Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Merhabalar, Göksel Gümüşdağ hakkında üzerinde durup düşünülmesi gereken bir kısımdan bahsetmişsiniz. Fakat işin bu kısmı ile alakalı olarak bir netlik yok. Dediğiniz gibi iktidar kanadında bir kesim Trabzonspor'a sahip çıkarken bir kesim de sessiz kalarak taraf olmak istemiyor. Burada kesin bir dille yargıya varmak bence imkansız görünüyor.

Burada iktidar gerçekten Gümüşdağ'a yol mu veriyor? Yoksa Gümüşdağ iktidarda olmanın gücünü birilerinden habersiz şekilde mi kullanıyor? Öyle şey olur mu diyeceksiniz? Oluyor. Bakın bu ülkede iktidar mensuplarına yavşaklık etmek için sıraya girecek milyonlarca insan var. Birilerinin adını anarak işini gördürmeye meraklı çok ahlaksız var. Bakın H. Çavuşoğlu, bakan ağabeyinin adını anarak kavgada dahi üste çıkmaya çalışıyor. Ama bakanın meseleden haberi yok. Böyle bakan, başbakan ve cumhurbaşkanı adını anıp işini gördürmeye çalışan terbiyesiz çok! Yerelde dahi bu işlere tevessül eden var. Değil ki TFF, MHK, PFDK, Tahkim gibi kirli ilişkilerin olduğu yerde bu tip şeyler olmasın. Bu insanlar Gümüşdağ bu tip pek çok ahlaksızlık yapmış olabilir. Bu adamın ne mal olduğunu şike tapelerinde gördük. Bu adam elindeki sınırlı gücü gayri ahlaki şekilde kullanmaya tevessül edecek bir adamdır. Benim bir tahminim var ama kaynağım yok, sadece hissiyatımdır. Bu adamın TFF'de çevirdiği dolaplardan ve kirli ilişkilerinden iktidarın tepesinde duran isimlerin haberdar olmadığını düşünüyorum. Ama dediğim gibi sadece tahmin. Bu işin tam göbeğinde olmadan bir kanıya varmak zor!

Son olarak şunu da söyleyeyim. Bu iş artık öyle bir noktaya geldi ki siyasete mal olacak sonuçları olacaktır. İktidar seyircisi olmayan bir takımın önünü açıp şampiyon olmasını izleyecek ve Gümüşdağ denen adamı dizginlemeyecek ise sonuçlarına da katlanacaktır. Geldiğimiz noktada sürekli Başakşehir'den yana bir durum vardı. Bakalım son düzlükte ne olacak. Trabzonspor'un önü yine kesilirse bu iş artık raydan çıkar. Şahsi beklentim ve tahminim, Trabzonspor'a 2011 yılında çektiği acının karşılığı olarak bu sene şampiyonluk yolunun açılacağı yönündedir. Bakalım, görelim ne olacak...
    Küçük bir olay olsa siyasetten habersiz iş götürüyor derdim.ancak siyasetin yaptığı işlerden haberdar olmaması imkansız.
    Akp telafisi mümkün olmayan son 1 aya giriyor. basaksehir şampiyon olursa 2023 hedefleri tamamen biter.en az 10 milyonluk taraftarı olan bir camiayı elinin tersiyle iterse bunun cok net sonuçları olacaktır.bundan kesin olarak eminim.(siyaset gelsin bizi sampiyon yapsin asla istemem.siyaset adaleti sağlasın isterim.hak eden hak ettiğini alsın.).

Yorum

• Ülkedeki arap sermayesini, Türkiye'deki bankalardan çekilen kredilerle satın alınıp batırılan Telekomun -dünyanın en pahalı ve yavaş- internetiyle savunmaları ayrı bir ironik. Amerika örneği verilmiş, bilmiyor denmiş. Gelişmiş ülkelerdeki gibi liyakat ve win-win durumuyla Arap sermayedar çekilmiyor senin ülkene. Tamamen ideolojik sebeplerle malın, mülkün araplara peşkeş çekiliyor. 50 milyon euroya tank-palet fabrikanı özelleştirmek kâr etmek mi peşkeş çektirmek mi? Senin ormanlarının yakılıp oraya otel diktirmek mi kâr etmek? Araplara satıp cukkalayacakları paralar için liginin içine ettikleri, her maç uğruna hakkını yedirdikleri Başakşehir mi ülkeni kalkındıracak? Umarım bu takım şampiyon olur ama zerre taraftar mutlu olsun diye istemiyorum. Tamamen bizim futbolcularımız ve yönetim hakettiklerini düşündüğüm için şampiyon olmamızı istiyorum.

