Bu Doğan Erdoğan sana ne etti be hoca takımda en sakin top dağıtan topçu . her hafta öne geçip puan kaybettin doğan Erdoğan'ı kullanmadın diye . Zamanında nikel yerine oynasa daha iyi dedik 5 değişiklik hakkın var iken zorla aldın oyuna. Geçen oyun hiç almadın. Gaziantep maçı aynı . Bu adamı oynatmadin diye şampiyonluk gitti . Kesinlikle buna inanıyorum bu kıtlıkta İlk alacağın oyuncu öndeyken tercih etmedin 6 puan gitti şampiyonluk gitti. Kendime gelemiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu
Daraltma
X
-
gs bugün başağı yenerse şansımız var ama bu teknik heyetle bilmiyorum .....
hüseyinden bir halt olmaz bu saatten sonra futbolcular hocayı takmadan oynasa belki şansa mansa oluruz da pek ümidim yok
bu gs başağı yense bile biz gs a puan kaybederiz bu salak ekiple"Annuit cœptis"
Yorum
-
alın gençler maçı
hakem faktörlü maç ama senin de salak gibi gol yemen hata ilk gol özellikle
1-0 öne geçtiğimiz erken gol bulduğumuz maç üstelik wakayeme varken
kendi sahanda denizliye puan veriyorsun al bak
alanya ve ankaragücü maçından farkı yok : ilk golü atan sensin skor kritik
aynı muabbetler geneEn son erenslash tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 09:52."Annuit cœptis"
Yorum
-
sanırım bu takimi birakmadan bize rahat yok.cekilecek dert degil.alanya ve ankaragucunu yenmek bu kadar zor degildi.dusunsene dort puanı kaybetmemissin bu aksam akbilin olasi beraberlik veya maglubiyetinde muazzam bir avantaj yakalıyosun.yani ne diyeyim.resmen yine hevesimiz kursagimizda kaldi.sagligi kaybetmeden bu lanet takimi birakmak en dogrusu.saglik ekibi,isiyin ve ruhsuz topcular.hepinize yaziklar olsun.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu hocalarla ve ünalla da olamazdı gene.yıkımımız daha büyük olurdu 10 puan ilerde lige havlu atardık bu ekiple buna bu kadar eminim.puanlarımız çalındı mı? evet .peki biz buna vesile olduk mu? evet.nasıl olduk?1-0 olsun geriye yaslan .aynı haltı ligin ilk devresinde de yaptık.farkındaysan başakşehiri kendi sahamızda aynı oyun anlayışıyla gene yenemedik.geriye yaslan.yaslandık iyice.babayı aldık sonunda. dandik oyun yapımıza ezberci oynatan hoca ekibi ve sağlık ekibinin kurbanı olduk bu sene.Trabzonspora diğer takımlar kadar ayrıcalık tanınmıyor ve çok kolay kart çıkıyor buna katılırım.saha içi faktör saha dışına göre ağır basıyor.düzgün bir sağlık ve teknik ekip olsaydı bugünkü maçı farklı kazanırdık hakeme rağmen .başakşehire ayrıcalık tanındı .başak-ankaragücü maçında gördük bunu.sana katıldığım noktalar var zaten.ana sebep bu değil ama.bu maç 2-0 olmadı.olsaydı bitmişti bu iş.ankaragücünün bizim maç öncesi hoca değişikliği olması çok manidar.ama bizimkilerin eli armut topluyor. hoca ultra deneyimsiz.ünal da berbattı.bizi yakan ekip oldu dostum.kendi sahamızda ilk devre verdiğimiz puanlara bak.ve dikkat edersen skor ve oyun anlayışı berbat olduğumuzda hakem devreye girmiş https://www.mackolik.com/takim/trabz...cg59zlw7t06eei biz vesile olduk buna.misal gençler maçında da hakem içine etti ama biz ne izledik o maçta? ankara ve alanyadaki trabzonsporu izledik
Yorum
-
