Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kağıt üstünde bek pozisyonları hariç daha yetenekli ve istikrarlı bir onbirle çıkacağımız ortada. Osayi ve Pelkas'a özellikle dikkat etmemiz gerekiyor. Ekuban, Nwakaeme ve Djaniny üçlüsü biraz isterse net galibiyet alırız.

Rakip, merkezde sosyal medyada gezen sosa-mhy-mesut üçlüsüyle çıkacaksa fiziksel ve teknik olarak son dönemlerde en dominant olduğumuz maçı oynarız. Flavio ve Berat'ın enerjilerine hayranım, Bakasetas 'ın da geldiğinden beri 4 sezondur bizim oyuncumuz gibi oynuyor olması ve arkasındaki ikili ile iyi anlaşması mükemmel. sosa ve mesut'un teknik kapasitelerine söz söyleyen çarpılır ama kuvvetli değiller. 1 sene üstüne halı sahaya çağırılmış amatör küme topçusu havalarında oynuyorlar.

Caner'in de olmamasıyla 97 tane ortanın birini forvete denk getirmeye çalışmak yerine merkezden atılacak uzun toplarla kanat oyuncularını defans arkasına kaçırmaya çalışacaklardır, bizim de bence en sıkıntı yaşayacağımız senaryo bu olur. Ancak üstte yazdığım gibi yüksek tempo yaparak orta saha dominasyonunu ele geçirebilirsek sosa ve mesut takribi 55-60. dakikalarda elleri bellerinde yürümeye başlarlar.

Bu sene için takımdan başarı olarak herhangi bir beklentim yok, Mucib hoca geldiğinden beri verilen emeği ve meyvesini görmek yeterli oldu benim için aslında. Beklentim de olmadığı için normal şartlarda kaybetsek veya beraberlik olsa çok önemli değil ama benim için bu maçı kazanmanın anlamı 3 puan alıp yukarıyı yakalamanın getireceği özgüven kadar psikolojik olarak rakibe son darbeyi vurmak olduğundan dolayı kazanmayı istiyorum. Rakip için sezonu bitirecek bir futbolla ve sonuçla kapatmamız gerekiyor.

Dik oynayın uşaklar.

Yorum

• şuan canlı yayında A sporda turgay adlı bir şahıs var diyorki fenerbahçe geçen hafta göztepeyi yenseydi yarın trabzon galibiyetine senet imzalardım diyor ama fenerbahçenin bu yenilgiden çok büyük ders çıkardığını ve fenerbahçenin yarın trabzonsporu mağlup edeceğini düşünüyorum dedi içime kurt u düşürdü şerefsiz.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şuan canlı yayında A sporda turgay adlı bir şahıs var diyorki fenerbahçe geçen hafta göztepeyi yenseydi yarın trabzon galibiyetine senet imzalardım diyor ama fenerbahçenin bu yenilgiden çok büyük ders çıkardığını ve fenerbahçenin yarın trabzonsporu mağlup edeceğini düşünüyorum dedi içime kurt u düşürdü şerefsiz.
        Gece gece takma bu kadar abi. Yenersek ölü sezonda keyifleniriz bu kadar. Gerilmeye, tedirgin olmaya gerek yok. Geçen sezon bunları 3 kere yendik de ne oldu. Boş ver. fbnin içindeki sorunlardan kurtulup kendini ispatlama maçı oldu o konuda haklı. Herkes diyor onu. Bizim hoca da bunu düşünüp ona göre planını yapıyordur elbet.

Yenersek, yenilirse ligden kopar denilen fb ile aynı puanda olacağız. Küçümsenecek ya da büyütülecek bir şey yok.

Yorum

• Basında ve sosyal medyada bu maç öncesi, fenerin durumu kötü algısı oluşturuldu, bu pek içime sinmese de öyle yada böyle 3 puanı alacağız inşallah.

Tek sıkıntı hakem üçlüsü + var. İnşallah hakeme gerek olmadan temiz bir maç ve 3 puan olur.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Bazı yorumları okurken çok şaşırıyorum.
            Karşımızda iyi kötü bir fb var ve büyük maçların havası bambaşka, futbolcularda ona göre motive oluyorlar.
            Kaldı ki yarın karşımızda sadece fb değil hakem ve yayıncı kuruluş da olacak.
            Ben maçın her sonuca açık olduğunu düşünüyorum, ve çok zor olacağını tahmin ediyorum.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Adil bir hakem yönetiminde kaybedeceğimize inanmıyorum.

Hakemi de yenmek için yapılacak şey belli.

Topu kalenden uzak tutacaksın. Uzak tutacaksın ki saçma sapan bir karambolden uydurma penaltı filan çalmasınlar.

Kaleye yakın ve tehlike yaratacak yerlerden duran top kazanmasınlar.

Yersek ya karambolden ya duran toptan yeriz o da hakem ittirmesiyle.

Yorum

• Bugün günlerden TRABZONSPOR!
                ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Zor maç. Duran toplara ve rakibin sahtekar futbolcularına dikkat etmeliyiz. Özellikle Valencia her pozisyonda kendini atıyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hücum hattımızın patlama yapmasını bekliyorum artık. Ekuban'ın geri dönüşüne şahit olmak istiyorum. 2019'daki gol sevincini yapmasını bekliyorum.
                    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 28.02.2021, 09:36.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Kazanacagız.Bakasetas Reis bugun solunu gosterecek insallah.
                      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Bu kadar favori gösterildiğimiz maçlar sıkıntılı oluyor.
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• fenerliler şu an tir tir titriyor akşam TS koyacak diye, rahat olun.

Golleri veriyorum, Mesut-Ekuban-Bakasetas 2-1 alırız.
                          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 28.02.2021, 10:23.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hakem faciası yaşanmazsa yenileceğimizi asla düşünmüyorum. Abdullah hoca çok akıllı sabırlı adam. Tıkır tıkır işleyen, mekanik bir kompleks oluşturdu. Oyun disiplininden kopmadan sabırlı oynayan, tüm hatlarıyla takım savunması ve hücum yapabilen bir oyuncu grubumuz var. Uyuya uyuta, yora yora oynayıp mutlaka pozisyonlar buluruz. Bakasetas’ı ve Hugo’yu gole yakın isimler olarak görüyorum.
                            *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Biz favori değiliz rakip sinsice kendini bitiriyor. Sportif direktör e.b yardımcı td volki bilmem bir şey selçuk önüne gelene posta koyan caner falan böyle bir yapı olabilir mi ya ( ozi mode on)

Şuan rakip kaos içinde bizden bağımsız bu haldeler. Bizim elimize sifonu çekme fırsatı geçti. Bunun nedeni bizim favori olmamız değil. Rakip artık kokuya dayanacak durumda değil.

Rakip hocası akşam laci turuncu giymeyi ihmal etmesin.
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Rüyamda omzuma sakız yapışmıştı .
                                Bu iyi birşey değil .
                                61

Yorum

Yükleniyor...
                                X