Yine hayal kırıklığı.maçı izlerken kafayı yedim.şampiyonluğa oynayan takımın futbolcuları nasıl bu kadar vurdumduymaz oynayabilir.ne güzel maçın başında da gol atmışız stresi de attık daha ne olacaktı.at 2’yi çek fişi.tam tersi skoru korumaya oynadık.Ankaragücü sıradan ucurtma takım.kanatlara pırpırları koymuşlar oynuyorlar.geçen hafta Başakşehir bu takımı 30. Dk dan sonra cezasahasına sokmadı.biz ne zaman gol yiyeceğiz diye bekledik.ankaragücü bizden fazla şut attı.çok kolay şampiyon olacağımız sezon da çöp oldu.Delirmemek elde değil.bu futbolla kimseyi yenemeyiz biz kimse kusura bakmasın.şampiyonluk gitti.Türkiye kupası da çok zor.sıfır çeker bu takım.Cimşir de hıca müsvettesi zaten.siyaseti içine sokan kulüp başarılı olamaz hiçbir zaman.Maşaydı Cimşir.Ünal Hoca’nın ahı olsa gerek..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bazı öğrenciler çıkarımda bulunmada problemler yaşar mantık yürütemez sadece ezberler öğretmen soruyu çok az değiştirdiğinde kalem oynatamaz. İşte Hüseyin onlardan birtanesi. Bütün maçlarda aynı şeyi yapıyor.Rakip değişiyor Hüseyin hoca bırak rakibi takımın değişiyor.Biraz akıl yürüt bir şeyler dene.Şansımıza bak yıllar sonra kime kaldık.Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
Dostlar herşeyi geçtim birisi bana ekuban a ne olduğunu anlatabilir mi ?
Bu sağlık ekibini tekme tokat yollarım takımdan bir kere ben başkan olsam sağlık ekibinin yanına ikinci bir sağlık ekibi kurardım acaba uygulamaları doğru mu diye .
ALLAH ım seni bize yardımcı ol bu sene de kaçırırsak şampiyonluğu uzunca bir müddet futbol izlemem ve tüm spor kanallarını silerim TV den başka hobiler edinirim stresten uzak bir hayat kurmaya çalışırım
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibu sene SAMPİYONUZ.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeni kimle karıstırıyorsun?
Yorum
-
Bu sakatlık olayında bir gariplik var şu bir iki hafta içinde bütün önemli futbolcular sakatlandı düşmana sorsalar Trabzonspor'dan hangi isimlerin oynamamasını istersin yüzde yüz düşman şu sakatlanan isimleri sayar Sosa, Ekuban, Nwakaeme bu sakatlık olayları normal değil burada başka bir senorya var. Trabzonspor sadece saha dışından saldırı almıyor aynı zamanda da saha dışından tehdit ediliyor olabilir, zaten Başkan Ahmet Ağaoğlu alanya maçının devre arası hem küfür hemde tehdit ettiler diye açıklaması vardı, Şu son dönemlerde özellikler Trabzonspor saha dışından siyasi baskı ve tehdit almış zaten bu maç öncesi Taraftar takım şampiyonluk havasına girsin diye stada kadar çok güzel organizasyon yapmış ama otobüsün içinde teknik kadro, futbolcuların yüz hali durumu hiçbiri şampiyonluk havasına girmemiş hepsi çok mutsuz dışarıda ne oluyor gibi bakıyorlardı. Ahmet Ağaoğlu'nunda yüzü asık ve moralsizdi, siyasi hükümet saha dışından Trabzonspor'u devletin makamlarını kullanarak paunlar kaybedeceksiniz diye tehdit etmiş, Ekuban sakat falan değil yalandan sakat diyorlar zaten Trabzonspor sözde sakatlıkları hep genellikle antremanda oluyor şu hale bak, düşman Trabzonspor'umuz Şampiyon olmasın diye her türlü argumanı kullanıyor ve her türlü çirkefliği yapıyor...
Hiç birşey geçmiş değil Şampiyon olmak istiyorsak saha dışından gelen saldırıları durdurmalıyız ve düşman bize nasıl saha dışından saldırı yaptıysa bizde şekilde düşmana saldırıp onlara puanlar ve maçlar kaybettirmeliyiz...
