Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6. Hafta l Konyaspor 2-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fener bugün 2-1 kazandı,izleyenler ciddi soruyorum fenerin 3.bir gol pozisyonunu hatırlıyormusunuz ???
    Gs desen evlere şenlik, bu sene ilk 5 onlar için büyük başarı
    Bjk ya gelelim,medya ve herkes bjk yi cok şişirdi,neymiş çok iyi oynuyorlarmis,peki kimlerle oynadı, Rize,malatya,ligin en zayıf iki takımı onlara karşı sow yaptı,antepe takildi,adanaya takildi,antalyada ucuz atlattı, yani hep sekerek gidiyor,
    Bence ligin en dişli takımı biziz,takim hiç değilse yenilmiyor, ve istediğimiz an gol atıyoruz
    Konya bu sene anadolunun en güçlü takımı,kırmızı olmasaydı bence rahatlıkla yenerdik,ben ligin seyri ve final maçı Alanya maçını görüyorum, her şey o maçta ortaya çıkacak
    Bu arada yarın bjk yenemez,fb hatayı yenemez,fikstür olarakta avantajliyiz
    Final maçı Alanya derken, önümüzü acacak olan mac bence
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dakika 1 gol 1, dakika 5 2. gol kaçıyor. Her şey iyi, takım akıyor. Hop kırmızı kart, işler terse dönüyor. Ne konuşacakken neleri konuşuyoruz. Futbol böyle bir şey.
      Futbol böyle ama zeka var beyin var kullanacaksın
      Hugo gibi bir stoper böyle yanlıs yapamaz
      Rakipten geri durup ayak uzatmakla savunma yapılmaz

Zaten sırtı sana dönmüs halde
      Az sakin ol

Kırmızı karttan sonra takımın hali berbat haldeydi
      Böyle durumlarda plan program yok demek!!!
      Bu duruma düsmeyeceksin tabi akıllı olacaksın
      En son Sacit tarafından düzenlendi; 23.09.2021, 22:47.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Otobüs çekelim demedim. (Antalya otobüs çekti ama Gökdeniz boş kaleye o golü atsaydı maçı da kazanacaktı.)
        Wakaeme Yusuf Sarı vardı o maçta kanatlarda.
        Pozisyon üretememek ayrı, 0 pozisyon bulmak ayrı bir şey.
        O gün oyunu sıfıra indiremeyip genişletemedik. Avcı 1 kere Waka ve Yusuf’u yer değiştirip oyunu korner köşelerine doğru açmayı rakip defansı kenarlara doğru çekmeyi denememişti. Bugün konya kenar atakları önceliklendirdi hep.

Sahaya çıktığımız düzende, Ömür-Hüseyin değişikliği yapıp Ömür’ün yerine Bakasetas geçecekti. Akla ilk gelen bu zaten. Normal düzeni korumak. 4-4-1 gibi oynamak.
        Orta Berat-Hamsik olacaktı.
        Dk 46-72 arası biz tek stoperli çift forvetle oynadık 10 kişiyken. Neyi savunuyorsunuz anlam veremiyorum.

10 kişi kalan hangi takım bu kadar yüksek tempolu oyun ister? Bari tempoyu düşürseydik. 1-0 öndeydik. Hadi devre arası oldu 1-1 bir şekilde girdik. Bu şekilde dengesiz yüklenen saldıran takıma her türlü atarsın. Gervinho Yusuf Sarı gibi adamlarla. Zaten kendi kalelerine attılar bize bırakmadılar. Saatli bomba gibi oynamaya gerek yoktu. Takımı da bu yoğun fikstürde böylesine yormaya gerek yoktu.
        Ben karar versem Ömür-Siopis değişikliği yapardım.

Ama bunların hiçbirinin ne sonuç vereceği belli değil.

Hüseyin'in oyuna girdiği bir vaziyette savunmada hava topu hakimiyeti değişecek miydi?

Net bir şekilde hayır.
        Adamların hepsi uzun boylu.

Verdiğin pozisyonların nerdeyse hepsi hava topu.