Yorum

• Çimşir bu seferde mi maçı rakibe hediye edecek. Ankaragücü teknik direktör de değiştirdi. Belkide lige bu hafta havlu ata biliriz.

Yorum

• Bakasetas'a vurması için çok fırsat verdik, vurdu ve gol oldu.

Abdülkadir'in pozisyonu dışında kritik bir karar göremedim

Alanya nefes almadan oynuyor, biz de baskı üstüne baskı kuruyor değildik. Takımın bu durumu herkesçe malum zaten.
          Fakat iş buradan çok garip yerlere yürümüş; falanca siyasete yakın isim filanca devletli... Aslı olmayan, bariz şekilde ortaya konmayan iddiaları her tökezledigimiz zaman gündeme getirmek veya sürekli bir oyun çevirilecek şeklinde hastalık derecesinde evhama bürünmek sağlıklı bir durum değil. Bu aynı zamanda mücadelemize de zarar veriyor ve bizi aciz gösteriyor düşüncesindeyim.
          İyi oynamadık ve puan kaybettik.

Açıkçası Alex'in yürüyerek Eskişehirli oyuncuların içinden geçtiği ama Trabzonspor'a karşı nefes almadan baskı yapan Eskişehir takımı gibi bir takım göremedim şu zamana kadar.

Umuduzu koruyalım, Liverpool sayfalarında takılalım, marşlar dinleyelim

Yorum

• Bizim kimsenin yolumuzu açmasına ihtiyacımız yok! Bu tarz yakışıksız temenni ve beklentilerinizi kendinize saklayın!

Yorum

• Uğur Karlukçu:Hüseyin Türkmen denen arkadaşın Trabzonsporun alt yapısından çıkması haricinde Trabzonsporda oynamasını gerektiren hic bir özelliği yok.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uğur Karlukçu:Hüseyin Türkmen denen arkadaşın Trabzonsporun alt yapısından çıkması haricinde Trabzonsporda oynamasını gerektiren hic bir özelliği yok.
                Trabzonlu değilde Urfalı olsaydı bu herifi kulübün kapısından içeri sokmazlardı.

Yorum

• Harika! Yine o eski berbat günlerdeki gibi, elbirliğiyle sahadan uzaklaşıyoruz. Bugünkü tartışmalar zamansız, geride kalmış işler.

Belki tekrar olacak ama Sayın Başkan, Göztepe maçı sonrasında "kazanmışken" hakemi, MHK'yi konuşmalıydı. Kanal muhabbeti saçmalığın daniskasıydı. Sonra Fener maçı... Net penaltıyı konuşmadık.
                  Başakşehir kazanınca, sıralamada geriye düşünce panik olduk. Soğukkanlı kalmalıydık, kazanınca tekrar lider olacaktık. Yerel basın, yandaş gazeteler gibi aynı başlıkla çıkıyor. Baro harekete geçiyor. Başkan alkol muayene sonucunu açıklıyor.

Futbolu konuşamıyoruz. Halbuki biz sahada avantajlıydık, aptalca bir "kampanya" ile o avantajı heba ettik. Alanya'yı da yenerdik, kazanıyorduk zaten (Alanya konusunda yazmak istemiyorum. Ama "Abi geçen hafta döküldüler, bize aslan kesildiler" mealindeki ezik ifadeleri bir Trabzonsporlu'ya yakıştıramam. Ne bekliyorsun, bize de mi dökülsün?).
                  Malatya mevzusundaki soft-power harikaydı. Hem Guilherme'yi aldık hem de adamları yendik geçtik. Hiç münakaşaya girmedik, kendi yalanlarını düzeltmek zorunda kaldılar.

Fener'e karşı son dönemde kurduğumuz üstünlük de aynı yöntemin sonucuydu. Emre atılıyor, soğukkanlı Sorloth turu geçiyordu.

Rize maçı öncesi bir yabancı oyuncuları (Petrucci'ydi galiba) ortamı germeye kalktı, cevap vermedik ve 4 atıp gönderdik.

