Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rüyamda tüm şikebahçeli arkadaşlarımı eve davet etmişim. Hep beraberdik. Berabereydik. Beraber sevinip beraber ağladık. Sanırım maç berabere bitecek.
    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Serkan oynarsa sıkıntı

Yorum

• İster serkan oynasın ister kamil oynasın ister türkmen oynasın. Sağ bekimiz zaten yok hükmünde olacağı için dert etmeye gerek yok orayı. Biz her maçı sağ beksiz oynuyoruz

Yorum

• FB'nin geçmiş haftalardaki oyununu sergilemesi halinde kaybetmemiz sürpriz olur. Ama ilk yarıdaki maçın ikinci yarısındaki gibi bir baskıya alırlarsa mutlaka gol bulacaklardır. O yüzden 2 gol bulmamız şart gibi gözüküyor. Maç uzun bir süre 1-0 şeklinde devam ederse de Erol yine klasik değişikliklerini yaparak 4 santraforu aynı anda kullanma yoluna gidecektir. Böyle bir hamle geldiği anda savunmaya çekilmememiz lazım. Aksı takdirde şans bu sefer yanımızda olmayabilir...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Dün gece rüyamda 2-0 önce gecmis sonrada 2 gol pes pese yiyip ilk devrenin 2-2 bittigini gördüm. Ikinci devreyi göremedim
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ya dün kimdi VAR hakemi A. Bitigen oldu yazan? Nedir abi bu yalan yanlış haber yayıp milleti boşa gaza getirmeniz? Cüneyt Çakır olmuş işte.
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya dün kimdi VAR hakemi A. Bitigen oldu yazan? Nedir abi bu yalan yanlış haber yayıp milleti boşa gaza getirmeniz? Cüneyt Çakır olmuş işte.
                VAR hakemi maç günü açıklanmıyor mu zaten?

Yorum

• Caner olsa korkardım ama çok da önemli değil.

bu sefer yedek kulübeden iyi bir katkı alacağız gibi..baker parmak mallı Yusuf afobe gibi hamle oyuncularımız var

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    VAR hakemi maç günü açıklanmıyor mu zaten?
                    Ya ne bileyim okadar net yazdıki buraya, açıklandı sandım dünden beri arkadaşlarla nasıl YKU ve Bitigen verilir bu maça diye tartışıyoruz [emoji1]
                    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Sosa nin kariyer sonlarina dogru en iyi maci olabilir. Sosa ya dikkat etmek gerekir..
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Serkan-Marlon oynar gibi geliyor bana.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• forumda ve televizyonlarda Trabzonspor'un bu maçı rahat kazanacağı havası oluşturuldu. Bu çok tehlikeli. Umarım futbolcular forumu ve tv yayınlarını izlemiyordur. Tahmin edilenin aksine fb maça çok diri çıkacaktır ve kendi sahasına çekilerek bizim açılmamızı bekleyecektir. Abdullah Avcı'nın taktisyenliği ve futbolcularımızın ciddiyeti bu maçta çok önemli rol oynayacak.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beinsports muhabiri oynayacak diyor.
                            iyi bari
                            Kamil kadrodan çıkarıldı bu iyi olmadı
                            sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dünyada stad çevresi en kötü olan kulüp olabiliriz ya, o arka tarafa da hastane yapacaklar evet bildiğin stadın yanına hastane yapıyor adamlar teşekkürler akp.
                              Bizim stadyum dışı niye beyaz?
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Kimse kimseye bir şey için teşekkür etmez, etmemeli. Trabzonspor taraftarının bu coğrafyadaki kimseye teşekkür etme ihtiyacı yok bilakis özür bekleme hakkı var. Siyasi fikirlerinizi kendinize saklayın lütfen.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Yükleniyor...
                                X