Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 27.Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teşekkürler Trabzonspor'um..

Yorum

• ekuban tek forvet oynamaz diyorsunuz ya

o mesele ekubanın oyun tarzı ile alakalı değil

ekubanın forvet olarak kendini geliştirmesi gerekiyor

onun eksikliğinden kaynaklanıyor

ancak potansiyel var mı var

sonuna kadar

ancak çalışırsa forvet aramayız daha

gol koklama konusunda sezgileri gelişmesi lazım

son vuruşları top kontrolu

hız on numara fizik on numara bakalım hayırlısı

Yorum

• Tebrikler takım bugün iyiydik özellikler ilk golü attıktan sonra hakimdik oyuna.
        doukarayı tutmak biraz zordu hüseyin çok zorlandı ilk başta ama toparladı. fiziken gelişmeli bu hali ile zor.
        yusuf da biraz daha dikkatli olmalı biraz savruk gibi oynuyor kaptırdığı toplar tehlikeli oldu. topu alınca biraz fazla stres yapıyor sonra salıyor gibi

nwakame sen harika birşeysin ya hayranlıkla izledim 90dk. hem çok zeki hem yavaş ama çok kıvrak hemde futbol kendini yormadan nasıl oynanır iyi biliyor.
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Beklere acil çözüm bulunmalı. Genç oyunculara şans verilmeli

Yorum

• Çok güzel bir takimiz be

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• nwakame varken ben bile forvet oynarım zaten tüm pozisyonlar onda geri kalanlara sadece topa vurmak kalıyor.

Yorum

• pereira 1 sene daha idare eder novak zaten götürür o tarafı sadece yedek alalım ibanez ve kamil yerine(kamil kaladabilir)
                bugün bile pereira girdikten sonra sağ taraftan akınlar yapmaya başladık yoksa hep nwakamenin orda donuyordu top
                İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beklere acil çözüm bulunmalı. Genç oyunculara şans verilmeli

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ekubandan şov bekliyorum 2 gol 1 asist 4-1 alacağız maçı diğer goller Nwakaeme ve Yusuf
                  Tam tutturamadık ama olsun Olcay yerine Eku atsa daha mutlu olurdum
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Pereira oyuna girince Kamil'in bu seviyenin topcusu olmadigi da anlasildi.
                    Ama Ibanez bugun hucumda iyiydi.
                    Adamin hakkini verin simdi.

Ilk yarida direkten donen topta rakibi kacirip, eger gol yedirseydi o zaman bu gece Trabzonspor kariyerindeki son dakikalari olurdu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• çok da iyi başlamadık ama özellikle ikinci yarı tek taraflı bir maç oynadık. murat'ın girer girmez gol atması ile maça en güzel noktayı koyduk
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Ugurcan bugun cok kotuydu.
                        Tek maclik bir formsuzluktur umarim.

Kaleye gelen her topta eski kalecimizin kalede oldugu gunleri yad ettim. Yani hop oturup, hop kalktim.

Yorum

• 4-1 lik skor çok iyi 3 puan her zaman iyidir ama kazanırkende bazı şayleri görmek lazım örnek 1-0 yenikken antalyanın direkten dönen topu gol olsa maç daha değişik olaylara gebe olabilirdi ben ilk günden beri burda çok defa söyledim şuan takımın 3 stoperi olan hosseini -toure ve hüseyin bu adamalrın 3 üde trabzonsporda oynayacak kapasitede değiller hangi 2 si oynarsa oynasın bu takım bu ligde her takımdan gol yer takım ilk yarı bocaladı ama 2. yarı oyuna ağırlığını koydu olcay neden geç affedildiğini bıgün yönetime göstermiştir onun dışında wakayeme gene sahanın yıldızı idi ibanez 2.yarı çok iyi bindirmeler yaptı parmak çok çalıştı sosa varlığı yeter ben ekubanı etkisisz buldum murat akpınarın gol atması çok güzel bir duyguydu .

Yorum

• Hüseyin son 4-5 maçta kötü oynuyor ama bu da normal. Yusuf ile aynı sendromdalar

yusufun düşüşü devam ediyor. Daha da devam edecek bence. çünkü yusuf olmayan yetenekleriyle farklı şeyler yapmaya çalışıyor. Bu da kendisine ters tepiyor. Bu çoçuğa birisi yeteneklernin neler olduğunu anlatmalı.

güzel oyun güzel 3 puan

60-62 puanla sezonu kaptırız inşallah

Yorum

• direkten dönen top maçın kaderini belirledi diyebiliriz ama antalya'da hiç bir şey oynamadı.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Nwakaeme: Ben sadece işimi yapıyorum ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Maç sonunda benim de kolbastı yapmamı istediler ama yapamayacağımı düşünerek ağrım olduğunu söyledim.

Saha disinda da kafa zehir.
                                Kolbasti oynamamak icin agrim var demis [emoji23][emoji23]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X