Şimdi Ankaragücü maçı heba olmasın. Kazanırsak, Başakşehir yaşasın stresini Galatasaray karşısında... Siz niye kendinizi geriyorsunuz?
                  Sızlanmamak için, tekrar sahaya dönmek lazım. Gölgesiyle kavga etmek isteyene de mani olmayız tabii...
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Harika! Yine o eski berbat günlerdeki gibi, elbirliğiyle sahadan uzaklaşıyoruz. Bugünkü tartışmalar zamansız, geride kalmış işler.

Belki tekrar olacak ama Sayın Başkan, Göztepe maçı sonrasında "kazanmışken" hakemi, MHK'yi konuşmalıydı. Kanal muhabbeti saçmalığın daniskasıydı. Sonra Fener maçı... Net penaltıyı konuşmadık.
                    Başakşehir kazanınca, sıralamada geriye düşünce panik olduk. Soğukkanlı kalmalıydık, kazanınca tekrar lider olacaktık. Yerel basın, yandaş gazeteler gibi aynı başlıkla çıkıyor. Baro harekete geçiyor. Başkan alkol muayene sonucunu açıklıyor.

Futbolu konuşamıyoruz. Halbuki biz sahada avantajlıydık, aptalca bir "kampanya" ile o avantajı heba ettik. Alanya'yı da yenerdik, kazanıyorduk zaten (Alanya konusunda yazmak istemiyorum. Ama "Abi geçen hafta döküldüler, bize aslan kesildiler" mealindeki ezik ifadeleri bir Trabzonsporlu'ya yakıştıramam. Ne bekliyorsun, bize de mi dökülsün?).
                    Malatya mevzusundaki soft-power harikaydı. Hem Guilherme'yi aldık hem de adamları yendik geçtik. Hiç münakaşaya girmedik, kendi yalanlarını düzeltmek zorunda kaldılar.

Fener'e karşı son dönemde kurduğumuz üstünlük de aynı yöntemin sonucuydu. Emre atılıyor, soğukkanlı Sorloth turu geçiyordu.

Rize maçı öncesi bir yabancı oyuncuları (Petrucci'ydi galiba) ortamı germeye kalktı, cevap vermedik ve 4 atıp gönderdik.

Şimdi Ankaragücü maçı heba olmasın. Kazanırsak, Başakşehir yaşasın stresini Galatasaray karşısında... Siz niye kendinizi geriyorsunuz?
                    Sızlanmamak için, tekrar sahaya dönmek lazım. Gölgesiyle kavga etmek isteyene de mani olmayız tabii...
                    İmza.

Niyeyse bir türlü yaşadığımız şeylerden sıyrılıp önümüze bakamıyoruz bu hep böyle oldu, şimdi konuşulması gereken tek şey Ankaragücü maçı gerisi bize hiçbir şey kazandırmayacak maalesef. Öğrenemedik bir türlü.

Yorum

• Son zamanlarda hangi spor programını açsak benzer şeyleri duyduk: "Trabzonspor şampiyon olursa bundan sonraki yıllara da ambargo koyar. 5 yıl daha şampiyon, 10 yıl daha şampiyon.. Bize yutturulan yeni zokalardan biri de bu. Güya bizim için iyi bir şey söylüyorlar. Biz de safız ya seviniyoruz. Oysa adamlar resmen moda deyimle algı yapıyor "Aman ha, sakın Trabzonspor şampiyon olmasın" diye! Bizim yorumcuların GS'li, BJK'li, FB'li program arkadaşları bizimkilerle kendilerince kafa yapıyor. Bizimkiler ne kadar farkında, bilemiyorum.

Artık bu saatten sonra bu takım şampiyon olamazsa en büyük suç ne hocadadır, ne topçulardadır. En büyük suç medyadadır, takımımızın hakkını bir türlü savunamayan medyadadır, lobidedir. "Oyna, dik oyna!" diyoruz. Doğru bildiğini çekinmeden hesap kitap yapmadan söylemek bizim düsturumuz. Lakin hangi Trabzonspor adına konuşan yorumcumuz (TV lerde boy gösteren, gazetelerde yazan), gazetecimiz, diğer takımların yorumcularından daha dik, daha cesur, daha özgüvenli? Mesela Olcay Çakır mı? Mesela Hamdi Aslan mı? Mesela Erman Özgür mü? Barış Yurduseven mi? Mesela Giray Bulak mı? Aksal Yavuz mu? Hatta Erdal Hoş mu? Zeki Uzundurukan mı? Evet, bazılarının aradabir çok cesur olduklarını görüyoruz. Ama Trabzonspor sevenlerine, taraftarlarına karşı:

İşin en kötü tarafı, aynı adam aynı hareketi aynı yüz ifadesi ile bir FBliye GSliye BJKliye yapsa (hayatta öyle bir harekete cesaret edemez ama kazara olsa mesela) yer yerinden oynayacakken, kendi takımının (!) taraftarına, TS'liye yapınca biz Trabzonsporluların önemli bir çoğunluğu "Aaa ne de komik eğlenceli olmuş Barış Abi, alemsin sen de, hahaha" modunda tepki veriyor. İşte Trabzonsporun en büyük sorunlarından biri de bu psikolojidir, bu kabullenmişliktir..

Yorum

• ben Hüseyin hocaya sallayanı Ahmet başkana atanı tutanı inanın anlamıyorum ekonomik olarak diğer takımların 5 de 1 belkide 10 da 1 fiyatına şampiyonluğa oynuyorlar ve şampiyonluğun en büyük adayı durumundayız

yok o çıkar mı bu girer mi kargaşası yaşanırken kimde demiyor ki bu takım nasıl kenetleniyor bu duruma nasıl geldi ?

bence çok başarılıyız heleki bu şekilde şampiyon olursak ki ben inanıyorum çok ama çok büyük iş yapmış olacağız

herkesin korkusu da bu zaten bu halde şampiyon oluyoruz ekonomimiz düzelirse bir de neler olur ?

desteğe devam bizlerde yorulduk futbolcular gibi ama durmak yok az kaldı her daldan kenetlenmemiz lazım medya taraftar malzemeci herkes taşın altına elini sokacak

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uğur Karlukçu:Hüseyin Türkmen denen arkadaşın Trabzonsporun alt yapısından çıkması haricinde Trabzonsporda oynamasını gerektiren hic bir özelliği yok.
                          yok kardeşim kötü de olsa bu bizim cocugumuz bizim gibi hırslı bizim gibi şampiyon olmak istiyor bırakın artık topçu eleştirmeyi serdar aziz cok mu iyi ? Ahmet çalık süper mi ?

destek destek bırakın eleştirmeyi 6 hafta sabredin az kaldı haydi silkelenin biraz

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Küçük bir olay olsa siyasetten habersiz iş götürüyor derdim.ancak siyasetin yaptığı işlerden haberdar olmaması imkansız.
                            Akp telafisi mümkün olmayan son 1 aya giriyor. basaksehir şampiyon olursa 2023 hedefleri tamamen biter.en az 10 milyonluk taraftarı olan bir camiayı elinin tersiyle iterse bunun cok net sonuçları olacaktır.bundan kesin olarak eminim.(siyaset gelsin bizi sampiyon yapsin asla istemem.siyaset adaleti sağlasın isterim.hak eden hak ettiğini alsın.).
                            Hicbir sonucu olmayacagini balik hafizali trabzonspor taraftarinin ilk secimde 2011 de yasananlari unutup sineye cektigi gibi bu yasananlarida unutup kosa kosa sandiga gidecegini iyi bildikleri icin bu kadar rahatlar zaten 3 istanbul eziginden birisi olsa basak karsisinda boyle vurdum duymaz davaranamazlardi bunu gecen sene gorduk..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Oğuz'un yazdıklarına yöntemin yanlış olması açısından katılıyorum. Karşı güruhun rahat durmadığı ve her türlü pis işi denediği çok açık zaten ama bizim mücadele yöntemimizin bize ait olması lazım.

Onların kurduğu tuzağa düşüverdik resmen! Bir İstanbullu'ya benzediğimiz hiçbir an ve alanda kazanma şansımız yok! YOK!
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Emin ol hiçbişey olmaz. 2011 gibi travmatik bir olaydan sonra bile %60- 70 bandında oy aldılar. Neye ne şekilde tepki vereceğini malesef bilemeyecek kadar bilinçsiz bir taraftar topluluğu. Bir Bursaspor kadar bile olamadık !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X