Yorum
-
yani diyorsun ki Göztepe maçından sonra Trabzonspor tehtid aldı bazıları tarafından sen şampiyon olamassın dendi onun dışında şerefli ikinciliği al ama bizimkilerde şampiyon olmamak için kasıtlı olarak talimatla oynamıyor .Hocam bir ara microsoft acayip para yapmıştı devlet dur demişti şirketi bölmüştü amerikada.kaç seneler oldu hatırlamıyorum senesini. bu kadar zengin olsak her sene liverpool veya city gibi şampiyon olsak anlarım bunu da extreme bir durum olması lazım bunun için. dünya çapında microsoft kadar büyümedik de.lol.inanma böyle şeylere.tamam bak saha olayları veya şampiyon olmamamız için engel koymaya çalışan insanlar vesaire fedarasyon veya bazı bölümlerde çıkarına ters düştüğü için buna engel olmaya çalışan şahıslar var kabul.ama kendi sahanda dandik bir oyunla maç alama,ve bu örnek sadece alanya ve ankara maçında değil ligin ilk devresinde de gördüğümüz bir tabloydu. ligin ilk devresinde kaybettiğimiz puanlara bakarsan aynı oyun sistemiyle kaybettik zaten.bu herşeyi açıklıyor.commonsense hocam.yani devlet katında bazı insanlar ilk golü sen at sonra arkana yaslan dedi.hehe yani bak mantıksız böyle şeyler.saha dışı olaylar var tamam ama biz kendi ayağımıza sıktık bunu anlamak lazım.devlet yusufu sat dedi bize yani lol.yusuf kendi gitmek istedi .teknik heyet azımıza ettı olay bu.başkanda üzgün seneye düzeltir durumları.devlet bütün takımlara istanbul takımları da dahil başakşehir de dahil finansal destek verdi aksine.ama her sektörde devlet veya özel bizim şampiyon olmamamız için uğraşan insanlar var şahıs olarak var.parti veya şu bu olarak bakma.devlet sana ilk golü at arkana yaslan demiyorbunlar hep kuru avuntu başarısızlığı yapılan yanlışları görmemeek için uydurulan bahaneler.Trabzonspor içinde oyuncuların sakatlanması için uğraşan insan var dersen ajan-çalışan var dersen anlarım.bu biraz daha mantıklı derim.hayatta herşey oluyor.ama bu kadar değil.teknik ekip yetersiz mevzu bu sağlık ekibi de. şöyle siteye gir hocam teknik ekipte hatta staff içinde de newton dışında düzgün adam yok zaten.https://www.trabzonspor.org.tr/tr/yonetim/teknik-kadro.Trabzpnsporda çalışan içimizde köstebek var oyuncuların sakatlanması için uğraşıyor ve rakibe bilgi veriyor dersen bunu da anlarım bak.
İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sakatlık olayında bir gariplik var şu bir iki hafta içinde bütün önemli futbolcular sakatlandı düşmana sorsalar Trabzonspor'dan hangi isimlerin oynamamasını istersin yüzde yüz düşman şu sakatlanan isimleri sayar Sosa, Ekuban, Nwakaeme bu sakatlık olayları normal değil burada başka bir senorya var. Trabzonspor sadece saha dışından saldırı almıyor aynı zamanda da saha dışından tehdit ediliyor olabilir, zaten Başkan Ahmet Ağaoğlu alanya maçının devre arası hem küfür hemde tehdit ettiler diye açıklaması vardı, Şu son dönemlerde özellikler Trabzonspor saha dışından siyasi baskı ve tehdit almış zaten bu maç öncesi Taraftar takım şampiyonluk havasına girsin diye stada kadar çok güzel organizasyon yapmış ama otobüsün içinde teknik kadro, futbolcuların yüz hali durumu hiçbiri şampiyonluk havasına girmemiş hepsi çok mutsuz dışarıda ne oluyor gibi bakıyorlardı. Ahmet Ağaoğlu'nunda yüzü asık ve moralsizdi, siyasi hükümet saha dışından Trabzonspor'u devletin makamlarını kullanarak paunlar kaybedeceksiniz diye tehdit etmiş, Ekuban sakat falan değil yalandan sakat diyorlar zaten Trabzonspor sözde sakatlıkları hep genellikle antremanda oluyor şu hale bak, düşman Trabzonspor'umuz Şampiyon olmasın diye her türlü argumanı kullanıyor ve her türlü çirkefliği yapıyor...
