GS maçında mala bağlıcaz, Ekuban yok Nwakaeme yok, şampiyon olucaz derken sakatlıklar bizi bitirdi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşmanı uzakta aramaya gerek yok kondisyonerlere fizyoterapistlere doktora bakmak yeterTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Başkan utan biraz utan.Türkiyede bir sürü kanat oyuncusu vardı.Junior Fernandes vb. iş yapabilecek bir sürü kanat oyuncusu vardı.Senin mallıkların,aptallıkların yüzünden bak takım ne halde.Nerde ulan Wakanın,Ekubanın alternatifi.Gitmişsin Bilal gibi,Yusuf gibi amatörleri alıp ben genç topçu alıyorum ayağına yattın.Senin mallığın yüzünden bu akşam ya da önümüzde ki hafta şampiyonluk gidecek.
Biraz kafan çalışsaydı şu sol kanada ve hücum hattına adam akıllı iki üç tane alternatif alırdın ama sende o kafa malaasef yok.Takımı bitirdiniz lan.Şampiyonluğa oynayacak takım iki tane adam sakatlandı diye komple çöküyor.Bu senin salaklığın değil de nedir.Guilhermenin sol kanat oynadığı takım nah maç kazanır.
İki tane atletik,hızlı,çalım atabilen,az şutu olan adamlar almadın.Para yoktu desen yalancı olursun,Sturridge gibi bomboş bir adama dünyanın parasını verdiniz.Junior Fernandes tarzı iki tane adam bulup getirsen en fazla toplamda 1.5 maaş verirdin.Ne biçim bir planlama bu.Saçma sapan işler yaptınız.Wakanın,Ekubanın yerine oynayacak adam yok.Sorloth sakatlansa kim oynayacak.Sizin yapacağınız işe tüküreyim ben.Ağır hakaretler edecem de şimdi ceza yemek istemiyorum.
Bir tane adam akıllı teknik direktör,bir tane akıllı başkan ne zaman göreceğim ben.Takımı 50 tane ortasaha orjinli adamla doldurdular ama takımda ne kanat ne de forvet var.Kanat denilenlerin çoğu ortasaha orjinli adamlar.Böyle saçma sapan bir planlamayla nasıl şampiyon olacaksın.Bunun adı şansızlık değil,bunun adı iş bilmezlik.Şurada seni iki hafta idare edecek iki tane adam almak çok zor değil.Beş tane stoperin var,bir dünya ortasaha orjinli adamın var ama en kritik bölgelerde kanat ve forvet de adam akıllı alternatifin yok.Bilal,Yusuf bunlar ptt topçuları.Guilherme hiçbir takımda sol kanat oynayamaz,adam ortasaha oyuncusu.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasaksehir macina su kadroyla cikabilseler maçi kazanirlardi. Kulusic ve sedat yoktu. Ortasaha leşti, faty de defansta bomba gibi dolaşti.
Cok zor maç oluacak gibi duruyor.
Yorum
-
İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon başından beri sakatlanmayan oyuncumuz kaldı mı ki? Bunun adı şanssızlık ya da tesadüf değil artık, darbeye bağlı olmayan sakatlıklar teknik heyete yazıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
Yorum