saha dışındaki mücadelesini veren bir ekibin olmalı.ama biz saha içini halledemedik daha.amatörlerle çalışıyoruz.Gene doğramaya kalkarlardı tamam ama nereye kadar?alanya ve ankara maçlarını alsak bitmişti zaten iş .bu iki basit işi yapamadık.saha içini ve hoca işini halletmemiz lazım önce.puan kaybettiriyorlarsa yapsınlar.hayır demem.ancak rakip puan kaybetti biz ne halt ediyoruz kaç maçtır bunu çözemiyoruz sıkıntı bu zaten.gs-başakşehir maçında saha dışı faktörler bizim lehimize işlerse sadece o maçlık tatmin oluruz ama haftaya bizim de gs ile maçımız var hüseyin malesef gene hoca o maçtaİlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu hakem doğramaları olmasa zaten Trabzonspor 10 paun önde olurdu şuanda, bu durumun hocalar ile alakası yok diyelim aklındaki hayalindeki en iyi Trabzonspor olsun ve saha dışından gelen saldırılar hakem doğramaları sezon bitimine yakın yine bu durumları yaşardık bu kadar basit saha dışından güçlenmeliyiz ilk önce saha dışından gelen saldırıları karşılık vermeliyiz, Şampiyonluk için Halen geç değil,düşmana aynı şekilde paunlar kaybettirmek lazım Camiamızın dinamikleri harkete geçip Trabzonspor'u korumaya almalı ve gelen saldırılara karşılık verilmeli...En son erenslash tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 09:57."Annuit cœptis"
Yorum
-
Renktaslar
oyuncularimiz sampionluk hevesini alanyadaki beraberlikle birakmislar..
ankaragücü eger mra göndermeseydi bizi güle oynaya yenerlerdi
ankara macin ilk yarisinda ikinci yarisinda bölüm bölüm korkarak haddini bilerek oynadi yoksa sonuc 1-1 olmazdi ..maci izlerken ankaradaki orgil ve rodrigez gibi iki oyuncumuz yoktu sampionluk icin oynayan rodrigez kirmizi görene kadar iyi oyuncu oldugunu gösterdi bu cocuk büyük ihtimal mac seciyor yoksa büyüklerin radarina takilirdi ..rakip takim ankaragücüne ver korayi bilali büyük ihtimal yedege almazlar bizde kurtarici gözüyle bakarak oynatik..
abdulkadir parmak ortasahamizin karincasidir buda dünkt macta göründü..hüseyin hocanin kabahatlarindan birisi dogani oynatmamak macin basinda ilk onbirde bu cocuk oynamaliydi dogan girdikten sonra au cok dinamo gibi calisti öbürleri rüya aleminde dolasirken ..bu saaten sonra mucizelere kalmis bir sampionluk yolumuz var basaksehir yenilsede sevinemiyoruz onlar yenilse biz son bes maci kazanamayiz sampionluk gercekci olmak gerek artik bitmistir bizim takimda o ruh kalmamistir..wkaeme bu takimin yarisindan cogudur bunu cözemeyen bir hocamiz var bunu anlasaydin ona göre oyuncular isterdin göze girmek icin istemedin isteseydinde baskan almazdi yani yazacak cizecek cok seyler var dünya üzerindeki tüm trabzonlular uyumamistir tahminim ..bizler seni sampion oluyorsun diye sevmedik karsiliksiz sevmistik ama buralara gelmisken bu sehrin insanlarinida üzmeye hakiniz yok bu sevgiyi saygiyi hic bir yerde göremeyeceksiniz oynar yenilirsiniz savasarak hircin sekilde o zaman bu taraftar sizi alkislar böyle ruhsuzlari bu sehir artik cekemez cekmezde..bordo mavi formayi giyinmek icin aglayan genclerimiz var yokluktan futbolu birakan gencler var cogu trabzonsporda oynayan ruhsuzlardan iyi oynarlardi aldiginiz parayi biz rüyada göremeyiz..sampionluga giden takimin hocasi amatörde bile yedege giremeyecek bilal ve koraydan sonuc bekliyoruz..BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakeme hücum hattının %50 olduğunu öğrendik. Adam meğersem oynamadı bile gözükse çok deli top oynuyormuş onu anladım. Eğer akşama başak yenilirse umutlanmak isterdim ama öyle bir top oynuyoruz ki hiç bir umut vermiyor
