Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya eski futbolcuları takımın başına getirmeyi bıraksınlar artık
    ne olur basarısı olmayan sırf trabzonsporda top oynamıs diye kurtarıcı olmasın..

ruhsuz futbol var sahada trabzonsporluluk kurtarmıyor çünkü

tecrubeli hocalar bulmak cok mu zor dünyada
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sut atamayan su fizikdeki adama kim 15 verir allah askina cidden inaniyormusunuz bir gokdenize bakin bir abduse 40 firin ekmek yemesi lazim guclenmek icin..
      Gökdeniz karşısındakini yıkıp geçiyordu, Abdülkadir rakip oyuncuların yelinde bile feleği şaşıyor.

Bence otursun bir düşünsün, çok gereksiz yere havalandı. Sonu Barış Memiş'e doğru gidiyor. Daha hiçbir şey olduğu yok ama ben oldum havalarına girmiş bile.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aynı fikirdeyiz ama söz gelimi başımızda fatih terim gibi motivasyon uzmanı bir adam olsa bugun herkez farklı oynardı.

Abicim madem kadron yetersiz sırf feneri yendi desinler diye o maca tam kadro cıkmak hangi akla hizmet.

Bu takımda her oyuncu cok kritik.

O zaman iki kupa alacagım diye artistlik yapacagına hedefi net belirle ve sadece lige odaklan.

Waka alanya ve ankaragücü macında sahada olsa simdi boylemi olurdu?
        Aynen size katiliyorum. Cok zor. Obi ve Sturridge ile farkli olabilirdi. Ya zaten sampiyonluga kosan bir takimin TDsi degistirilmez, sacma sapan nedenlerle sorun cikarilmaz. Orada anlamamiz lazimdi, sampiyonlugun gittigini.
        Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökdeniz karşısındakini yıkıp geçiyordu, Abdülkadir rakip oyuncuların yelinde bile feleği şaşıyor.

Bence otursun bir düşünsün, çok gereksiz yere havalandı. Sonu Barış Memiş'e doğru gidiyor. Daha hiçbir şey olduğu yok ama ben oldum havalarına girmiş bile.
          abdulkadir topu alıp dikine gidebiliyordu. ama bu sakatlık fena etkilemiş. top sürmek istemiyor gibi. karşısına adam gelince zorlamıyor. hele hele 2 kişi olunca pas atmaya bile arkasını dönmeye korkuyor. böyle devam edemez.
          Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
          çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• hakemle belki gs veya başakşehir o pozisyonda maç alabilirdi.ama 1-0 öndeyiz topu ileri şişir top oynama eee hakem devreye girer tabi çünkü senin enayi gibi top oynuyorsun .hakem Trabzonu yedi bence ama ilk Trabzonu yiyen teknik ekip yani.ikincil faktör hakem.ankaragücü 10 kişi maçın bitmesine 10 dakika var bilal top şişiriyor.orta açamıyor kalecinin kucağına.takım ısırmadan oynuyor.şampiyon olmasın bu takımla zaten.ikinci yarı iğrenç mahalle maçı izledik sadece.sıfır ruh yok motivasyon yok hakem penaltı için fırsat kolladı sen aptal aptal oynarsan hakem de yapıştırdı bize
            İlk olarak crazyhamsii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hakem o penaltıyı gs'e karşı çalabilir miydi? takım kötüydü kederliyiz ama hakem detayını atlamayalım
            En son erenslash tarafından düzenlendi; 27.06.2020, 23:55.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• Elimde olsa telefon internet tv siz alıp başımı giderim yaylaya hiç inmem Yeni sezon başlayana kadar takıp etmem ne olmuş olmamış.. Acilen futboldan soğumam lazım ya takım falan tutmayan futboldan anlamayanlar çok şanslı insanlar..

