Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ekuban sever böyle maçları. Tekrar çıkışa geçecektir.
    ekuban penaltı kaçırdığı antalya maçından sonra sahada yok inş bu maç yükselişe çıkacağı maç olur ekubanın.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ekuban sever böyle maçları. Tekrar çıkışa geçecektir.
      ekubanın sorunu yorgunluk bana kalırsa. sonradan oyuna girse yorgun şikecileri tek başına dağıtır

Yorum

• Psikolojik etkenler çok önemli. Şuan benim gördüğüm Erol dağılmış durumda ya da ramak kaldı öyle diyeyim. Puan kaybettiği veya kötü oynadığı maç sonraları açıklamaları facia. Rahat olmadığı çok çok belli. Şimdi de hoca arayışları vs. haberler çıkmaya başladı ki böyle durumlarda iş daha kötüye gider.

Son maçta ayyuka çıktı ki oyuncularla arasında da problem var. Şuan da o oyuncu grubunu toparlayacak bir saha içi lider de yok. Herkes kendi aleminde gözüküyor. Bence tüm takım pamuk ipliğinde gelecek maça. Kırılmaya çok müsaitler. İşler iyi gider de erkenden öne geçen taraf olursak iyice dağılabilirler. Sonu iyi olur inşallah.
        There is no spoon...

Yorum

• Kesinlikle gaza gelmeden sabırla oynamalıyız.
          Mecburen açılacaklar.
          Gerisi kolay.....
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• fenerin maçlarını izledim son bi kaç maçtır hiçbişi oynamıyor. naptığı belli değil. biraz zor gol yeriz bu oyunlarıyla. ama bizde biraz zor gol atarız. ya 0 0 berabere biter ya da yeneriz 1 0 gibime geliyor.
            En son bordoylamavi tarafından düzenlendi; 22.02.2021, 15:23.

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ugurcanin 10 gunu dolmadi daha. Carsamba gunu teste girecek galiba. Dün Serkan girdi sadece teste negatif cikti. Bugun de negatif cikarsa takima katilacak.

Yarin Baker&Arda
              Carsamba Ugurcan
              Cuma Marlon

teste girecekler. YES youtube kanalinda acikladi.
              Yunus Emre üst üste 2 negatif çıkması gerekiyor dedi ancak protokole göre 10.günde yapılacak testin negatif çıkması yeterli. Eğer 10.günde yapılacak test pozitif çıkarsa o vakit iki ayrı günde negatif şartı aranıyor...

Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hangi foruma yazacagimi bilmedim icin buraya yaziyorum.
                Bana birisi söyle bilir mi, bundan sonra kac ön tur maci yapmamiz gerekiyor champonlar ligine ve avrupa liginde gurublar katilmak icin?

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hangi foruma yazacagimi bilmedim icin buraya yaziyorum.
                  Bana birisi söyle bilir mi, bundan sonra kac ön tur maci yapmamiz gerekiyor champonlar ligine ve avrupa liginde gurublar katilmak icin?
                  Bu sezonun şampiyonu kendi liginden Şampiyonlar Ligi'ne gidemezse lig şampiyonu 1 eleme oynayacak. Bu pek olası bir ihtimal değil. Ancak güncel puan durumuna göre Liverpool, Juventus ve Dortmund gibi takımlar Şampiyonlar Ligi'ni kazanır, kendi liglerinde de ilk 4'e giremedikleri takdirde gerçekleşebilir. Ayrıca lig şampiyonlarının ön elemeleri farklı kategoride olduğundan üst sıralardaki ülkelerin takımları bu elemelerde yer almadığından, gruplara kalma şansı hiç de az değil. Lig 2.si ise 3 ön eleme oynayacak. Avrupa Ligi şampiyonu kendi liginden Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa 2 ön elemeye düşebilir.

