Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GS başakşehiri yenecek.. Nwakaeme Ekuban dönerse gs maçına belki umut var. Ama adamalrin dönme umudu bile yok. Ve Başakşehir zaten kaybetmez

Yorum

• ne ünalı yavvv. al birini vur ötekine!!

çimşir kurtarıcı olarak kaleyi gökyüzü sanan korayı oyuna aldı.. ünal olsa m. akpınarı alırdı!!!
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak hasan8861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herşey bitmiş değil.
        Bu puana gelende bu kadro ve ünal hocayla beraber,bu hoca bundan sonrası da bu kadro ve bu hoca olacak.
        Şikecileri yenerken çok iyiydi de şimdi birden kötüleşmedi.
        Yedek kulübesinde Ronaldo varda bu hoca oynatmıyor sanki.
        Taktik olarak yanlış bişeyler vardır fakat tüm futbol camiası karşı tarafımızdayken istediğiniz herşeyi yapmanız mümkün olmuyor.
        Gerginliğe gerek yok ama biz hep böyleyiz sakin kalmayı beceremiyoruz.
        Bana göre sadece 1 beraberlik şansımız kaldı.Onu da bu kadar eksikle GS maçında tüketiriz diye düşünüyorum.Geri kalan maçların hepsini yenmemiz bizi şampiyon yapacaktır.
        Ben inanıyorum.Bugünlere kolay gelinmedi endişeye mahal yok.Herkes elinden geleni yapıyor.Bugün olmadı inşallah önümüzdeki haftalar olacaktır.
        Bize taraftar olarak düşen görev hedefe bu kadar yaklaşmışken takıma destek olmaktır.
        Ayniisindan ben de istiyorum.
        Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kadro kalitesinden dem vuruldukça gülüyorum. Bugün sahada yürüyen bi takım vardı arkadaşlar. İnanmamışlar bu kadar basit.

Doğan'ın 10 dakikada sarf ettiği eforu 90 dakika sarf etmeyen adamlarla doluydu takım.

Mücadele etmeyene ekmek yok.
          Biz bu doğanı niye aldık hemde bir kaç yüzbin euro verip aldık. Bu orta sahanın mevcut halinde en az 45 dk oynatamayacağın oyuncuya niye para verirsin. Ha oynayabilecek kapasitede olduğuna inanıyorum şahsen. Niye oynatmazsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ünal hoca varken de skora yatıyorduk.Yine yatıyoruz.İkisi de iyi değil

Yorum

• İlk olarak crazyhamsii tarafından gönderildi
              Sosa fenerbahce ile anlasti yakinda medyaya düser hocam
              İlk olarak sanalalemci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Konuyu iyice oku bakalım var mı isteyen yok mu? Kurtarıcı gözüyle bakıyor çok kişi şu an.
              O beyinler zaten bugün başaksehirin şampiyon olmasını sağlayanlar Trabzonun yüzde 60 ı maldır gidin oy verin gelsinler tepenize binsinler

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne ünalı yavvv. al birini vur ötekine!!

çimşir kurtarıcı olarak kaleyi gökyüzü sanan korayı oyuna aldı.. ünal olsa m. akpınarı alırdı!!!
                Kulübende kim varsa onu alırsın yedek ofans oyuncumuz var mı?
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak hasan8861 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herşey bitmiş değil.
                  Bu puana gelende bu kadro ve ünal hocayla beraber,bu hoca bundan sonrası da bu kadro ve bu hoca olacak.
                  Şikecileri yenerken çok iyiydi de şimdi birden kötüleşmedi.
                  Yedek kulübesinde Ronaldo varda bu hoca oynatmıyor sanki.
                  Taktik olarak yanlış bişeyler vardır fakat tüm futbol camiası karşı tarafımızdayken istediğiniz herşeyi yapmanız mümkün olmuyor.
                  Gerginliğe gerek yok ama biz hep böyleyiz sakin kalmayı beceremiyoruz.
                  Bana göre sadece 1 beraberlik şansımız kaldı.Onu da bu kadar eksikle GS maçında tüketiriz diye düşünüyorum.Geri kalan maçların hepsini yenmemiz bizi şampiyon yapacaktır.
                  Ben inanıyorum.Bugünlere kolay gelinmedi endişeye mahal yok.Herkes elinden geleni yapıyor.Bugün olmadı inşallah önümüzdeki haftalar olacaktır.
                  Bize taraftar olarak düşen görev hedefe bu kadar yaklaşmışken takıma destek olmaktır.
                  şaka mı yapıyorsunuz. bi de 1 beraberlik hakkımız daha var diyorsunuz. hadi alanya maçı şanssızlıktı diyelim. 10 kişi kalmış lig sonuncusunu yenemiyorsan ne şampiyonluğu. bitmişiz hem mental hem fiziksel her açıdan başakşehir puan mı kaybedecek bu saaten sonra