Bu sorunu çözme ihtimali olmayan bir değişikliğin anlamı yok.
        Hoca da bunu biliyordu.
        Ama bak Denswil olsa büyük ihtimal stopere geçerdi.
        Hava hakimiyeti yüzünden.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maç anında burada mıydın bilmiyorum. Neler neler yazdık, ama geçti. Anlık yorum başka genel yorum başka. Bu maç kesinlikle normal değildi. Anormal bir maç oldu. Hugo'ya hoca git bas demedi adamın ayağına. Hocanın yaptığı bir plan var, ona göre saha yerleşimi var. 1 kişi eksilince bütün çark bozuldu. Orada hamle yapabilirdi, yapmalıydı bence de, Siopis girsin diye yırtındık burada. Ama herkesin doğruları kendine. Benim futbol görüşüm öyleydi, hoca lüzum görmedi. Maçın sonuna baktığımızda; uzatmalarla beraber yaklaşık 90 dakika hem de deplasmanda 10 kişiyle oynanan oyunda 1 puan kötü değil. Sonuç olarak Hugo kart gördüğü an ben en kötü 1 puana razıydım, hoca da maç sonunda 1 puanı önüme koydu. Bunun üstüne çok analiz yapacak bir şeyim yok. 3 gün sonra başka maçımız var, onu kazanıp bu kayıbı telafi etmemiz gerek.
          Zaman gösterecek ama bu kadar üst üste kötü demeyeyim ama iyi olmayan oyunlarla puan kazansak bile bana göre sürdürülebilir değil. Puan kaybedersin, maç kaybedersin ama böyle olmamalı. Bir şeylerle inatlaşarak, olmayanı zorlayarak, olabilecek olanı denemeyerek olmaz.
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• Ya bu hakemlerle agzimizla kus tutsak bos simdi ozetlerde izledim şikebahce macini ayiptir gunahtir yaziktir tuh sizin sıfatıniza bildigin ittire ittire yine yarisda tutacaklar şikebahceyi..ikinci sariyi gectim son dakika o sekild3 yakalamisken rakip mac bitirmek nedir acele bir sekilde yatacak yerin yok cücü statukonun eyyamin her devrin adamı..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avcı da "alt tarafı Konya be kardeşim" demiştir Türkmen gibi vasatın altı bir oyuncuyu düşünmemiş Berat'ı stopere çekmiştir kısacası "ben Trabzonsporum oyunu ayağa pas ile ben oynarım ben kazanırım" taktik felsefesiyle hareket etmiştir senin mantığına göre ki doğru mantıktır..

Şimdi bak güzel kardeşim..

Senin Ömür dediğin sağ açık oyuncun ne gerisindeki beke yardım ediyor ne de ilerde sağ çizgide top tutuyor ne top saklıyor ne de fuleli koşuyor..Yani rakibin sol bekini sol kanadını rahatsız etmiyor bu bir..Senin sol açığın Waka'nın zaten geriye gelmediğini herkes biliyor bu iki..Senin sol bekin İsmal'i analiz etmeye gerek yok daha duracağı yeri bilmiyor kolay geçiliyor bu üç..Bu üç doneyi aklında tut elde sadece defansif meziyetli olarak Peres kalıyor o da bugün Ömür'ün pasifliği sebebiyle ikiye birlerde soldan Konya'nın geliştirdiği ataklarda verkaçlarda zorlandı bu da dört..Bu dört mevzuyu aklında tut..

Şimdi gelelim takımın geri kalanına..Önde Cornelius basan adam mı değil...

Arkasındaki Baka basan pres yapan adam kovalayan adam takip eden mi değil..

Merkez orta sahada Hamsik defansif meziyetleri olan adam bozan adam mı değil..

Senin bu şartlarda defansif nitelik olarak yetersiz bu kadar adamla oynamak zorunda kalman Konya'nın baskılı oynamasına sağlı sollu atak geliştirmesine yardımcı oluyor..Yani elimizde Kante gibi adamlar var da Avcı mı oynatmıyor..Velev ki Kante gibi ciğersiz adam bozan adam kovalayan pozisyon takip eden pres yapan adamların var..Maçı kazanmak için ne yapacaksın yani ileriden Baka'yı Waka'yı çıkardığın zaman Cornelius'u çıkardığın zaman kimle gol atacaksın maçı kazanacaksın? Rakibi tehditsiz bıraktığın zaman o rakip seni baskı konusunda ikiye katlar ve yenilirsin..Nitekim oyuna Canini'yi aldı sırtı dönük iyi top sakladı oyunu ikinci yarı rakip sahaya yıkabildik sonra Siopis ve Gervinho hamleleri geldi..Başımızdaki hoca bu maçı kazanmaya oynadı..Mantalite meselesi siz bu maçı Siopis gibi oyuncuları sahaya erkenden sürerek pozisyon vermemeye çalışarak yine 1 puanla da bitirebilirdiniz bu sefer de takımı geriye çekti kapandı yaslandı eleştirileri olacaktı..

Her maçın farklı bir hikayesi vardır hiç kimse daha maçın başında 10 kişi kalacağımızı aklının ucundan geçiremezdi hoca da dahil bu minvalde yardımcılarıyla istişarede bulunup birtakım hamleler yaptı..Bu hamlelere geç oldu diyebilirsiniz ve fakat hiçbir şey yapmadı diyemezsiniz..

