Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4.Maç | Krasnodar 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yedek kulubemiz harika.

Yorum

• hazırlık maçında bile güvenilemeyecek bir kadro ile avrupa'da deplasman maçına çıkıyoruz, Allah yardımcımız olsun
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Toprak sahada maç yapan gençler 50 bin kişilik stadta ne yapacak acaba ?
        Muhammet zor da Serkan için heyecanlıyım

Yorum

• Orta sahada Kerem veya Cafer oynasa ne olurdu, fark mi yerdik ? Kamil, Dogan merkeziyle kazansak ne olacak, ne vaad ediyor ?
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Gençlerle çıkacaksak o sahada arda olacak, kerem, behlül, cafer olacak. Kimse bana maval okumasın. Orta sahasında kamil ahmetin, doğan’ın avdijaj’ın olduğu bi kadroyu kimse bana açıklayamaz. Bu takımın sistemi ne, biz ne oynuyoruz. 3-5-2 oynamış mı bu takım daha önce. Anlamıyorum neden böyle oluyor. Neyse umarım hayırlısı olur

Yorum

• Sakat çok, her maçta başka biri daha sakatlaniyor. Yapack bir şey yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• herşeyi anlarımda hüseyin niye yedek kurtulamıcaz bundan anlaşıldı

Yorum

• hocam uğurcan niye rotasyona dahil oldu çözemedim

avrupa kupası tecrübesi yaşayacağı 1 numaralı kalecin.

zaten oynamaya daha yeni başlamış kariyerinde.bırakta her 90 dakika tecrübe kazanmasına yardım etsin.

sanki uğurcan her sezon avrupa kupası maçı oynuyorda bu maçta rotasyona giriyor.akıl alır gibi değil
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Orta sahada Kerem veya Cafer oynasa ne olurdu, fark mi yerdik ? Kamil, Dogan merkeziyle kazansak ne olacak, ne vaad ediyor ?
                    + 61

Yorum

• Kadrodaki en büyük sıkıntı topu kaptığımızda takımı atağa çıkaracak oyuncunun olmaması. Bu açıdan bakıldığında Yusuf'un 11'de başlaması lazımdı. Avdijaj ve Ahmet'ten sürpriz performans bekleyeceğiz. Ayrıca uzaktan atılacak şutlara karşı da sıkı bir set çekmemiz şart...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hadi bakalım gençler mücadele edin yeter bize.. ısırın basın rakibi bunaltın bize yeter..
                        Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                        Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bu arada hem akpınardan hemde serkan asan dan umutluyum
                            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Koray altyapıdan sayılmıyor hocam oynatamıyorsun...
                              Nasil yâni ?
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu arada hem akpınardan hemde serkan asan dan umutluyum
                                Al benden de o kadar. Bunların ötesinde Abdurrahim'den yana hiç umudum yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X