Serkan umarım kendini gösterir sağ beke alternatif şart pereira kaldıramıyor sürekli oynamayı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4.Maç | Krasnodar 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bekledigim gibi cikildi maca caferi gormek isterdim orta sahada ..4 5 de yiyebiliriz bu macin elestirisi olmaz avrupa malesef bu sene kisitli kadro ve ust uste talihsizlikler nedeniyle yalan olmustu zaten ..onumuzdeki seneye kismet gidebilirsek..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasil yâni ?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlerle çıkacaksak o sahada arda olacak, kerem, behlül, cafer olacak. Kimse bana maval okumasın. Orta sahasında kamil ahmetin, doğan’ın avdijaj’ın olduğu bi kadroyu kimse bana açıklayamaz. Bu takımın sistemi ne, biz ne oynuyoruz. 3-5-2 oynamış mı bu takım daha önce. Anlamıyorum neden böyle oluyor. Neyse umarım hayırlısı olurTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta sahada Kerem veya Cafer oynasa ne olurdu, fark mi yerdik ? Kamil, Dogan merkeziyle kazansak ne olacak, ne vaad ediyor ?İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
kamil ahmet yerine alt yapıdan oynayacak tek bir asıl mevkisi orta saha olan oyuncu yok demek ki..genç yetenek kamil yeni yusuf yazıcı olarak düşünülüyordur belki.. çelişkilerle dolu bir akıl(!) var yine.. neyse gençleri izlemek heyecanlı ve zevkli olacak..
Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKartalspor'dan geldi. UEFA kriterlerine göre gelecek yıldan itibaren altyapıdan sayılıyor...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Yedek kadroda 8-10 numara yok, hatta 6 bile yok. Yedekte orta saha yok, alt yapi orta saha kayniyor şu yoklukta kulubeye bile orta saha haric butun mevkileri dolduruyoruz. Wonderkid Firatcan girer oyuna onu izleriz. Gerci bu gider 2. yari basinda Wakayeme'yi sokar, yorar adami. Beklerim yani sasirmam."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden oynatamadigimizi anlamadim, atiyorum yedekteki Sorloth'un yerine o olmaz miydi simdi ?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazı genç oyunculara fazla anlam yüklüyoruz demek ki cafer mesela şu durumda forma için savaşamıyorsa işi zor. ünal hoca genç oynatıyor işte sorun onda değil genç arkadaşlarda.
diziliş nasıl olacak acaba 5-4-1 mi, 5-3-2 mi yoksa 5-2-3. olmadı 3-4-3.
Yorum
Yorum