Son olarak şunu belirteyim..Hüseyin Türmen'in başlığına giriver orada bu adamla ilgili haddinden fazla "hava topu alamıyor" ifadesiyle karşılaşacaksınız..Hava topu alamayan bizim Hüseyin üzerinden Avcı'yı eleştirmek mesnetsiz ve yersizdir..Safkan stoper alalım mantığını anlıyorum ama Hüseyin kırma bir stoper safkan değil onu da siz anlayın..
              Göztepe maçında denedin 4 dk’da atıldı stoperde? Berat’ta hangi stoper özelliği var? Berat ön libero için bile iyi bir kesici değil, zaten öyle oynamıyor daha çok tekniği ile oynamaya çalışıyor. O bölgenin bozan oynatmayan killer bir oyuncusu değil, aksine oynayan ön liberolardan. Yani stopere değil merkez orta sahaya evrilebilir. Daha önce denedi ve yanıldığını gördü ama bir daha denedi bugün. Bu kafayla yine dener. Siz de desteklersiniz.

1-2-3 diye saydıklarına bakınca biz 10 kişi kalınca rakibe ezilmeye hatta ezilmeyi geçtim kaleye 30 şut çektirmeye kalecimize rekor kurtarış yaptırmaya felan mecburuz. Taktik maktik yapamazsın. Mwcburuz çünkü kanatlarımız böyleymiş. Bunu ben demiyorum 1-2-3 diye saydıkların diyor.

Ben zaten 8. Dk Ömür’ü çıkart demişim. Gelmiş bana Ömür’ün zaaflarını anlatıyorsun.

Hüseyin’i bu maçta dahi kullanmayacaksan sezon başı niye göndermedin? Cevap var mı yok.

Kendin diyorsun Baka ve Hamsik bozan adam değil. Orta sahayı niye böyle dirençsiz bıraktık 82’de Siopis girene kadar?

Kimse Wakaemeyi çıkart demedi.
              Ömür Hüseyin değişir yoluna devam ederdin. Baktın olmuyor gol atamıyorsun (2 gol yiyeceğin muğlak ya neyse). Diyelim ki yine 2 tane yedin Cornelius boşu boşuna sahada kontra futbolunda alırsın 45’de dışarı.

Hüseyin Türkmen bu kadar kötüyse bencede kötü sezon başı göndereceksin. Süper ligde beğendiği 1 tane hava topu alabilen eskilerin Yalçın’ı tarzı 1 oyuncu bulamamışsa almamışsa buda Avcı’nın hatası.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Alanya maçında stoper kim olacak acaba Türkmen mi? O olacaksa al sana yeni bir muhabbet.
                ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Ligin 6. haftası.
                  Gs ile oynadık, Sivas ile oynadık, Konya ile oynadık.

Bizim dışımızda hiçbir takım bu kadar zor fikstürden geçmedi.

Beşiktaş dışında hiçbir takımın oyuncu kalitesi bizimle yan yana gelemez.
                  Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 40 fırın ekmek yemesi lazım.

Beşiktaş'ın da büyük 3 sıkıntısı var.
                  1- Şampiyonlar ligi
                  2- saha zemini

Bu ikisinin sonuçlarını bugün 10 sakatla verdiler.

3- 12 adam dışındaki tüm ekibinin son derece vasat altı performans vermesi.

Bu takım şampiyon olamaz derken,
                  Kim olur?

Bizden iyi takım yok.

Arayın bulun!

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fb bugün pacayi zor kurtardi kendi evinde, bizde deplasmanda ki 0-1 i begenmiyoruz Giresun a karsi. Tüm maclari alamayacagimiza göre sartlar geregi hem gs hem Konya macinda alinan beraberlikler degerlidir.

Iyiki fb, gs veya bjk taraftari degilsin
                    Giresun’un gs maçındaki hali ile şuanki futbolu arasında %80 ilerleme var. İlk 3-4 hafta daha ilk 11’i bile oturmamış bir takmdı. Geri 4’lüsünün 2’si değişti, ön liberosu değişti. Aynı takım değil. Oyun olarak da futbol olarak da gelişiyorlar. Yeni çıktılar onca transfer yapıldı normaldir.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kagit üstünde bakınca konyaspora karşı 90dk 10 kişi deplasmanda 1 puan güzel görünüyor. Ama ben macı izledim. Bundan önceki maçlarıda izledim. Bugün kü maç beni yine endişelendirdi. Ilerisi için bana umut vermiyor. Gerçekten size veriyor mu?
                        Veriyor ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        trabzonspor

Yorum

• Şu da var 2. Yarı iyi de oynadık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben karar versem Ömür-Siopis değişikliği yapardım.

