Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz normal oyunumuzu oynamalıyız stres yapmaya gerek yok, sonuç ne olursa olsun kaybedecek birşey yok
    Gs ve bjk ı gecebilecegimizi düşünmüyorum, bu leş ligde adamlar zor puan kaybeder
    3 senedir şu leş ligi kaçırıyoruz, yanlış hocalar ve transferlerle
    Ilk 2 sabitledi bencede.
    Ancak kalan tüm maçlarımızı yenersek ilk 2 ye çıkarız, o zaman bile kesin şampiyon oluruz diyemiyorum.ikili averajlar da düşünülürse gs ve bjknin enaz 3 maçta takipmalari lazim, adamlar da yeniyor birsekilde surekli.

Yorum

• Biz hücumda sıkıntı yaşıyoruz evet. Son dönemde bunun nedeni rakiplerin bize katı savunma yapması. Yumuşak orta saha, açık futbol bulursak iş değişir. O yüzden ilk 11'ler önemli.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim taraftar ağır looser. Fenerin durumunda biz olsak bizim durumumuzda fener olsa 5 - 0 kaybederiz alma ihtimalimiz yok diye burada salya sümük ağlarlardı. Her şey lehimizeyken gene ağlıyorlar kazanamayız diye. Ben bu işten bir şey anlamadım Kazanırız diyin sonuçta kaybetsek dünyanın sonu değil. Bu melankoli bünyeye fazla söyleyeyim size
        ben cidden tam bir looser'ım sanırım .

puan tablosuna bakıyorum umutlanıyorum, kadrolara bakıyorum hafif benzim atıyor

o değil de biz bu dar rotasyon, yoğun maç takvimi ve rezalet sezon başlangıcına rağmen bu kadar puanı nasıl topladık yahu?
        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Bu akşamdan beklentim iyi mücadele, iyi futbol, ne yaptığını bilen bir takım ve üç puan. Yukarıda da denildiği gibi bu yıl şampiyon olabilmemiz mucizelere bağlı. En kestirme yol tüm maçlarımızı kazanacağız ve şimdiki ikili,biri mağlubiyet olmak üzere en az üç; fb de en az bir maçta puan kaybedecek. Nefesimizin yetebileceğini düşünmüyorum ama önümüzdeki sene inşallah takviyelerle yarışın favorilerindej biri olacağız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İnşallah yeneriz ve galibiyet serimize devam ederiz. Bu şikecilerin seriyi sonlandırılmasını hayal bile etmek istemiyorum
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Fenerbahçeli bir arkadaşım ozan'ın kadro dışı kalabilitesinden ve bugün 11 çıkmayacağından bahsetti nedir aslı bilmiyorum

Sanki bizi yenseler daha kötü günler bekliyormuş gibi onları
              En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 28.02.2021, 15:12.

Yorum

• Sosa-Mert Hakan-Mesut tarzı çıksalar ne hoş olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fenerbahçeli bir arkadaşım ozan'ın kadro dışı kalabilitesinden ve bugün 11 çıkmayacağından bahsetti nedir aslı bilmiyorum

Sanki bizi yenseler daha kötü günler bekliyormuş gibi onları
                  Muhtemelde kimse yazmıyor onu. Sosa-Mesut yanında Ozan yoksa o takım ne oynayacak anlamadım. Orta sahası defans yapamaz, hücum hattı kontradan başka oynamaz.

Yorum

• bazı arkadaşların da belirttiği gibi taraftarın büyük çoğunluğunun rahat olmasının sebebi..hocaya güvenmesidir..bende o kişilerdenim..maçları izliyoruz takım gayet ne oynadığını biliyor ve izleyene o güveni rahatlığı veriyor..

Yorum

• FırtınaCast [MENTION=590]FIRTINA[/MENTION]Cast
                      · 7d
                      ÖZEL | Dünkü taktik antrenmanda aldığı darbe sonrası sakatlanan Kamil Ahmet Çörekçi maç kadrosundan çıkartıldı.

Yorum

• Kamil kadrodan çıkarılmış, iyi olmadı. Serkan hataya müsait oynuyor.

Yorum

• Kamil ahmet dünkü antremanda aldığı darbeden dolayı maç kadrosundan çıkartılmış. Sağ bekte Serkan'ın oynaması kesinleşti o zaman.

Yorum

• Yine geldik mi serkan faslına?.. Hadi bakalım

Yorum

• Serkan ve Farukcan oynarsa.. Geçmiş olsun... Kesin gol yedirirler
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Dünyada stad çevresi en kötü olan kulüp olabiliriz ya, o arka tarafa da hastane yapacaklar evet bildiğin stadın yanına hastane yapıyor adamlar teşekkürler akp.
                                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Yükleniyor...
                                X