sonunda liderle aynı puandayız bu ne şiddet bu ne celal dün g.sarayıda gördük karşı kaleye gidemediler bjk 3-0 dan kendi evinde 3-3e maçı getirdi şikeciler geçen hafta 6 maçta tek galibiyeti olan başakşehire yenildi evet maç içinde bende sinirlendim bir takım bu kadar ezilmez dedim ama konya spor çok kötü bir takım değil,diri bir takım ve bu takıma karşı 87 dakika 10 kişi oynadık bu işler öyle göründüğü kadar basit değil gervinho sığırı o golü atsa şimdi başak şeyler konuşuyorduk .
              tamam da onların bahanesi var avrupa'da da oynuyorlar, bizim tek konsantre olacağımız şey şu lig maçları iken bu performanslar büyük hayal kırıklığı. Kağıt üstünde bu kadro daha iyi oynamalı.

Yorum

• [MENTION=28026]Sefa[/MENTION] Murat Dokuz

Maçın rus ruletine dönmesinin stoper eksikliği ile ne alakası var sen maçı izlediğine emin misin? Yani Türkmen'i stopere koysa Konya sağlı sollu gelmeyecekti mi sanıyorsun..

Olay şu..

İsmail-Defansif meziyetleri yetersiz..

Waka-Defansif dönüşleri sıfır..

Peres-Defansif meziyetleri var ama tek kalıyor.

Ömür-2 ve 3.bölgede top tutamadığı gibi defansif meziyetleri de yok..

İşte sana kanat bek ve kanat olarak oynatmak zorunda kaldığın 4'lüyü yazdım..

Açık oyuncuların ileride top tutamaz top saklayamazsa ve defansif meziyetleri de yoksa Konya gibi kanat oyuncularının ve beklerin bol miktarda bulunduğu takımlar sana arıza çıkarabilir..Kalemize gelen şutların tamamına yakını kanat ortalarından seken toplardı..Ömür ve İsmail ile takım 10 değil 8 kişi oynadı desem yeridir..Kaleciyi sayma 7 kişi oynadık sahada..

Lanet olası yerli kuralını Avcı mı çıkardı?
                Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tamam da onların bahanesi var avrupa'da da oynuyorlar, bizim tek konsantre olacağımız şey şu lig maçları iken bu performanslar büyük hayal kırıklığı. Kağıt üstünde bu kadro daha iyi oynamalı.
                  ya kardeşim maç içinde de yazdım bir takım bu kadar ezilmemeli diye ama sen 8. dakikada 10 kişi kalıyorsun 87 dakika 10 kişi oynuyorsun hani akyazıda oynasan rakibin üzerine gelemez belki ama deplasmandasın konya sporda yetenekleri sınırlı bir takım da olsa diri bir takım şundan da adım gibi eminim hugo o kırmızıyı görmese biz bu maçı çok rahat kazanırdık.

Yorum

• Kimse kusurabakmasın elin oğlu avrupa maci oynuyor. Bitik gsye evinde puan ver istanbulda napcaz hakemi makemi var bu isin ... zor deplasman konyada one gec ne guzel sonra macin hali ortada... ee? Zor maclarin hepsine boyle puan vereceksek sampiyon falan olamayiz. Fb gs bjk cins cins kayiplar yapiyor avrupa maclarindan oturu. Biz firsata cevirecegimiz yerde yine gudubetce kaybediyoruz. Cok arariz ...

Yorum

• Gervinho bu tarz posiyonlari kaçıncı kez hiç etti sayabildiniz mi. Sanırım 3

Bu kadar kafası olmayan bir oyuncu olmaz ya.

Bu arada İsmail koybasiyi hangi akılla aldık anlamak çok zor

700 bin Euro para verdiler bu adama cildirmamak elde degil
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adam avrupa da ayrı maç yönetiyor türkiye de apayrı.

özellikle derbilerde oyunu dengelemek için elinden geleni yapıyor.

aynı pozisyon giresuna olsa 1 saniye beklemez kartı verirdi.
                        Aynen öyle...

Eyyamcı bir adam...

Vicdanı olmayan bir Karaktersiz...

Bak pereira ne yapmış sen oyundan atamadın ben çıkarıyorum oyundan demiş Mert Hakan'ı şaka gibi ya...
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

ya kardeşim maç içinde de yazdım bir takım bu kadar ezilmemeli diye ama sen 8. dakikada 10 kişi kalıyorsun 87 dakika 10 kişi oynuyorsun hani akyazıda oynasan rakibin üzerine gelemez belki ama deplasmandasın konya sporda yetenekleri sınırlı bir takım da olsa diri bir takım şundan da adım gibi eminim hugo o kırmızıyı görmese biz bu maçı çok rahat kazanırdık.
                          ben rahat kazanacağımızı hiç sanmıyorum, büyük düşüş var birkaç maçtır takımda, ne için oynadıklarını bu takımın insanlar için ne ifade ettiğinin farkında değiller. Güzel futbol göremiyoruz. Yüksek mücadele gücü göremiyoruz. Ben büyük hayal kırıklığına uğruyorum bu kadrodan bu hocadan böyle performanslar beklemezdim.

Yorum

ya 6 maç sonunda liderle aynı puandayız bu ne şiddet bu ne celal dün g.sarayıda gördük karşı kaleye gidemediler bjk 3-0 dan kendi evinde 3-3e maçı getirdi şikeciler geçen hafta 6 maçta tek galibiyeti olan başakşehire yenildi evet maç içinde bende sinirlendim bir takım bu kadar ezilmez dedim ama konya spor çok kötü bir takım değil,diri bir takım ve bu takıma karşı 87 dakika 10 kişi oynadık bu işler öyle göründüğü kadar basit değil gervinho sığırı o golü atsa şimdi başak şeyler konuşuyorduk .
                            a.avcıyla yinede 3 sene devam etmeliyiz heleki bizim Trabzonlu futbol cahillerinin getirecegi öz evlatlara inat ama bu oyunun izahı yok beratın stoper oynamasının izahı hic yok bu şekilde şampiyon olunuyorsa bir futbol mucizesini başarabiliriz onun haricinde şampiyonluk şamsımız çok az.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Beratdan stoper olmaz bir tane kafa topu alamadi her gelene vurdular kademe hatalari da yapti konyanin bu kadar pozisyon bulmasinin ugurcanin macin yildizi olmasinin sebebi de bu..huseyin ramos olmasada oynasa hem bu kadar rahat kafa vuramazlardi hem de berat yerinde kalacagi icin orta saha bu kadar cabuk gecilmezdi hocanin yanlis hamlesi hem orta saha hem defansin ortasini cokertdi konya huseyin oynasada saglı sollu orta yapacakti belki ama bu kadar rahat pozisyon bulup neredeyse gelen her kafaya vuramayacakti .bugun edgar hugo ciktikdan sonra resmen tek basina savundu defansi..yatsin kalksin ugurcana dua etsin hoca sansda yanimizdaydi 1 puan aldik resmen sacmaladi hamle yapamadi 2.golu yiyene kadar bekledik gol bagira bagira geldi
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Kazansak şaşırırdım
                                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Yükleniyor...
                                X