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaha dışındaki mücadelesini veren bir ekibin olmalı.ama biz saha içini halledemedik daha.amatörlerle çalışıyoruz.Gene doğramaya kalkarlardı tamam ama nereye kadar?alanya ve ankara maçlarını alsak bitmişti zaten iş .bu iki basit işi yapamadık.saha içini ve hoca işini halletmemiz lazım önce.puan kaybettiriyorlarsa yapsınlar.hayır demem.ancak rakip puan kaybetti biz ne halt ediyoruz kaç maçtır bunu çözemiyoruz sıkıntı bu zaten.gs-başakşehir maçında saha dışı faktörler bizim lehimize işlerse sadece o maçlık tatmin oluruz ama haftaya bizim de gs ile maçımız var hüseyin malesef gene hoca o maçta
Ama Haydi Trabzonspor Haydi Fırtına kalan bütün maçları kazan, inanmak başarmanın yarısı ve bu büyük taraftarı mutlu et...
Yorum
-
40 yaşına merdiven dayamış Sedat'ın hiç sırıtmadan 95 dakika sahada kalmasına sebep olan utanmazları bu maç özelinde kimse hakem üzerinden savunmasın.
Abdüş kendi kaptırdığı topun kontrası dışında rakibe bastığı başka bi an var mı? Senin çimleri yemen gerekiyordu artist.
Ya Parmak. İlk ağrıda kenara geldi. Riske etmiyor kendini paşam. Yarın öbür gün her neyse sessiz sedasız ilk antrenmanda sahada olur.
Ağlayacak hale gelene kadar sahada zorlayacaksın kendini. Bugün değilse ne zaman. Kendisini çok severdim, bayağı da savundum yeri geldi Abdüş ve Yazıcı'ya rağmen takımın en iyi yerlisi dedim ama bundan sonra zerre saygım yok. Tez zamanda defolsun gitsin.
Gelelim Pereira'ya. Ulan başka zaman topu yersin dün kan alınmış gibiydin. Ortada pozisyon yok kale vuruşu kullanacağız adam gidip sarı yiyor. Sonra penaltı yapıyor sonra şampiyonluk gidiyor.
Üzüntüden başım ağrıyor. Alanya maçındaki puan kaybı yine bi nebze anlaşılır da dünkü boku yiyecektiyseniz keşke hiç bu noktalara gelmeseydiniz.En son castillo61 tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 10:58.
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Onceki yillarda fb li taraftarlar ofsayt cizgisini photoshopla degismisti, benzer birsey sandim.
Bu hakemlerle alakali yaptirim gucumuz yoksa dukkani kapatalim.
Onun disinda takimin kalan 5 macta da puan kaybi ihtimali var. Hoca yetersiz ama kadromuzda yedek yok.
Parmak 1 mac varsa 3 mac yok. Ortasahamiz cok celimsiz bir oyuncuya emanet. Orta sahada direncli tek oyuncu ndiaye.
Nwakaeme ile alakali gecen haftalar ufak elestiri yapiyordum. Ama gorduk ki takimdaki en buyuk hucum gucu o. Kotu oynadiginda da sebebinin takimin kotu oyununa yoruyorum. Yusuf yazici bu takimda cok buyuk gucmus.
Abdulkadir omur sakatliktan dondugunden beri rezil oynuyor. Ankara gucu macinda da rezil oynadi. Sebeplerinden biri gecen yil abdulkadir , pererira ya ucuncu oyuncu yardima geliyordu, ya sosa ya da yusuf. Simdi sadece 2 si var. 2 kanat da ayni sekilde. Orta sahamiz cok kotu.
Yorum
Yorum