Hiç birşey geçmiş değil Şampiyon olmak istiyorsak saha dışından gelen saldırıları durdurmalıyız ve düşman bize nasıl saha dışından saldırı yaptıysa bizde şekilde düşmana saldırıp onlara puanlar ve maçlar kaybettirmeliyiz...En son erenslash tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 09:03."Annuit cœptis"
Yorum
-
ayrıca Trabzonspor şampiyon olmasın diye kasıtlı olarak futbolcular ve başkan talimat alıp devlet içinde siz olmayın başak olacak denmiş olamaz.
böyle argumanlar yaratırken azcık mantıklı olun arkadaşlar çünkü bunun ne anlama geldiğini biliyor musunuz?
başkanın ve futbolcuların herşeyden haberi var başakşehir şampiyon olacak ona göre siz oturun diyecek o zaman futbolcular ve başkan bize ihanet edecek yani çüşünüz
bu kadar sene sonra
hayır yani böyle bir şey olsa hadi Trabzonspor tehtid alsa takımın taraftarı olan bakan var. bu kadar extreme bir şey olsa bakanın eli armut mu toplayacak
devlet baba bize kızdı yani ankara ve alanya maçını almamamız için başkan dedi ki futbolculara ve hocaya bilerek oynamadılarçüş
ünal hoca harika hoca tüh
hüseyini de almanyadan almıştık zaten klobun yardımcısıydı korktular bizden
sağlık ekibimiz nasadan uzayda ameliyat edecek kadar özel davet almış zaten peh peh
devlet bize de yardım etti finansal olarak diğer takımlara ettiği gibi
takımı sabote eden çok kötü sağlık ve teknik bir ekibimiz var tüm olay bu
hayır yani başakşehir para mı verdi bize biz olmayalım diye?
paranın hepsi sizin bize title verin yeter mi dendi hehe
son iki maçtaki bu düşüş oyuncuların kart görmeleri çeşitli komplolara neden olabilir
wakayemeyi kaybettik bireysel oyunculara güvenen yeteneksiz iki adam var biri ünal diğeri hüseyin hoca
wakayemeyi kaybedince takkesi düştü hocanın. pandemi sürecinden sonra acayip sakatlık yaşadık.
demek ki sağlık ekibi de içine etti herşeyin bir kez daha
oyuncular sıcak ve nemli havada pert olurken ankara sağlamdı
neden acaba? ,doktor ,fitness,fizyoterapistler,kondisyonerler ne halta yarar bizde?
bizde olmayan şey kaliteli bir ekip arkadaşlar kafanıza sokun bunu
yani şu komployu da üretirsiniz yakında devlet bize şampiyonlar ligine katılmamız için yardım edecek ama şampiyon olmayacağız oynamayın siz oturun başak olsun dedi lol
bu tarz büyük komplolar olsa başkan açıklar, biri açıklar zaten kokusu çıkardı.En son erenslash tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 09:22."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarıştırmıyorum.. Normalde ben bu tarzdan hoşlanmam ama yazın beni çok zorlamıştın..Bazılarını bulamadım ama ibret olsun diye buraya bırakıyorum..
Özelden at merak ettim ne yazdığımı
Ne ibreti yahu bazi şeylerin suyunu çıkarıyorsunuz. Ne yazmışım hakaret mi etmişim?
Buranın bir forum sitesi olduğunu unutuyorsunuz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
takimi sistem uzerine diilde oyuncuya kurarsan boyle olur. 2 sakat takim bitti. sonuncunun bile ne oynadigi az cok belli ama bizim sahada ne yapmaya caslistigimizi hala anlamadim. sanki hermac ilk defa top oynarmis gibi. derhal takimin basina antronor olan birisinin gelmesi lazim.İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
Hakem hatalarının farkindayiz. Böyle olacağını adımız gibi biliyorduk. Biz kendi işimize bakmaliydik.
Öncelikle hedef sadece lig deyip dar kadro ile ona göre davranmaliydik.
