İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
vizyon vizyon diyorlardı ama bunlar bildiğin bizim hacıosmanoğlu dönemini yaşıyor ... bakalım muharrem'leri kim olacak ...En son nalagasıvar tarafından düzenlendi; 22.02.2021, 23:44.sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum
-
İlk olarak Emre. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIkili averaj eşit olduğu zaman deplasman golüne bakılıyordu değil mi?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Nwakaeme'nin fenere kobrayı göstermesi lazım artık, Bjk ve Gs'ye birçok kez gösterdi sıra Fb'de artık..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 23.02.2021, 00:05.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskiden bakılıyordu, ama kural değişti mi bilmiyorum. Eski sisteme göre 3 farkli yenmemiz lazim.
Bizim takım 3 fark zor atar, o yüzden 1.0 olsun bizim olsun.İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır genel averajaİlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır genel averaja
Yorum
-
İlk olarak zorroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZoruna gittiyse okumazsın.u will need justice at the end..
Yorum
-
Sende edep olsa yazdığın mesajı yazmazsın. Neredeyse 20 yaş büyüğüne.
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDile bak maşallah edep desen var..
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen aradım hocam Hugoyu. Gençler maçında yaptırdığı penaltı aklıma geldikçe o İranlı çocuğu görmek istemiyorum.
hugonun yerine oynadigi maçlar
karagümrük
göztepe
antalya maçları
bu maçlarda defansta çok sıkıntı yaşadık mı. antalya tek atakla gol attı bize. 2 isabetli şut atmislar. göztepenin pozisyonu yok. karagümrük 3 isabetli şut atmış bize.
huseyni hugoyu aratmiyor demiyorum yanlış anlaşılmasın. Avcının sistemi sayesinde takım oyunu takım savunması daha ön planda. yoksa avcidan öncede edgarla hugo vardı
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFb camiası cidden şizofrenik bir camia, ciddi ciddi mağdur olduklarına inanıyorlar yıllardır.
Herkez onlara karşı,hep mağdurlar yalı çocukları.
Gerçekten cok itici bir camia.
Yıllardır dekoderleri iade ediyorlar sözde, bir de yillardir yayın ihalesinden çekiliyorlar, bir ara ligden de cekilceklerdi.
Hep kayrilma istiyorlar, o kadar alışmışlar ki.
Ah keşke.bein bunlara cok sağlam bir dava açsa ve araya kimse girmese, ama tatlıya baglarlar.
Işın bence kötü tarafi beinsport bir daha ihaleye girmez,bu ligin hicbir albenisi yok.
Ligin gelirinin düşmesi bizim açımızdan iyimi olur bilmiyorum.
Anadolu takımları hic maçlara asılmayıp, iyice ligin cılkı da cikabilir.gelir düşerse satın alınma ihtimali artar.
Yorum
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunda Abdullah Avcının oyun sisteminin ve takıma savunma yapmayı ögretmesinin de büyük önemi var. orneğin victor hugo 3 maç oynamadı yerine huseyni oynadı kim hugoyu aradı o maçlarda. tabikide hugo ile huseyni arasında daglar kadar fark var ama sistem takımı olunca yerine oynayan oyuncu sırıtmiyor.
Sikebahçe ve Kasımpaşa maçlarını alırsak cidden ortalık karışır kesin hakemler ve tff toplantı yapıp önümüzü net keserler buna müsemma etmemek lazım...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevizyon vizyon diyorlardı ama bunlar bildiğin bizim hacıosmanoğlu dönemini yaşıyor ... bakalım muharrem'leri kim olacak ...
Bir teşekkürü hak etti benden
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErol avci'ya karşı ne yapmış, nedir istatistik daha önceki maçlarda ?
bjk-alanya eşleşmesi 1 galibiyet.En son Saint Castillo tarafından düzenlendi; 23.02.2021, 01:06.
Yorum
-
Biz iyi bir savunma takımı değiliz. Az gol yememizin sebebi hocanın takımın kusurlarını örten bir oyun oynatması. Yoksa topun arkasına harika geçen, herkesin çok disiplinli şekilde geri gelip alanını savunduğu bir takım değiliz.
Djaniny, Ekuban, Nwakaeme ile iyi savunma yapmak imkânsız zaten. Çok top kaybediyorlar. Son maçlarda bir orta saha eksiltip Bakasetas'ı ekledik.
Maharetimiz sabırlı oynamakta. Hocanın maç konuşmaları tesadüf değil. Duyguları karıştırmayın demesi çok önemli. Ben Abdullah Avcı'nın gelmesi isteyen onu seven biriyim. Kazandığımız 7 maçta da çok sinirlendim. Futbolcu olsam hata yapardım. Sadece taraftar olduğum için değil. O oyunun gerektirdiği sabrı göstermeyip duygularımı oyuna yansıtacağım için.
Bu maç geriden çıkarken yapacağımız paslarda bu yüzden çok dikkatli olmalıyız. Tempoyu artırmıyoruz mesela. Takım o düzeyde değil daha. Kaptırınca hızla geri dönecek oyun disiplinimiz de tempomuz da yok. Son maçta öndeyken bile pres yaptık ilk defa. Herkes beğendi mesela. Yavaş yavaş gelişiyoruz.
Maç sonucu için ligin dinamikleri hariç endişem yok. O da bizim sürekli yenerek gelmemiz ve fbnin lige tutunma maçı olmasıyla alakalı. İnşallah onların hocasına inanmadığı takımın ligden kopma maçı olacak. Ersun denen teknik direktörde olduğu gibi.
Yorum
Yorum