Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 27.Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Wakaeme 3. goldeki asisti yıllar once yusuf şimşeğin yaptıgı asisti hatırlattı .
    oda sağdan yürüye yürüye çalım atmıstı .
    61

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence buna kale de dahil uğurcan bana hiç güven vermiyor özellikle karşı karşya pozisyonlrda
      Dün akşam özelinde söylemiyorum; Uğurcan ortalama üstü kaleci olabilecek reflekslere ve yan top hakimiyetine sahip. Pozisyon alma konusunda kat etmesi gereken bir yol var özellikle.

Ama sadece 2 hafta görsek de, Arda'dan inanılmaz umutluyum. Kumaşı müthiş. Acemiliğini atabileceği bir sezona ihtiyacı var. Mümkünse düzenli oyanayabileceği bir takıma bir sezonluğuna kiralanması taraftarıyım.

Yorum

• Hucum hattımız ne kadr iyiyse defansımızda bir okadar kötü arkaya atılan her top gol posizyonu oluyor.Defansa cok iyi 2 stoper sart ve sol bekimiz yok ibanez bir facia herseye ragmen kazanmak önemli bursa maçı daha zor olacak.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Olcayında nekar iyi bir futbolcu oldugunu görmeyen gözler bir daha görmüstur olcay bu takımda mutlaka tutulmalıdır .
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Maç 1-0 olunca ve direkten de dönünce top bende şalter atmıştı, Eleştirilere(!) başlamıştım

Yorum

• maça şanssız bi başlangıç..ama devamı çok iyi geldi güzel bi galibiyet aldık..takımı ve hocayı tebrik ederim güzel bi seri yakaladık inşallah devam ettiririz..

Yorum

• Maçın spikeri de bize uğurlu geliyor

Yorum

• Rize, Konya vs. içerdeki çoğu maçta rakip en az 2 tane yüzde yüzlük pozisyonla başlıyor maça, çok büyük bi savunma sorunumuz var.

Yorum

• Forumda bi arkadaş kendini paraladı buralarda.
                    Bu takım ekuban'la tek forvet oynasın diye.
                    Vallahi anlından öpmek istiyorum o arkadaşı.
                    Bu takım Sosa,Parmak,Yusuf,Nwakaeme,Olcay,Abdüş,Pereira hatta Ekuban'da dahil olmak üzere büyük çoğunluğu al ver olayına çok uygun oyuncular.
                    Takıma Ekuban'ı sağ kanada koyarak kanadı kırık kuş misali bu eziyeti yapmanın ne gereği var?
                    Sol kanatta yaptığımız pas alışverişini sağ kanatta da yapınca,ortaya bambaşka manzara çıktı.
                    Bu takım zaten gol atar.
                    Benim derdim forvet oyuncusunun 40 gol attığı sistemden ziyade gol yükünün takıma dağıldığı bi sistem.

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Forumda bi arkadaş kendini paraladı buralarda.
                      Bu takım ekuban'la tek forvet oynasın diye.
                      Vallahi anlından öpmek istiyorum o arkadaşı.
                      Bu takım Sosa,Parmak,Yusuf,Nwakaeme,Olcay,Abdüş,Pereira hatta Ekuban'da dahil olmak üzere büyük çoğunluğu al ver olayına çok uygun oyuncular.
                      Takıma Ekuban'ı sağ kanada koyarak kanadı kırık kuş misali bu eziyeti yapmanın ne gereği var?
                      Sol kanatta yaptığımız pas alışverişini sağ kanatta da yapınca,ortaya bambaşka manzara çıktı.
                      Bu takım zaten gol atar.
                      Benim derdim forvet oyuncusunun 40 gol attığı sistemden ziyade gol yükünün takıma dağıldığı bi sistem.
                      Ben olabilirim o arkadaş.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben olabilirim o arkadaş.
                        eyvallah
                        Hasbelkader dediklerin çıktı.

Yorum

• ekubanın tek dokunuşu var son golden önce
                          bekler dışında bu 11 korunmalı
                          sakin olun...

Yorum

• Ekubanı iyi bulmusuz

Yorum

• ıbanez zeki den iyi topçu en azından orta açmayı biliyor
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ıbanez zeki den iyi topçu en azından orta açmayı biliyor
                                Zekininde en iyi özelliği hatta tek iyi özelliği orta amasiydi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X