2-0 kazanırız. karbonat Erol kovulur, negrocu Emre ve yalı çocuğu topun ağzına gelir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-0 kazanırız. karbonat Erol kovulur, negrocu Emre ve yalı çocuğu topun ağzına gelir.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Ben bir şey anlamadım. Herkes fenerin içinden geçicez havasında. Bu kadar rahat bir fener maçı daha hatırlamıyorum. Ne zaman böyle havaya girilse maçta tam tersi şeyler olur.
Her türlü sonuca hazırlıklı olun derim yine de. Sonrasında hayal kırıklığı büyük oluyor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlığı açan arkadaşa uyarı: 2021 yılının 61. gününe yaklaştık, eskilerde kalmayalım lütfen
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bir şey anlamadım. Herkes fenerin içinden geçicez havasında. Bu kadar rahat bir fener maçı daha hatırlamıyorum. Ne zaman böyle havaya girilse maçta tam tersi şeyler olur.
Her türlü sonuca hazırlıklı olun derim yine de. Sonrasında hayal kırıklığı büyük oluyor.sakin olun...
Yorum
-
Rahat kazanmayacağız elbette. Maç içerisinde yine burada bir dünya kişi Flavio'ya, Serkan'a, Djaniny'e sövecek, belki Nwakaeme'ye Ekuban'a saydıracak. Ancak maç sonu geldiğinde Erol istifa metnini fenerin sosyal medya trolleri ise başkanları yalı çocuğunu nasıl savunacaklarını düşünmeye başlayacaklar.
Yorum
-
Ne olursa olsun Marlon-Kamil bekleriyle çıkmamız gerekli diye düşünüyorum.
Yorum
-
Bizim taraftar ağır looser. Fenerin durumunda biz olsak bizim durumumuzda fener olsa 5 - 0 kaybederiz alma ihtimalimiz yok diye burada salya sümük ağlarlardı. Her şey lehimizeyken gene ağlıyorlar kazanamayız diye. Ben bu işten bir şey anlamadımKazanırız diyin sonuçta kaybetsek dünyanın sonu değil. Bu melankoli bünyeye fazla söyleyeyim size
En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 28.02.2021, 13:46.
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftar ağır looser. Fenerin durumunda biz olsak bizim durumumuzda fener olsa 5 - 0 kaybederiz alma ihtimalimiz yok diye burada salya sümük ağlarlardı. Her şey lehimizeyken gene ağlıyorlar kazanamayız diye. Ben bu işten bir şey anlamadımKazanırız diyin sonuçta kaybetsek dünyanın sonu değil. Bu melankoli bünyeye fazla söyleyeyim size
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Haftaya Alanyaspor maçı mesela, çok daha zorlu bir maç olabilir. Çünkü hemen Kasımpaşa deplasmanından 3 gün arayla; ne oynadığını bilen, büyük takım gibi oynamaya çalışan ve özellikle önemli rakiplere karşı nadir örnekler hariç yüksek konsantrasyon ile sahaya çıkan bir ekip. Üstelik stoper ikilimiz sarı kart cezası sınırında.
Yorum
-
Maç içinde sövenler her hafta aynı tipler. Hatta sövdükleri oyuncular da belli. Birbirlerine o anlamda saygılılar kendi oyuncularını bırakıp başkasına sövmüyorlar. Hatta bazıları maçı dahi izlemiyordur o an.İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahat kazanmayacağız elbette. Maç içerisinde yine burada bir dünya kişi Flavio'ya, Serkan'a, Djaniny'e sövecek, belki Nwakaeme'ye Ekuban'a saydıracak. Ancak maç sonu geldiğinde Erol istifa metnini fenerin sosyal medya trolleri ise başkanları yalı çocuğunu nasıl savunacaklarını düşünmeye başlayacaklar.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
Yorum