Yedek kulubemiz harika.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4.Maç | Krasnodar 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Gençlerle çıkacaksak o sahada arda olacak, kerem, behlül, cafer olacak. Kimse bana maval okumasın. Orta sahasında kamil ahmetin, doğan’ın avdijaj’ın olduğu bi kadroyu kimse bana açıklayamaz. Bu takımın sistemi ne, biz ne oynuyoruz. 3-5-2 oynamış mı bu takım daha önce. Anlamıyorum neden böyle oluyor. Neyse umarım hayırlısı olur
Yorum
-
hocam uğurcan niye rotasyona dahil oldu çözemedim
avrupa kupası tecrübesi yaşayacağı 1 numaralı kalecin.
zaten oynamaya daha yeni başlamış kariyerinde.bırakta her 90 dakika tecrübe kazanmasına yardım etsin.
sanki uğurcan her sezon avrupa kupası maçı oynuyorda bu maçta rotasyona giriyor.akıl alır gibi değilTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta sahada Kerem veya Cafer oynasa ne olurdu, fark mi yerdik ? Kamil, Dogan merkeziyle kazansak ne olacak, ne vaad ediyor ?
Yorum
-
Kadrodaki en büyük sıkıntı topu kaptığımızda takımı atağa çıkaracak oyuncunun olmaması. Bu açıdan bakıldığında Yusuf'un 11'de başlaması lazımdı. Avdijaj ve Ahmet'ten sürpriz performans bekleyeceğiz. Ayrıca uzaktan atılacak şutlara karşı da sıkı bir set çekmemiz şart...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoray altyapıdan sayılmıyor hocam oynatamıyorsun...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada hem akpınardan hemde serkan asan dan umutluyum
Yorum
Yorum