Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• keşke her spor yorumcusu bu dönemde kemal belgin gibi yorumlar yapsa, bu yorumdan bize zarar gelmez bu yorumlar aksine bizi hırslandırır.

bize Trabzon şampiyonluğun en büyük favorisi haline geldi her takımı yenerler v.b. yorumlar zarar verir

Yorum

• Hugo pozitif diyorlar aslı var mı?

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hugo pozitif diyorlar aslı var mı?
        Söylentisi var da aslı yoktur umarım.
        En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 26.02.2021, 14:53.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          inşAllah

Yorum

• Bu arada bu sabuncu özür dilemiş.
            Ergendim kusuruma bakmayın demiş.

Yorum

• Anlayamadığım bir konu var,fener maçı öncesi .
              iki gündür kulübe ,valisi,belediye başkanı,siyasi büyüğü,geleni gideni eksik olmuyor.
              Maçın sonucuyla,ilgili kulübne baskı ve telkin mi var en tepeden.
              Belki de birileri ,durumdan vazife çıkarıp,kralcılık yapıyordur.
              Fenerbahçe yenilmesin, Cumhurbaşkanı üzülmesin diye.

tamamen sesli düyşünüyorum,bu durum başka arkadasların dikkatini de çekti mi ?
              mevcut konjektür,fenerin ligde ki durumu,mesut transferi,kasıtlı hakem ataması
              ve olası Trabzonspor yenilgisi sonrası,fenerbahcenin savrulacağı girdap.
              Maç öncesi gizli bir ohal var sanki.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 kez covid geçiren var etrafımda. Bu nasıl bi yorum böyle. Virüsü geçiren bir kişi antikor oluşturur. Bu antikor kısmen koruma sağlayabilir ancak tekrar covid olmayacağı anlamına gelmez. Hastalığı geçirip başkasının evine maskesiz giren biri olsa olsa başkasının canına kast etmeye gidiyordur.
                Trabzon insanının bana birşey olmaz demesi Trabzonu ülkede birinci yaptı.. tebrikler
                Bir yanlış anlaşılma olmuş renktaş...Covid geçiren birisi pek tabi tekrar geçirebilir fakat covid geçirdiğinde vücudu antikor geliştirmiş ise bir süre bu antikor sayesinde virüs bulaşmıyor. Mesala ben Haziran gibi covid olmuştum iyileştikten sonra antikor testi yaptırdım doktor vücudumun bağışıklık kazandığını söylemişti. Kasım gibi eşim covid oldu fakat bana bulaşmadı üstelik aynı araç içerisinde maskesiz yolculuk yapmış olmama rağmen. Tabi her covid geçirenin vücudu antikor geliştirmeyebilirmiş.
                Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kas sakatligi var diyorlar, oynamama ihtimali varmis

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
                  HY67...

Yorum

• İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlayamadığım bir konu var,fener maçı öncesi .
                    iki gündür kulübe ,valisi,belediye başkanı,siyasi büyüğü,geleni gideni eksik olmuyor.
                    Maçın sonucuyla,ilgili kulübne baskı ve telkin mi var en tepeden.
                    Belki de birileri ,durumdan vazife çıkarıp,kralcılık yapıyordur.
                    Fenerbahçe yenilmesin, Cumhurbaşkanı üzülmesin diye.

tamamen sesli düyşünüyorum,bu durum başka arkadasların dikkatini de çekti mi ?
                    mevcut konjektür,fenerin ligde ki durumu,mesut transferi,kasıtlı hakem ataması
                    ve olası Trabzonspor yenilgisi sonrası,fenerbahcenin savrulacağı girdap.
                    Maç öncesi gizli bir ohal var sanki.
                    Benim de anlayamadığım bir konu var. Şu yazdığınız şeyleri kendi kulübünüz hakkında nasıl düşünebiliyorsunuz?

Yorum

• Maçın sonucu ile ilgili kim ne diyor kulübe anlamadım ki?
                      Yani Trabzon Valisi, Trabzon belediye başkanı veya Trabzonlu siyasi, vekil bilmem kim, Trabzon ile ilintili, yani aslında Trabzonsporlu....
                      Bunlardan biri gelip maçı kaybedin diye kulüp başkanına telkinde mi bulunuyor?

Hayır bunu bu adamlar nasıl söyler, söylese bunu kulüpte kim ciddiye alır da dinler?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçın sonucu ile ilgili kim ne diyor kulübe anlamadım ki?
                        Yani Trabzon Valisi, Trabzon belediye başkanı veya Trabzonlu siyasi, vekil bilmem kim, Trabzon ile ilintili, yani aslında Trabzonsporlu....
                        Bunlardan biri gelip maçı kaybedin diye kulüp başkanına telkinde mi bulunuyor?

Hayır bunu bu adamlar nasıl söyler, söylese bunu kulüpte kim ciddiye alır da dinler?
                        hayır,sadece üstüste maç öncesi denk gelen ziyaretleri merak ettim sadece.

bir şey olacağından değil,çok yönlü düşünüyorum.

Şehir de sayıları azımsanmayacak kadar mevcut olan,siyaseti Trabzonsporun önüne koyan kişilerin varlığından rahatsızlığımı da

sesli düşünerek dile getirmek istedim.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim de anlayamadığım bir konu var. Şu yazdığınız şeyleri kendi kulübünüz hakkında nasıl düşünebiliyorsunuz?
                          Kulübe toz kondurmam asla,ama karar alıcılarımız,hiç mi siyaset etkisinde kalmadı yıllardır.(rahatsızlığım bundan kaynaklı aslında)

Sadece,biraz geniş ve uç düşündüm. (muhtemelen böyle bir şey yoktur ama,düşünmek de suç değil elbet)

Yorum

• İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hayır,sadece üstüste maç öncesi denk gelen ziyaretleri merak ettim sadece.

bir şey olacağından değil,çok yönlü düşünüyorum.

Şehir de sayıları azımsanmayacak kadar mevcut olan,siyaseti Trabzonsporun önüne koyan kişilerin varlığından rahatsızlığımı da

sesli düşünerek dile getirmek istedim.
                            Bunu Erdal Hoş güzel açıkladı.

Malatya deyince ne gelir aklına? Kayısı...
                            Kayseri deyince, pastırma, tüccar.
                            Antalya, turizm..
                            Falan da filan..
                            Bu şehirlerin siyasileri bu konular üzerine motivedir. Bu konulardan nemalanmak, buradan halka ulaşmak ister.

Trabzon deyince akla gelen ilk şey Trabzonspor.
                            Ve Trabzonspor iyi gidiyorsa, bütün siyaset Trabzon şehrine bu konu üzerinden dokunmak ister.

Trabzon-Trabzonspor ilişkisi, Trabzonspor'un halk üzerindeki etkisi, siyasilerin de bu konuya sürekli girmelerine sebep.

O dediğiniz gibi birşey yapsalar amaçladıkları şeyin tersine iş yapmış olurlar.

Yorum

• Neyse...
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 26.02.2021, 15:40.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neyse...
                                Ben şahsen kimseye kızamıyorum lakin ne zaman kafaya oynasak türlü türlü entrikalarla bizi hedefimizden alıkoymuşlardır. Sadece geçen seneye bakın ne demek istediğimi anlayacaksınızdır lakin çamurun içine batmış bir ligde Trabzonsporum ay gibi parlıyor gözümde. Bu taraftar o kadar çok güzelliklere layık ki, eğer bir gün olur da takım şampiyon olur ise, en çok ta yağmur çamur demeyen vefa ve cefakar taraftarlarımız için sevineceğim
                                Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X