Belliki biz şampiyon olamayız uzun yıllar. Fırsat gelmişti oda başkan hoca sayesinde gitti.. İlk yarı iyi bir hoca olsaydı şuan öndeydik

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi hani sen ben maclari izlemiyorum diyodun. Neden izledin
                Yav Anıl yeminlen olacakları bildiğim için izlemiyordum da ulan baktım işler biraz yolunda gidiyor izleyeyim dedim Totemi bilmemnesi işin şakası da ne benim izlememle takım kötüye gider ne de izlememle işler yoluna girer "Biz her insanın kaderini, kendi çabasına bağlı kıldık.". Şimdiden çabalamazsak öünmüzdeki sezonu da kaçırıcaz.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Herşey bitmiş değil.
                  Bu puana gelende bu kadro ve ünal hocayla beraber,bu hoca bundan sonrası da bu kadro ve bu hoca olacak.
                  Şikecileri yenerken çok iyiydi de şimdi birden kötüleşmedi.
                  Yedek kulübesinde Ronaldo varda bu hoca oynatmıyor sanki.
                  Taktik olarak yanlış bişeyler vardır fakat tüm futbol camiası karşı tarafımızdayken istediğiniz herşeyi yapmanız mümkün olmuyor.
                  Gerginliğe gerek yok ama biz hep böyleyiz sakin kalmayı beceremiyoruz.
                  Bana göre sadece 1 beraberlik şansımız kaldı.Onu da bu kadar eksikle GS maçında tüketiriz diye düşünüyorum.Geri kalan maçların hepsini yenmemiz bizi şampiyon yapacaktır.
                  Ben inanıyorum.Bugünlere kolay gelinmedi endişeye mahal yok.Herkes elinden geleni yapıyor.Bugün olmadı inşallah önümüzdeki haftalar olacaktır.
                  Bize taraftar olarak düşen görev hedefe bu kadar yaklaşmışken takıma destek olmaktır.

Yorum

• İlk olarak ANAOKULU TERK tarafından gönderildi
                    trol derken , kendinden mi bahsediyorsun koç yiğit ?
                    Sende hiç mi utanma yok? Yaşını başını bilmem de kaç senedir şuraya gelip aşağılıkça şeyler yazıyorsun tek amacın insanları galeyana getirmek. İşin gücün mü yok senin? Varsa bir rahatsızlığın doktor önereyim sana?

Yorum

• Mikel i takımda tutmaliydik.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Huseyın Cimsir : Oyun hakkında konusmak istemiyorum cok kotu oynadık.5 haftamız var sonuna kadar devam edecegiz.
                        neye devam edecek saçma kadrolar çıkarıp geriye yaslanmaya mı
                        az önce gösterdi öne geçip de en çok puan kaybeden takımmışız tam 22 puan kaybetmişiz

Yorum

• 1-0'a yatıyorsun, hadi yattın bir hata yaptın. Maç 1-1 oldu. Sen hala uyuyorsun, maç sanki hala 1-0 devam ediyor. Tepkini orada vereceksin. Tepki olarak 68'de Koray'ı oyuna alıp doldur boşalt yapıyorsun. Uzatmalarla yarım saat var daha maçın bitmesine. Biz daha neyini konuşalım bu işin.

Yorum

• Bireysel yeteneklerle geldik buralara kadar. Özellikle ligin ikinci yarısı "takım çok iyi top oynadı" diyebileceğimiz kaç maç var ki? Galibiyeti, beraberliği son anda kurtardığımız çok maç oldu. Bireysel oyunculara dayalı ezber oyun, Nwakaeme - Ekuban yokluğunda patladı iki haftada işte. Son 8 haftada 3 galibiyet almışsın, üst üste 2 galibiyetin yok. Şampiyonluğa oynuyorum diyen takımın istatistiği bu mudur? Oyunun çok kez sinyaller verdiğini hepimiz biliyoruz ama şampiyonluk havası ve inanmışlık vardı. Belli ki geçen haftada yenilen son gol onu da kırdı. Daha "iyi" değil, daha "tecrübeli" bir hoca lazımdı bize sanki.

Yorum

• takımın yedeklerine bak şaka gibi kafayı yiyecem. bu ilk 11 ile şuraya kadar gelmemiz bile çok büyük bir iş.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aynen öyle hocam.önce a kalite sağlık ekip ve teknik ekip transferi sonra hem a kadroya hem de yedek klubeye sağlam transferler şart.
                                Aklın yolu bir sevgili kardeşim. Kafamızı duvarlara vurmak yerine mart ayı öncesi moduna geri dönüp "gelişmekte olan bir takımız" modunda eksik gediklerimize şimdiden kafa patlatmamız gerekiyor. Yoksa tren bir kaçacak pir kaçacak asıl kaos o zaman
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

Yükleniyor...
                                X