Yorum

• Robinhood61 in kehanetine güveniyorum. Rahat olalım belki şampiyon oluruz.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• bence de aklın yolu bir kardeşim.ilk yapılması gereken başkanın bir şekilde ekibi değişmesi için avrupanın yolunu tutması şart.eldeki kaliteli futbolcuları satmadan eksik oolan kadroya el atarsa tamamdır.sene sonu sağlık ,bütük teknik ekip + hüseyin hoca dahil gönderilmelidir.daha sonra futbolcu transferlerine bakması lazım.başkana teşekkür etmek lazım hatasını o da farkında varmıştır zaten.seneye bunları yaparsak baya puan farklı şampiyon oluruz.eğer yapmassa teknik ekip avrupadan almaz+sağlık ekibi değişmesse+kadroyu korumaz kadroda zayıf olan bögeleri kuvvetlendirmsse uzun seneler babayı alırız şampiyonluk 10 sene uzar bu kafayı değişmesse yönetim.bu kadroyla bence buralara iyi bile geldik.bizim seneye başarılı şampiyonluk yaşamamız çok kolay.oturmuş kadron var eksikleri gideriyorsun o kadar.garanti şampiyonuz bunları yaparsa başkan.ekip çok önemli avrupalı kondisyoner ve ekip ve sağlık ekibi için sağlam bütçe ayırması lazım.6-7 tane teknik ekip alıp +4 tane sağlık ekibi kalitelisinden alması şart.bunlardan sonra a takımına ve klubeye transfer yapması lazım.sosa antrenörlük için ufaktan avrupaya da kursa yollanmalı bence.
                      İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aklın yolu bir sevgili kardeşim. Kafamızı duvarlara vurmak yerine mart ayı öncesi moduna geri dönüp "gelişmekte olan bir takımız" modunda eksik gediklerimize şimdiden kafa patlatmamız gerekiyor. Yoksa tren bir kaçacak pir kaçacak asıl kaos o zaman
                      En son erenslash tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 00:03.
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünal hoca varken de skora yatıyorduk.Yine yatıyoruz.İkisi de iyi değil
                        maalesef bu bizim geçmişimizde var şenol ziya hepinde ayın problemi yaşadık. golü attık mı yaslanma alışkanlığından vazgeçemiyoruz

Yorum

• Ünal Ünal Ünal. Nankör insanlar kendini nasıl da belli ediyor.

Hor gördüğün o Ünal sana yıllar sonra büyük takım olduğunu hatırlattı. Parmak-Sosa ile çatır çatır top da oynattı. Geldiğinde topa bomba muamelesi yapan Ekuban'ı başka seviyeye de getirdi.

Sen ne yaptın Andjusic Avdijaj Sturridge Mikel gibi leşleri verdin eline.

Hadi baba bugün Ünal diye ağlamaya hakkınız da yok konumuz da değil. Hedef saptırmayın.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            takımın yedeklerine bak şaka gibi kafayı yiyecem. bu ilk 11 ile şuraya kadar gelmemiz bile çok büyük bir iş.
                            Orası da öyle. Şu kadro kulübe sezon başında olsaydı kimse, İlk 2 demezdi. Zaten başkan ikinci yarıda bunu gördü de Hüseyin'i yaptı hoca.. Şampiyonluk hedefi olan başkan gider adam gibi bir hoca alırdı.

Yorum

• son dakika firikiği öyle mi kullanılır?????
                              En son memozcan tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 00:04.
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bu saatten sonra tek şekilde şampiyon olabiliriz başaksehirli futbolcuların corona olması gerekiyor !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X