Avrupa Ligi'nin takım sayısı azaltıldığınan dolayı Süper Lig'den doğrudan gruplara kalma hakkı artık bulunmuyor. Türkiye kupası şampiyonu 1 eleme oynayacak.

Konferans liginde ise lig 3.sü 2, 4.sü de 3 eleme oynayacak. Kupayı BJK alırsa lig 5.sine de katılma hakkı doğacak...
                  Trabzon bir sevda,

Yorum

Ugurcanin 10 gunu dolmadi daha. Carsamba gunu teste girecek galiba. Dün Serkan girdi sadece teste negatif cikti. Bugun de negatif cikarsa takima katilacak.

Yarin Baker&Arda
                    Carsamba Ugurcan
                    Cuma Marlon

teste girecekler. YES youtube kanalinda acikladi.
                    Tek test negatifligi yetiyor yanlış hatırlamıyorsam.
                    Eğer iki kez pozitif çıkarsa o zaman iki negatif sonuç isteniyor.
                    Yani serkan durumu atlattı.
                    Umarım geri kalanlar da atlatır da fb maçına iyi bir kadroyla çıkarız.
                    Inşallah yeni vaka da olmaz artık.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yunus Emre üst üste 2 negatif çıkması gerekiyor dedi ancak protokole göre 10.günde yapılacak testin negatif çıkması yeterli. Eğer 10.günde yapılacak test pozitif çıkarsa o vakit iki ayrı günde negatif şartı aranıyor...

Kurallari net olarak bilmiyorum. Dogru soylemem gerekirse uzun uzun arastirmadim da. YES mesela Marlon icin: 'Ilk once cuma gunu teste girip negatif ciktigi takdirde, cumartesi gunu teste girip takima katilacak' diye soyledi. Neredeyse hic idmana cikmadan maca cikacak durum boyleyse. Senin soyledigin dogrudur umarim. Cuma gunu full kadro ile idmana cikariz o halde.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tek test negatifligi yetiyor yanlış hatırlamıyorsam.
                        Eğer iki kez pozitif çıkarsa o zaman iki negatif sonuç isteniyor.
                        Yani serkan durumu atlattı.
                        Umarım geri kalanlar da atlatır da fb maçına iyi bir kadroyla çıkarız.
                        Inşallah yeni vaka da olmaz artık.
                        Insallah. En buyuk rakibimiz bu Covid illeti su an. En gec cuma gunu full kadro ile antrenman yaparsak Feneri tokat manyagi ederiz. Marlon ve Ugurcan cok cok kritik

Yorum

Kurallari net olarak bilmiyorum. Dogru soylemem gerekirse uzun uzun arastirmadim da. YES mesela Marlon icin: 'Ilk once cuma gunu teste girip negatif ciktigi takdirde, cumartesi gunu teste girip takima katilacak' diye soyledi. Neredeyse hic idmana cikmadan maca cikacak durum boyleyse. Senin soyledigin dogrudur umarim. Cuma gunu full kadro ile idmana cikariz o halde.
                          Kulüp Marlon'u Çarşamba günü duyurdu. Eğer testi o gün pozitif çıktıysa Cumartesi 10.günü dolduruyor. Üstte de paylaştığım üzere ilk gün sayılmıyor. Dolayısıyla Cuma günü takıma katılması mümkün değil. Ha bana kalırsa Cumartesi katılsa da Hoca 10 gün antrenman yapmayan Marlon'u FB maçında kolay kolay oynatmaz...
                          Trabzon bir sevda,

Yorum

• Uğurcan Nwakaeme ikilisi bile yeter bu maçı kazanmamız için..Diğer eksikler çokta önemli değil yerleri doldurulur.
                            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Serkan ve Arda negatif çıkmış.

Yorum

• 61saat [MENTION=42700]61saat[/MENTION]
                                ·
                                12d
                                Serkan Asan ve Arda Akbulut'un ilk test sonuçları NEGATİF!

Yorum

Yükleniyor...
                                X