Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2-0 kazanırız. karbonat Erol kovulur, negrocu Emre ve yalı çocuğu topun ağzına gelir.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2-0 kazanırız. karbonat Erol kovulur, negrocu Emre ve yalı çocuğu topun ağzına gelir.
      Haha ��
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Ben bir şey anlamadım. Herkes fenerin içinden geçicez havasında. Bu kadar rahat bir fener maçı daha hatırlamıyorum. Ne zaman böyle havaya girilse maçta tam tersi şeyler olur.

Her türlü sonuca hazırlıklı olun derim yine de. Sonrasında hayal kırıklığı büyük oluyor.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• evet cok rahatım

benim rahatligimin yüzde 50 sebebi Abdullah Avcı

yüzde 40 sebebi takımdaki ozellikle takım savunmasındaki uyum

yüzde 10 sebebi rakibin kötü futbolu, gergin oluşu, taktik bilmez hocaları v.b.

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başlığı açan arkadaşa uyarı: 2021 yılının 61. gününe yaklaştık, eskilerde kalmayalım lütfen
            Her gün birbirinin aynısı olmaya başlayınca uzunca bi süredir gözden kaçmış... Düzeltildi

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben bir şey anlamadım. Herkes fenerin içinden geçicez havasında. Bu kadar rahat bir fener maçı daha hatırlamıyorum. Ne zaman böyle havaya girilse maçta tam tersi şeyler olur.

Her türlü sonuca hazırlıklı olun derim yine de. Sonrasında hayal kırıklığı büyük oluyor.
              al benden o kadar umarım 2-1 alırız
              sakin olun...

Yorum

• Rahat kazanmayacağız elbette. Maç içerisinde yine burada bir dünya kişi Flavio'ya, Serkan'a, Djaniny'e sövecek, belki Nwakaeme'ye Ekuban'a saydıracak. Ancak maç sonu geldiğinde Erol istifa metnini fenerin sosyal medya trolleri ise başkanları yalı çocuğunu nasıl savunacaklarını düşünmeye başlayacaklar.

Yorum

• Ne olursa olsun Marlon-Kamil bekleriyle çıkmamız gerekli diye düşünüyorum.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bizim taraftar ağır looser. Fenerin durumunda biz olsak bizim durumumuzda fener olsa 5 - 0 kaybederiz alma ihtimalimiz yok diye burada salya sümük ağlarlardı. Her şey lehimizeyken gene ağlıyorlar kazanamayız diye. Ben bu işten bir şey anlamadım Kazanırız diyin sonuçta kaybetsek dünyanın sonu değil. Bu melankoli bünyeye fazla söyleyeyim size
                    En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 28.02.2021, 13:46.

Yorum

• Rahat yeneriz. 2-0, 3-0 skor gibi skorlarla biter.
                      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Hocanın eli ilk defa bu kadar rahat olacak. Öyle ki; ilk yarı başka ikinci yarı başka orta sahayla oynayabilir.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim taraftar ağır looser. Fenerin durumunda biz olsak bizim durumumuzda fener olsa 5 - 0 kaybederiz alma ihtimalimiz yok diye burada salya sümük ağlarlardı. Her şey lehimizeyken gene ağlıyorlar kazanamayız diye. Ben bu işten bir şey anlamadım Kazanırız diyin sonuçta kaybetsek dünyanın sonu değil. Bu melankoli bünyeye fazla söyleyeyim size
                          ben aslında 3 gol atacağımızı düşünüyorum ama 2-1 demiştim skora, yorumun üzerine, o zaman goller bakaseta-ekuban-tony. Vurur geçeriz. Ama yalı çocuğuna bir şey olmaz cloud gider.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Haftaya Alanyaspor maçı mesela, çok daha zorlu bir maç olabilir. Çünkü hemen Kasımpaşa deplasmanından 3 gün arayla; ne oynadığını bilen, büyük takım gibi oynamaya çalışan ve özellikle önemli rakiplere karşı nadir örnekler hariç yüksek konsantrasyon ile sahaya çıkan bir ekip. Üstelik stoper ikilimiz sarı kart cezası sınırında.

Yorum

• Maç içinde sövenler her hafta aynı tipler. Hatta sövdükleri oyuncular da belli. Birbirlerine o anlamda saygılılar kendi oyuncularını bırakıp başkasına sövmüyorlar. Hatta bazıları maçı dahi izlemiyordur o an.
                              İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rahat kazanmayacağız elbette. Maç içerisinde yine burada bir dünya kişi Flavio'ya, Serkan'a, Djaniny'e sövecek, belki Nwakaeme'ye Ekuban'a saydıracak. Ancak maç sonu geldiğinde Erol istifa metnini fenerin sosyal medya trolleri ise başkanları yalı çocuğunu nasıl savunacaklarını düşünmeye başlayacaklar.
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Son yorumu yapmak için kadroları görmek lazım. Bizde beklerde Kamil-Marlon olursa tamam. Rakibin orta sahası Sosa-Mesut-Mert, sol bek Attila olursa maçın devre arası Erol kovulur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X