Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu iş sadece Çimşir işi değil. Teknik direktör takımın rezil de eder vezir de. İlk başta artık bu takımın başına doğru düzgün bir teknik direktör ve teknik ekip. Sonrasında ise eksik yerlere adam gibi takviye. Ve bunlar yuapacak olan da başkan ve yönetim. Organizasyonun başı bunlar. Bir tarafı yapıp bir tarafı eksik bırakırsan eninde sonunda dönüp dolaşıp bir gün bir yerde bunlar ayağına dolanıyor.

Başkan ve yönetim ahlanıp vahlanmak yerine önlerinde dünya kadar zaman var işte önümüzdki sezon başlangıcına kadar 7/24 kafayı bunlara patlatsınlar. Olan olmuş zaten gereksiz bir stresin de içine soktular camiayı bir anda önümüzdeki yılı kaçırırsak o zaman fena işte.
    Abi hani sen ben maclari izlemiyorum diyodun. Neden izledin
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• maç en nihayetinde doldur boşalta gitti.. her şeyi anlarım fakat şunu anlamam!! neden ileri takımın en iyi hava hakimiyeti olan da costayı değil de campiyi gönderirsin??????????????????????????????????????? ???
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugün Fatih Terimin başında olduğu takım bu haftada bu şekilde oynayacak da görücez. Lan topçular götlerini yırtıp ruhunu teslim eder o adama bakınca kenarda böyle şampiyon oluyor adamlar zaten (hakemleri vs saymazsak). Hadi 1-0 öndeyken geriye çekildin pozisyona giremedin. 1-1 olduktan sonra 1 tane pozisyona girememek nedir abi üstelik adamlar 15-20 dk 10 kişi oynadı.
        Öle Fatih Terim şampiyonluğa giderken götünden kan alır mücadele etmeyenin. Narsist falan ama tamda bu anlarda işe yarıyor. Biz ise götün götün geri çekiliriz. Bişeylerimiz hep eksik, hep bir defomuz var son 2 sezondurda yatarak kazanabileceğimizi sanmamız. Kaç defa izledik aynı senaryoyu. Hep sıkışınca hakemide yenmemiz lazım falan fistan. hakemden önce maçı alabilecek mücadeleyi sergilesek de sıra hakemi yenmeye gelse.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Tek mac hata yapti diye Costa - Campi ikilisini bozmak... Huseyin Hoca ile Unal hoca beraber su stoper hattini bozmaya doymadiniz. Hatalarinizdan ders almayi ne zaman ogreneceksiniz?

Yorum

• aynen öyle hocam.önce a kalite sağlık ekip ve teknik ekip transferi sonra hem a kadroya hem de yedek klubeye sağlam transferler şart.
            İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu iş sadece Çimşir işi değil. Teknik direktör takımın rezil de eder vezir de. İlk başta artık bu takımın başına doğru düzgün bir teknik direktör ve teknik ekip. Sonrasında ise eksik yerlere adam gibi takviye. Ve bunlar yuapacak olan da başkan ve yönetim. Organizasyonun başı bunlar. Bir tarafı yapıp bir tarafı eksik bırakırsan eninde sonunda dönüp dolaşıp bir gün bir yerde bunlar ayağına dolanıyor.

Başkan ve yönetim ahlanıp vahlanmak yerine önlerinde dünya kadar zaman var işte önümüzdki sezon başlangıcına kadar 7/24 kafayı bunlara patlatsınlar. Olan olmuş zaten gereksiz bir stresin de içine soktular camiayı bir anda önümüzdeki yılı kaçırırsak o zaman fena işte.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Hakem o penaltıyı gs'e karşı çalabilir miydi? takım kötüydü kederliyiz ama hakem detayını atlamayalım

Yorum

• Yönetim sene başı Ünalla başlarken de Ünalı kovup Hüseyini getirerken de şampiyonluğa inanmıyordu zaten. Yoksa hedefi şampiyonluk olan bir kulüp 2siyle de çalışmaz

Yorum

• Umarım bizim puan kaybımız gsyi motive eder ama işin kötü tarafı haftaya adamlarla biz oynayacağız,başakşehir yenen gs haftaya seni lahana çorbası yapar. Başakşehir gsye yenilse bile şampiyon olur. Becerip siktiriboktan,camiasız bir başakşehiri deviremedik biz daha zor şampiyon oluruz.

Yorum

• rezerv lig önemli .
                    hatta olmazsa olmazımız .

getirin oradan bir rahmi anıl başaran .
                    kardeşim seri show yapacak !

Yorum

• Gideyim de sosyal medya hesaplarını kapatayım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      trabzonspor

Yorum

• Biz belli bir süre sadece oyuncu parlayıp satmaknicin borcu azaltmak icin oynamalıyız.bu sistem var olduğu sürece biz şampiyon olamayız. O kadar güçlü değiliz sonuçta.hakemlerle sistemle mücadele edemeyiz.belki yıllar sonra türk futbolu düzelir ve adelet olur.o zaman bir ümidimiz olur.
                        Var olan sistemde aşırı güçlü takım olmadiktan sonra şampiyon olamazsin yapmazlar.trabzonspor da henüz ortalama bir takım.anca hic sanatı cezalısı olmayacakda o zaman kaliteli takım olur.ee bu da imkansız birşeydi.

Yorum

• Bir de su var. Eger maclar seyircili olsa idi son iki haftada 6 puan alirdik.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Son 10-15 dakika sadece top şişirdik.Antrenörlük bu mu?Eğer böyle ise ben de yaparım.Sağlık ekibi,teknik ekip filan hepsi amatör.Kağıt üstündekinden bahsetmiyorum.Kafa yapıları amatör.

Yorum

• En çok zoruma giden ne biliyormusunuz
                              Alanya maçından sonra başkan,futbolcu,yönetici hepsi biz şampiyon olacağız dedi,
                              Bizlerde umutlandık
                              Bu maçtan sonra yine, biz şampiyon olacağız diyorlar

Ulan biz salakmiyiz, masalımı anlatıyorsunuz bize,açık açık diyinki bitti,çok zor,niye bizi umutlandiyorsunuz,
                              Küme düşmüş takıma kendi evinde ilk pozisyonun 85,dk da geldi,
                              Bu şekilde mi şampiyon olacağız
                              30 yıldır futbol izlerim,30 yıl boyunca son 6 hafta kalmış şampiyonluğa oynayan birtakım ilk pozisyonunu 85 de yakaladığını görmedim duymadim
                              Bizim yerimizde gs fb bjk olsaydı inanın en az 5 atmıştı
                              Bu akşamki futbol ile benim hayallerim bitti.yarin başak yenilse bile gs yi yeneceğimizi tahmin edemiyorum

Bu arada hakemde dörtdörtlük maç yönetti
                              9 dk lik ne oldu uzayacak
                              En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 27.06.2020, 23:52.
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• campi tekniği zayıf bir oyuncu.sadece boyu uzun.costa da dandik ama campiden daha iyi.bize ne campi ne costa lazım.bize hem uzun boylu hem de ayağı kaliteli olan cengaver iki stoper lazım.parayı basıp almak zorundayız.bedava alamassın öyle adamlarıdikkat edersen ankaragücü uzun boylu oyunculardan kurulu senin de uzun boylu oyuncuların var ama dandik yetersiz oyuncular.
                                İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                maç en nihayetinde doldur boşalta gitti.. her şeyi anlarım fakat şunu anlamam!! neden ileri takımın en iyi hava hakimiyeti olan da costayı değil de campiyi gönderirsin??????????????????????????????????????? ???
                                "Annuit cœptis"

Yorum

Yükleniyor...
                                X