Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 27.Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne Hüseyin’e ne de Huseini ye kızamıyorum doğrusu biri 20 biri 21 yaşımda stoper için çok genç yaşlar. Burada ben Zargo da hayal kırıklığı yaşıyorum. Onun yerine alacağımız bir Alman yada İtalyan veya o liglerde uzun süre oynamış tecrübeli stoper ile çok güçlü oluruz başkan da gerekirse Tottenham gibi bir tek transfer yapıp direk katkı verecek bir stoperle kapatsın transferi ben razıyım

Yorum

• Yusufun volesi harikaymış
      Top kaleye gidiyormuş
      Gol olsa muhteşem olurmuş

Yorum

• Savunmamız baştan aşağıya S.O.S. veriyor, hepsi bomba
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Savunmamız baştan aşağıya S.O.S. veriyor, hepsi bomba
          bence buna kale de dahil uğurcan bana hiç güven vermiyor özellikle karşı karşya pozisyonlrda

Yorum

• Bugün novakın neleri yapamadıgını farkettim. Novakın ayagı gerçekten kötü, alan açamıyor bize.Bunu oynamayınca farketmem güzel

Yorum

• ilk defa maçı seyredemedin ama galibiyet çok güzel oldu. Genç oyuncularımıza sahip çıkalım hala yusuf abdülkadir gibi gençlere laf söyleniyor okadar iyi biliyorsanız siz neden futbolcu olmadınız. Eleştirmeye geldimi 1 çitiz ama Takım için yardim geldimi sonuncuya bakın şikebahçe kendi takımına nasıl yardım oluyor. Bu çocukları yollasak herkez havada kabar ama bizim burnu havada olan taraftar eleştirir. Ronaldo gelse onu bile eleştirir huyu bu çünkü
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence buna kale de dahil uğurcan bana hiç güven vermiyor özellikle karşı karşya pozisyonlrda
                Ugurcan bugun gercekten kotuydu ama bu haftaya kadar cok guven verdi hepimize.
                Nazarlik olsun bu aksam ki performansi.

Keza Huseyin ve Ekuban icin de bu durum gecerli.

Yaziciya artik deginemiyorum. Her hafta bir oncekinden daha kotu oynuyor.

Bugun 3- 4 tane kaptirdigi top var ki, defansimiz onledi hatasini.
                Birini de geriye kosarak Sosa kafayla cikardi.

En buyuk hayal kirikligim Yusuf.

Ugurcan ve Huseyin'in donem donem bu dususleri cok normal, daha 15 haftalik superlig oyuncusu bunlar.
                Ama Yusuf'un yasi genc olsa da, 2 yildir as oyuncu.

Sezon sonu Avrupaya gonderebiliriz umarim. Burada kalirsa eminim ki cok daha kotuye gidecek oyunu.

Bu kadar cok calisan ama bu kadar takima zarar veren oyun ( son haftalarda ciddi sekilde takimin ritmini bozuyor yaptigi yanlislar ve yapamadagi islerle ) cok tuhaf.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• ah be sosa ne vardı sanki bjk maçında sakatlanacak, bugün çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.
                  bugün 2. yarı sazı eline alıp kabus gibi çöktürdü takımı antalyanın uzerine müthiş yönetti takımı müthiş

nwakeme sen nasıl bir yeteneksin öyle. müthiş bir zeka.

Yorum

• Tüm maçı veya 2.yarıyı nerden bulabilirm tamamını?İzlemem lazım kaçırdım 2.yarıyı çok şey kaçırmışım

Yorum

• Amirinin sol bek olması
                      Yusuf Erdoganın sol bek olması
                      Constantın sol bek olması

Her gelen hoca aynı hatayı yapmaya bayılıyor. Seneye yazın sol ayakli başka bir oyuncu olursa o da sol bek başlar sekmez

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tüm maçı veya 2.yarıyı nerden bulabilirm tamamını?İzlemem lazım kaçırdım 2.yarıyı çok şey kaçırmışım
                        Fulmacizle diye google'a yaz. O sitede tum maclarin 90 dakikasi var.
                        Ama bugun daha yuklenmemis olabilir.

Yarin yuklenir en gec.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fulmacizle diye google'a yaz. O sitede tum maclarin 90 dakikasi var.
                          Ama bugun daha yuklenmemis olabilir.

Yarin yuklenir en gec.

Çok sağol bakacağım

Yorum

• 3. Gol öncesi sosa faul yapıyordu gibime geldi
                            Bence iptal olmalıydı yanlıs görmedi isem

Wakaemeyi Nevzat Baskan bulmus beyler istihbarat saglam. (saka tabi)

Yorum

• Dönen topları alan, pasör özelliği olan stoperlerimiz olmadığı için hücumda çoğalamıyoruz.

Hüseyin ve Houseini TS kalibresinde oyuncular değil.

En fazla rotasyon oyuncusu olabilirler.

Keza A.Parmak sadece oyunun mücadele kısmında var. Oyun organizasyonunda Sosa'yı yalnız bırakıyor.

Antalya Doukara haricinde zayıf kaldı. TS için iyi transfer olur.

Bülent'in bu takımı kümede tutması olağanüstü bir başarı.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3. Gol öncesi sosa faul yapıyordu gibime geldi
                                Bence iptal olmalıydı yanlıs görmedi isem
                                Sosa vücudunu Fredy'nin önüne koyunca dengesini kaybetti. Hafif bir müdahale var ama öyle faul olmaz. Antalya'nın asıl itiraz ettiği 2.gol öncesindeki faul. Hatta TRT Spor'da golümüz öncesinde verilen faulden dolayı VAR'ın bu faulü incelediğini söylediler ancak VAR oyun durmadan önceki pozisyonlara bakmıyor. Ligin ilk yarısındaki Ankaragücü maçının son dakikalarında yediğimiz golde de benzer şekilde itirazlar yapılmıştı. Aslında pozisyonun başlangıcında Charles Abdulkadir'i biraz çekti ama ikili mücadele olarak da değerlendirenler olacaktır. Anlamadığım nokta hakemin ilk başta topu direkt kaleye vurulabilecek noktaya koydurup akabinde Antalya'lı oyuncuların itirazıyla sıfır bölgesine yakın yerden kullandırması oldu. Lâkin Sosa'nın frikiğinin direkt gol olmadığını, arada 3 vuruş yaptıktan sonra golün geldiğini unutmamak lazım. Yine de VAR protokolünün genişletilip direkt gol olan frikiklerle, kornerden atılan gollere inceleme yaptırması gerekiyor...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X