Sağlık ekibini zamanında tekme tokat göndermelidik
Devre arası bir tane etkili hucum oyuncusu almaliydik.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani diyorsun ki Göztepe maçından sonra Trabzonspor tehtid aldı bazıları tarafından sen şampiyon olamassın dendi onun dışında şerefli ikinciliği al ama bizimkilerde şampiyon olmamak için kasıtlı olarak talimatla oynamıyor .Hocam bir ara microsoft acayip para yapmıştı devlet dur demişti şirketi bölmüştü amerikada.kaç seneler oldu hatırlamıyorum senesini. bu kadar zengin olsak her sene liverpool veya city gibi şampiyon olsak anlarım bunu da extreme bir durum olması lazım bunun için. dünya çapında microsoft kadar büyümedik de.lol.inanma böyle şeylere.tamam bak saha olayları veya şampiyon olmamamız için engel koymaya çalışan insanlar vesaire fedarasyon veya bazı bölümlerde çıkarına ters düştüğü için buna engel olmaya çalışan şahıslar var kabul.ama kendi sahanda dandik bir oyunla maç alama,ve bu örnek sadece alanya ve ankara maçında değil ligin ilk devresinde de gördüğümüz bir tabloydu. ligin ilk devresinde kaybettiğimiz puanlara bakarsan aynı oyun sistemiyle kaybettik zaten.bu herşeyi açıklıyor.commonsense hocam.yani devlet katında bazı insanlar ilk golü sen at sonra arkana yaslan dedi.hehe yani bak mantıksız böyle şeyler.saha dışı olaylar var tamam ama biz kendi ayağımıza sıktık bunu anlamak lazım.devlet yusufu sat dedi bize yani lol.yusuf kendi gitmek istedi .teknik heyet azımıza ettı olay bu.başkanda üzgün seneye düzeltir durumları.devlet bütün takımlara istanbul takımları da dahil başakşehir de dahil finansal destek verdi aksine.ama her sektörde devlet veya özel bizim şampiyon olmamamız için uğraşan insanlar var şahıs olarak var.parti veya şu bu olarak bakma.devlet sana ilk golü at arkana yaslan demiyorbunlar hep kuru avuntu başarısızlığı yapılan yanlışları görmemeek için uydurulan bahaneler.Trabzonspor içinde oyuncuların sakatlanması için uğraşan insan var dersen ajan-çalışan var dersen anlarım.bu biraz daha mantıklı derim.hayatta herşey oluyor.ama bu kadar değil.teknik ekip yetersiz mevzu bu sağlık ekibi de. şöyle siteye gir hocam teknik ekipte hatta staff içinde de newton dışında düzgün adam yok zaten.https://www.trabzonspor.org.tr/tr/yonetim/teknik-kadro.Trabzpnsporda çalışan içimizde köstebek var oyuncuların sakatlanması için uğraşıyor ve rakibe bilgi veriyor dersen bunu da anlarım bak.
Daha lig başlamadan hemen Uefa'dan ceza aldırdılar bu bütün futbolcuları etkiledi ve saha dışından gelen saldırılar futbolcuları etkiliyor sürekli yapılan kasıtlı hakem doğramaları futbolcularımızı etkiliyor, futbolcumuz soruyor kendi kendine rakibe hafif bir değsem hakem hemen faul çalıyor ama rakip futbolcu bizleri sakatlamak için ayağımızı biçiyorlar ve kart bile almıyorlar nasıl biz mücadele edeceğiz diye futbolcularda düşünüyor ve Trabzonspor'a yapılan saldırıların yüzde 5'i başakşehire yapılsa başakşehir şuanda ligin sondan beşinci sırasında olurdu, hakem kararları hariç sadece şu VAR sistemi ile başakşehir'in 10 puan fazlası var şimdi bu mu başarı oluyor...
