Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün yapılan testlerde hiçbir pozitif vak'aya rastlanmamış. Güzel haber.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün yapılan testlerde hiçbir pozitif vak'aya rastlanmamış. Güzel haber.

Adamsııınnnn

Şayet Uğurcan Nwakaeme Ekubambambaammmmmm varsa fb ödü koparak başlar

Tek korkum geçen yılki gs maçı gibi 20 dk da dağıtıp gol atarsak kapanır mıyız acaba?

İşte orda da Avcıya güveniyorum
      Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Haftaya kazanirsak fb gs arasibdaki puan farki 6 olabilir. Buda fbnin yarisdan kopmasi demek, daha toparlayamaz.
        Tek korkum hakemler. Puan farkinin 6 olmasini istemeyeceklerdir.

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haftaya kazanirsak fb gs arasibdaki puan farki 6 olabilir. Buda fbnin yarisdan kopmasi demek, daha toparlayamaz.
          Tek korkum hakemler. Puan farkinin 6 olmasini istemeyeceklerdir.
          puan farkının 6 olmasını istemiyorlarsa gsye erzurum maçında çelme taksınlar
          çünkü Avcı fbye acımayacak

Yorum

• Edgar ile Hugo tandemi nasıl bir uyum sağladı ya en çok hoşuma giden bu uzun yıllar sonra birbirini tamamlayan çok iyi stoperler bulduk inşallah 2-3 daha bu tandem devam eder ben en çok buna seviniyorum adamlar net güven veriyor ya Hugo hava topu hiç vermiyor maşallah Edgar desen topla çıkışları müdahaleleri bir muazzam nazar değmesin inşallah...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün yapılan testlerde hiçbir pozitif vak'aya rastlanmamış. Güzel haber.
              Sukur hugo ve edgardan korkuyordum
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Marlon c.tesi ve pazar negatif gelirse acaba oynayabiliyormu pazar akşamı.
                Marlon ile serkan,kamil ahmet,faruk can arasında bence cok fark var.
                Ayrıca marlonda bana göre yeterli degil.
                Düşünün artik beklerdeki verimimizi.
                Maçtan 1 gün önce testlerin tamamlanması gerekiyor. Sosyal medyada tartışılan çift negatif alma zorunluluğu biraz yanlış anlaşılmış. Oyuncular negatife döndükten sonra zaten takıma katılıyor. Onun haricinde maça çıkabilmek için de bütün takım teste giriyor. Çift negatif olayı 10.gün testi pozitif çıkanlar için geçerli. Marlon'un karantina süresi Cumartesi sona erdiği için üst üste iki negatif alma şansı yok. 10.gün testi negatif çıkarsa kadroya alınabilir...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Edgar ile Hugo tandemi nasıl bir uyum sağladı ya en çok hoşuma giden bu uzun yıllar sonra birbirini tamamlayan çok iyi stoperler bulduk inşallah 2-3 daha bu tandem devam eder ben en çok buna seviniyorum adamlar net güven veriyor ya Hugo hava topu hiç vermiyor maşallah Edgar desen topla çıkışları müdahaleleri bir muazzam nazar değmesin inşallah...
                  bunda Abdullah Avcının oyun sisteminin ve takıma savunma yapmayı ögretmesinin de büyük önemi var. orneğin victor hugo 3 maç oynamadı yerine huseyni oynadı kim hugoyu aradı o maçlarda. tabikide hugo ile huseyni arasında daglar kadar fark var ama sistem takımı olunca yerine oynayan oyuncu sırıtmiyor.

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bunda Abdullah Avcının oyun sisteminin ve takıma savunma yapmayı ögretmesinin de büyük önemi var. orneğin victor hugo 3 maç oynamadı yerine huseyni oynadı kim hugoyu aradı o maçlarda. tabikide hugo ile huseyni arasında daglar kadar fark var ama sistem takımı olunca yerine oynayan oyuncu sırıtmiyor.
                    Ben aradım hocam Hugoyu. Gençler maçında yaptırdığı penaltı aklıma geldikçe o İranlı çocuğu görmek istemiyorum.

Yorum

• Waka bu maçı alsın Yattara'dan iyi diyeceğim.
                      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Muhtemelen bu maçta şikecilere yenilecegimizi düşünüyorum.

Ama şimdiye kada yaşattığı güzel şeyler adına üzüleceğimi de düşünmüyorum
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hadi simdi de havuzdan cıkıcaz falan desinler. Böyle bi durumda ali kocun kisisel serveti bile kurtaramaz febeyi. O kadar borcun üstüne 400-500 milyon euro da tazminatın altına girerler. Bunlar ölmeyi bayılmak zannediyor
                          Fb camiası cidden şizofrenik bir camia, ciddi ciddi mağdur olduklarına inanıyorlar yıllardır.
                          Herkez onlara karşı,hep mağdurlar yalı çocukları.
                          Gerçekten cok itici bir camia.
                          Yıllardır dekoderleri iade ediyorlar sözde, bir de yillardir yayın ihalesinden çekiliyorlar, bir ara ligden de cekilceklerdi.
                          Hep kayrilma istiyorlar, o kadar alışmışlar ki.
                          Ah keşke.bein bunlara cok sağlam bir dava açsa ve araya kimse girmese, ama tatlıya baglarlar.
                          Işın bence kötü tarafi beinsport bir daha ihaleye girmez,bu ligin hicbir albenisi yok.
                          Ligin gelirinin düşmesi bizim açımızdan iyimi olur bilmiyorum.
                          Anadolu takımları hic maçlara asılmayıp, iyice ligin cılkı da cikabilir.gelir düşerse satın alınma ihtimali artar.

Yorum

• En sevmediğim durum medya, forum, Herkes bizi favori gösteriyor... Engin tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ne zaman bu denli favari olsak o maçta bir şeyler ters gider ya hayırlısı
                            .

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En sevmediğim durum medya, forum, Herkes bizi favori gösteriyor... Engin tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ne zaman bu denli favari olsak o maçta bir şeyler ters gider ya hayırlısı
                              .
                              Sikeciler bile bizi favori gösteriyor. Benim de umudum gidiyor böyle olunca.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En sevmediğim durum medya, forum, Herkes bizi favori gösteriyor... Engin tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ne zaman bu denli favari olsak o maçta bir şeyler ters gider ya hayırlısı
                                .
                                Haklısınız ama son 30 yılın en iyi savunma sistemine sahip Trabzonundan bahsediyoruz. 2010ların başında şikeciler aykutla sağlam defans yaparlardı ve biz o yıllarda hep plansız oyun oynardık ve onlara karşı hep başarısız olurduk.

Sıradışı etkenler ortaya çıkmazsa favori gösterilmemizin en doğal olduğu maçtır bu. Alanyaya 20 tane pozisyon veren gs bile alan savunduk diye övünürken biz maç başına en fazla 1 veya 2 tane net gol pozisyonu veriyoruz. Biraz güvenelim kendimize hakkımızdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X