Vira Bismillah...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 27.Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
döner yüksek ihtimal 21 gün var maça.
ocak 20 de sakatlanmıştı 6-8 hafta arası dediler
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazanırız diye düşünüyorum. Pereira döner umarım.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
BJK'nin 6, GS'nin 5, Ankaragücü'nün 4 atması bizim de rahat bir maç çıkaracağımız anlamına gelmemeli. Pereira iyileşmiş olarak dönecektir ama Hoca'nın direkt 11'de şans bulmasını beklemiyorum. Araya son 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik almış olarak giriyoruz. Bu galibiyetleri çok rahat alamamış olsak da, ikinci yarıya kötü başlamış bir takım olarak son haftalarda puan bazında iyi toparlandık. İnşallah aradan sonra Pereira, Yusuf ve Abdulkadir'in dönüşleriyle Malatya maçı sonrasında başlayan etkili hücum gücümüzü yeniden kazanmaya başlarız...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Antalya ilginç bir takım. Bir de bir not vereyim. İlk maçta bizi zorlamışlardı. Kazanacağımızı ben de düşünüyorum ama o kadar kötü bir savunma bloğumuz var ki oyunu tutamıyoruz. Nwakeme ve Ekuban dışında 10 adamda takımda iyi oyuncu yok. Kaleci görevini yapıyor. Abdulkadir Parmak Sosa gibi sağlam bir savunma özelliğine sahip değil ama ofansif açıdan çok yeterli düzeyde. Oyunun neticesini yine ortasahalar belirleyecektir diye düşünüyorum. Ortasahayı sağlam tutup oyunu kanatlara yıkabilirsek erken golle maç kopabilir. En iyi yaptığımız iş hücum etmek. Bunu yaptığımız ve oyunu önde tuttuğumuz sürece yeneriz.
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazanacağımızı düşünüyorum. İç sahada deplasmana kıyasla daha etkiliyiz. Rakip de ligin formsuzlarından.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
Ben 7 ya da 9 puan bekliyorum. Bursa'yı yenemeyiz... Fener'i 22 yıldır yenemedik. Bu halde de yenemezsek hiç yenmeyelim o konuda net haklısın.
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya
Bursa-D
Malatya
Şikebahçe-D
En az 10 puan bekliyorum
22 yıl sonra şikecileri evlerinde yenelimTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum