GS başakşehiri yenecek.. Nwakaeme Ekuban dönerse gs maçına belki umut var. Ama adamalrin dönme umudu bile yok. Ve Başakşehir zaten kaybetmez
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu
Daraltma
X
Daraltma
-
ne ünalı yavvv. al birini vur ötekine!!
çimşir kurtarıcı olarak kaleyi gökyüzü sanan korayı oyuna aldı.. ünal olsa m. akpınarı alırdı!!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak hasan8861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşey bitmiş değil.
Bu puana gelende bu kadro ve ünal hocayla beraber,bu hoca bundan sonrası da bu kadro ve bu hoca olacak.
Şikecileri yenerken çok iyiydi de şimdi birden kötüleşmedi.
Yedek kulübesinde Ronaldo varda bu hoca oynatmıyor sanki.
Taktik olarak yanlış bişeyler vardır fakat tüm futbol camiası karşı tarafımızdayken istediğiniz herşeyi yapmanız mümkün olmuyor.
Gerginliğe gerek yok ama biz hep böyleyiz sakin kalmayı beceremiyoruz.
Bana göre sadece 1 beraberlik şansımız kaldı.Onu da bu kadar eksikle GS maçında tüketiriz diye düşünüyorum.Geri kalan maçların hepsini yenmemiz bizi şampiyon yapacaktır.
Ben inanıyorum.Bugünlere kolay gelinmedi endişeye mahal yok.Herkes elinden geleni yapıyor.Bugün olmadı inşallah önümüzdeki haftalar olacaktır.
Bize taraftar olarak düşen görev hedefe bu kadar yaklaşmışken takıma destek olmaktır.Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadro kalitesinden dem vuruldukça gülüyorum. Bugün sahada yürüyen bi takım vardı arkadaşlar. İnanmamışlar bu kadar basit.
Doğan'ın 10 dakikada sarf ettiği eforu 90 dakika sarf etmeyen adamlarla doluydu takım.
Mücadele etmeyene ekmek yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak crazyhamsii tarafından gönderildiSosa fenerbahce ile anlasti yakinda medyaya düser hocamİlk olarak sanalalemci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyu iyice oku bakalım var mı isteyen yok mu? Kurtarıcı gözüyle bakıyor çok kişi şu an.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene ünalı yavvv. al birini vur ötekine!!
çimşir kurtarıcı olarak kaleyi gökyüzü sanan korayı oyuna aldı.. ünal olsa m. akpınarı alırdı!!!Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak hasan8861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşey bitmiş değil.
Bu puana gelende bu kadro ve ünal hocayla beraber,bu hoca bundan sonrası da bu kadro ve bu hoca olacak.
Şikecileri yenerken çok iyiydi de şimdi birden kötüleşmedi.
Yedek kulübesinde Ronaldo varda bu hoca oynatmıyor sanki.
Taktik olarak yanlış bişeyler vardır fakat tüm futbol camiası karşı tarafımızdayken istediğiniz herşeyi yapmanız mümkün olmuyor.
Gerginliğe gerek yok ama biz hep böyleyiz sakin kalmayı beceremiyoruz.
Bana göre sadece 1 beraberlik şansımız kaldı.Onu da bu kadar eksikle GS maçında tüketiriz diye düşünüyorum.Geri kalan maçların hepsini yenmemiz bizi şampiyon yapacaktır.
Ben inanıyorum.Bugünlere kolay gelinmedi endişeye mahal yok.Herkes elinden geleni yapıyor.Bugün olmadı inşallah önümüzdeki haftalar olacaktır.
Bize taraftar olarak düşen görev hedefe bu kadar yaklaşmışken takıma destek olmaktır.
Yorum
-
bence de aklın yolu bir kardeşim.ilk yapılması gereken başkanın bir şekilde ekibi değişmesi için avrupanın yolunu tutması şart.eldeki kaliteli futbolcuları satmadan eksik oolan kadroya el atarsa tamamdır.sene sonu sağlık ,bütük teknik ekip + hüseyin hoca dahil gönderilmelidir.daha sonra futbolcu transferlerine bakması lazım.başkana teşekkür etmek lazım hatasını o da farkında varmıştır zaten.seneye bunları yaparsak baya puan farklı şampiyon oluruz.eğer yapmassa teknik ekip avrupadan almaz+sağlık ekibi değişmesse+kadroyu korumaz kadroda zayıf olan bögeleri kuvvetlendirmsse uzun seneler babayı alırız şampiyonluk 10 sene uzar bu kafayı değişmesse yönetim.bu kadroyla bence buralara iyi bile geldik.bizim seneye başarılı şampiyonluk yaşamamız çok kolay.oturmuş kadron var eksikleri gideriyorsun o kadar.garanti şampiyonuz bunları yaparsa başkan.ekip çok önemli avrupalı kondisyoner ve ekip ve sağlık ekibi için sağlam bütçe ayırması lazım.6-7 tane teknik ekip alıp +4 tane sağlık ekibi kalitelisinden alması şart.bunlardan sonra a takımına ve klubeye transfer yapması lazım.sosa antrenörlük için ufaktan avrupaya da kursa yollanmalı bence.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklın yolu bir sevgili kardeşim. Kafamızı duvarlara vurmak yerine mart ayı öncesi moduna geri dönüp "gelişmekte olan bir takımız" modunda eksik gediklerimize şimdiden kafa patlatmamız gerekiyor. Yoksa tren bir kaçacak pir kaçacak asıl kaos o zamanEn son erenslash tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 00:03."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal hoca varken de skora yatıyorduk.Yine yatıyoruz.İkisi de iyi değil
Yorum
-
Ünal Ünal Ünal. Nankör insanlar kendini nasıl da belli ediyor.
Hor gördüğün o Ünal sana yıllar sonra büyük takım olduğunu hatırlattı. Parmak-Sosa ile çatır çatır top da oynattı. Geldiğinde topa bomba muamelesi yapan Ekuban'ı başka seviyeye de getirdi.
Sen ne yaptın Andjusic Avdijaj Sturridge Mikel gibi leşleri verdin eline.
Hadi baba bugün Ünal diye ağlamaya hakkınız da yok konumuz da değil. Hedef saptırmayın.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımın yedeklerine bak şaka gibi kafayı yiyecem. bu ilk 11 ile şuraya kadar gelmemiz bile çok büyük bir iş.
Yorum
Yorum