Yorum
-
İnanılmaz üzüldüm, rüyalarıma girdi bu maç. Ancak, sene başında 3.olsak büyük başarı olarak görüyordum ki büyük ihtimalle 3.olacağız. Kadroyu en az zaiyatla koruyup üstüne koyarak devam edersek önümüz açık. Fırsat yılı falan diyebilirsiniz ama bu kadar sakatlık olan yerde fırsat olmaz. Sene başından beri kaç sakatlık verdik merak ediyorum. Hep kilit isimler sakatlanıyor ne hikmetse. Uğurcan'ı sat, kadroyu koru, iyi antrenör-doktor ekibi kur, zaten gerisi gelir.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanılmaz üzüldüm, rüyalarıma girdi bu maç. Ancak, sene başında 3.olsak büyük başarı olarak görüyordum ki büyük ihtimalle 3.olacağız. Kadroyu en az zaiyatla koruyup üstüne koyarak devam edersek önümüz açık. Fırsat yılı falan diyebilirsiniz ama bu kadar sakatlık olan yerde fırsat olmaz. Sene başından beri kaç sakatlık verdik merak ediyorum. Hep kilit isimler sakatlanıyor ne hikmetse. Uğurcan'ı sat, kadroyu koru, iyi antrenör-doktor ekibi kur, zaten gerisi gelir.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 09:36.
Yorum
-
bu hocalarla ve ünalla da olamazdı gene.yıkımımız daha büyük olurdu 10 puan ilerde lige havlu atardık bu ekiple buna bu kadar eminim.puanlarımız çalındı mı? evet .peki biz buna vesile olduk mu? evet.nasıl olduk?1-0 olsun geriye yaslan .aynı haltı ligin ilk devresinde de yaptık.farkındaysan başakşehiri kendi sahamızda aynı oyun anlayışıyla gene yenemedik.geriye yaslan.yaslandık iyice.babayı aldık sonunda. dandik oyun yapımıza ezberci oynatan hoca ekibi ve sağlık ekibinin kurbanı olduk bu sene.Trabzonspora diğer takımlar kadar ayrıcalık tanınmıyor ve çok kolay kart çıkıyor buna katılırım.saha içi faktör saha dışına göre ağır basıyor.düzgün bir sağlık ve teknik ekip olsaydı bugünkü maçı farklı kazanırdık hakeme rağmen .başakşehire ayrıcalık tanındı .başak-ankaragücü maçında gördük bunu.sana katıldığım noktalar var zaten.ana sebep bu değil ama.bu maç 2-0 olmadı.olsaydı bitmişti bu iş.ankaragücünün bizim maç öncesi hoca değişikliği olması çok manidar.ama bizimkilerin eli armut topluyor. hoca ultra deneyimsiz.ünal da berbattı.bizi yakan ekip oldu dostum.kendi sahamızda ilk devre verdiğimiz puanlara bak.ve dikkat edersen skor ve oyun anlayışı berbat olduğumuzda hakem devreye girmiş https://www.mackolik.com/takim/trabz...cg59zlw7t06eei biz vesile olduk buna.misal gençler maçında da hakem içine etti ama biz ne izledik o maçta? ankara ve alanyadaki trabzonsporu izledikİlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kardeşim Saha dışından bu kadar çok saldırı alıpta ve bu kadar saha dışından güçsüz bırakılan hangi takım başarısız olmaz, Trabzonspor'un şartlarında hangi takım mücadele ederse etsin başarılı olmaz, olamaz ne Galatasaray olabilir ne Beşiktaş olabilir hatta Real Madrid'i bile getir bu şartlar halinde hiçbir takım başarılı olamaz, sadece Trabzonspor'a şu kasıtlı hakem doğramaları olmasa en yakın rakibine en az 10 puan fark atıyor sence bu takıma bu hakem doğramaları olmasa 10 puan fark atsak Trabzonspor başarılı oluyor mu olmuyor mu?
Daha lig başlamadan hemen Uefa'dan ceza aldırdılar bu bütün futbolcuları etkiledi ve saha dışından gelen saldırılar futbolcuları etkiliyor sürekli yapılan kasıtlı hakem doğramaları futbolcularımızı etkiliyor, futbolcumuz soruyor kendi kendine rakibe hafif bir değsem hakem hemen faul çalıyor ama rakip futbolcu bizleri sakatlamak için ayağımızı biçiyorlar ve kart bile almıyorlar nasıl biz mücadele edeceğiz diye futbolcularda düşünüyor ve Trabzonspor'a yapılan saldırıların yüzde 5'i başakşehire yapılsa başakşehir şuanda ligin sondan beşinci sırasında olurdu, hakem kararları hariç sadece şu VAR sistemi ile başakşehir'in 10 puan fazlası var şimdi bu mu başarı oluyor...En son erenslash tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 09:37."Annuit cœptis"
Yorum
Yorum