Ama bunların hiçbirinin ne sonuç vereceği belli değil.

Hüseyin'in oyuna girdiği bir vaziyette savunmada hava topu hakimiyeti değişecek miydi?

Net bir şekilde hayır.
                            Adamların hepsi uzun boylu.

Verdiğin pozisyonların nerdeyse hepsi hava topu.

Bu sorunu çözme ihtimali olmayan bir değişikliğin anlamı yok.
                            Hoca da bunu biliyordu.
                            Ama bak Denswil olsa büyük ihtimal stopere geçerdi.
                            Hava hakimiyeti yüzünden.
                            Hepsine tamam. Katılıyorum da. Hüseyin yerine yerli bir stoper niye bulmadı Avcı sezon başında? Hugo cezalı Denswill sakat olursa, Edgar-Hüseyin ile bücürler tandemi mi yapacaktı?
                            Boy ve hava topu konusunu geçtim, bu ligden alabileceğimiz Türkmen’den daha iyi oldukça ortalama stoper de var. Karagümrük’teki Fatih’i Hatay aldı biz niye almadık?
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Göztepe maçında denedin 4 dk’da atıldı stoperde? Berat’ta hangi stoper özelliği var? Berat ön libero için bile iyi bir kesici değil, zaten öyle oynamıyor daha çok tekniği ile oynamaya çalışıyor. O bölgenin bozan oynatmayan killer bir oyuncusu değil, aksine oynayan ön liberolardan. Yani stopere değil merkez orta sahaya evrilebilir. Daha önce denedi ve yanıldığını gördü ama bir daha denedi bugün. Bu kafayla yine dener. Siz de desteklersiniz.

1-2-3 diye saydıklarına bakınca biz 10 kişi kalınca rakibe ezilmeye hatta ezilmeyi geçtim kaleye 30 şut çektirmeye kalecimize rekor kurtarış yaptırmaya felan mecburuz. Taktik maktik yapamazsın. Mwcburuz çünkü kanatlarımız böyleymiş. Bunu ben demiyorum 1-2-3 diye saydıkların diyor.

Ben zaten 8. Dk Ömür’ü çıkart demişim. Gelmiş bana Ömür’ün zaaflarını anlatıyorsun.

Hüseyin’i bu maçta dahi kullanmayacaksan sezon başı niye göndermedin? Cevap var mı yok.

Kendin diyorsun Baka ve Hamsik bozan adam değil. Orta sahayı niye böyle dirençsiz bıraktık 82’de Siopis girene kadar?

Kimse Wakaemeyi çıkart demedi.
                              Ömür Hüseyin değişir yoluna devam ederdin. Baktın olmuyor gol atamıyorsun (2 gol yiyeceğin muğlak ya neyse). Diyelim ki yine 2 tane yedin Cornelius boşu boşuna sahada kontra futbolunda alırsın 45’de dışarı.

Hüseyin Türkmen bu kadar kötüyse bencede kötü sezon başı göndereceksin. Süper ligde beğendiği 1 tane hava topu alabilen eskilerin Yalçın’ı tarzı 1 oyuncu bulamamışsa almamışsa buda Avcı’nın hatası.
                              Sorduğun soruların cevabı yabancı oyuncu sınırında..Bunu gidip Nihat Özdemir ile konuşabilirsin sorularını ona sorarsın..Niye o girmedi niye bu girmedi imiş..

Ne taktiğinden bahsediyorsun sen..Takımda defansif olarak sahada basacak kanatları kapatacak kaç tane oyuncun var yaz bakayım hangisi girmeliydi..Takım sahada kaleci hariç 7 (Ömür-İsmail sahada yoktu) kişi ile oynadı diyoruz herif gelmiş bana hareçten gazel okuyor..

Sen 80 dakika 7 8 kişi ile oynamayı çok kolay bir şey zannediyorsun herhalde karşındaki rakibe saygı duyacaksın önce..Alt tarafı Konya imiş..
                              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Bende hocanın eleştirilmesi taraftariyim. Elestiri kötü birşey değil. Herşey yolunda gibi davranmamalı çünkü normal olmayan şeyler var. Geçen sezonun ikinci yarısında olduğu gibi kötü bir seri olur uzaklasirsin bir anda. Şampiyon takım oyunu bu değil. Daha güçlü bir oyunumuz olmalı.

Tek teselli şu olabilir. 6 maçın 4 ünü deplasmanda oynadık. 2 si içerde olan maçların biri roma maçlarının arasına gelen sivas maçı diğeri de gs ile talihsiz oldugumuz maçtı. Belki kendi evimizde o güçlü oyunumuzu görebiliriz.
                                TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

Yükleniyor...
                                X