Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4.Maç | Krasnodar 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O nasıl bir stadyumdur öyle.Dev ekranlar muhteşem.Koridorları bile harika..

Adsız.jpg

Yorum

• Ne olursa olsun ben bu rezilliği kabul etmiyorum.

Yorum

• Hadi gencler

Yorum

• Krasnodar stadi bence dünyanin en modern 10 stadindan biri. Cevre düzenlemesi de muhtesem
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• Duran top kovalayalım yazacaktım ama ilk 2 dakika sonrasında 88 dk nasıl geçecek diye düşünmeye başladım.
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kerem baykuş yazılıp duruyor. kardeşim hiç baktınız mı o çocuğun fiziğine ? nasıl oynasın üst klasmanda mümkün değil!! az biraz futbolu anlamaya çalışın yahu.

ayrıca 19 yaşında çocuk özel olarak fizik çalışmıyorsa yetenek olsada gram gelişemez. ozan kabak, ozan tufan 1 senede fiziklerini doldurdu sıçrama yaptı.
              Serkan'in fizik çok mu iyi ? fizigi çok iyi olanlari da görüyoruz, bu kadar önemli degil fizik hele teknik bir oyuncuysan...

Ayrica

1- spiker salak melih, yine bunu verdiler çildiracagim...
              2- Firatcan sevdâsi nerden geliyor, her zaman kadroda, berbat topçunun teki, yeter lan fuzuli yere yer kapliyor kadroda
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu kadro nedir,şimdiden her şeye bitti gözüyle bakmanın mantığı nedir.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Su kadroyla Ortasahayi ne zaman geceriz?

Rotasyon yapmanin da bir plani olmali..
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kadro nedir,şimdiden her şeye bitti gözüyle bakmanın mantığı nedir.
                    Zaten ceza yüzünden Uefa'dan paranin yarisini alamiyoruz. Ilk 3 macta 1 puan. Sakatliklar. Ligdeki durum. Bende olsam böyle bir kadroyla cikardim
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• Gencler cok heyecanli hehe olsun simdiye kadar keyifli.

Yorum

• Gencler inşallah birseyler yapar..
                        Ama kamil-dogan ortadahsından ve avdijajdan umidi kestim ben

Bu arada rakibin stadına bayıldım.
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Doğan ve Kamil ikilisi her an hata yapacaklarmış gibi oynuyorlar...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zaten ceza yüzünden Uefa'dan paranin yarisini alamiyoruz. Ilk 3 macta 1 puan. Sakatliklar. Ligdeki durum. Bende olsam böyle bir kadroyla cikardim
                            Abdülkadir'in günahı neydi ozaman,sakat sakat oynamasaydı da 6 ayı çöpe gitmeseydi.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Muhammedi deli dana gibi kosturuyoruz tek başına ilerde
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Majid, Manuel Fernandes neredeyse orada 90lardan kalma bir taktik sanırım.
                                ( ゚д゚)

Yorum

Yükleniyor...
                                X