Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 25. Hafta | Trabzonspor 2-1 Akhisarspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçtan sonra Zeki ne diyor, ne yapalım top da mı oynamayalım ne sövüyorsunuz?

Bakın bu zihniyet, rodayı ıslıklayıp yuhalayan zihniyetle aynı, iki gün önce Yusufu ıslıklayanla aynı zihniyet. Yusuf iki maç daha kötü oynasın onun da anasına söverler.

Bu saçmalık sadece Trabzonda yok diğer kulüplerde de var. Ama bizde daha çok var. Bunun sebebi futbol taraftarının çoğunluğun cahil kafası basmayan tiplerden oluşması.

Geniş çaplı düşünme ve muhakeme yeteneği olmayan bu güruh koyun sürüsüdür. Duygularını da anında dışa vururlar.

Sevmeye yeri geldi mi babasından anasından daha çok sever, gömmeye yeri geldi mi düşmanından beter gömer.

Sadece futbol için değil ha Anlayan anlar...

Yorum

• Yusuf sizin hayal ettiginiz veya onu koydugunuz yerdeki gibi biri degil sorunda burda zaten yusuf su ligde bile ortalama bir oyuncu hic bir zaman bir fatih veya gokdeniz olamayacak onlardaki yetenek yusufta da yok ömürdede yok.
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aklını sahaya da yansıtmasını bekliyoruz.
        Daha iyisini bulursanız koyarsın oynar. Kötü performans gösterirse hocası kenara çeker, oynatmaz.

Yuhalamakla sövmekle aşağılamakla hiç bir şey olmaz. Elindekini de kaybedersin.

Denklem bu kadar basit.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yusuf sizin hayal ettiginiz veya onu koydugunuz yerdeki gibi biri degil sorunda burda zaten yusuf su ligde bile ortalama bir oyuncu hic bir zaman bir fatih veya gokdeniz olamayacak onlardaki yetenek yusufta da yok ömürdede yok.
          Tamam öyleyse üzülürüm, ben öyle olmalarını isterim. Bunu çok bilmişlik yaparak da söylemenin kime ne faydası var.

Olmayacakkkkk, yusufttan topçu olmayacak, ömür zaten topçu değilllll.

Ohhh be rahatladık, bildik her şeyi.

Şimdi herkes mutlu.

Şimdi süleyman gelsin bir de onu ezelim. Yeni Fatih Tekke gelene kadar bekleyelim. Gelir bir gün elbet yüce mesih.

Ya bu takım Fatihi Antepe satmamış mıydı? Bundan topçu olmaz diye

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam öyleyse üzülürüm, ben öyle olmalarını isterim. Bunu çok bilmişlik yaparak da söylemenin kime ne faydası var.

Olmayacakkkkk, yusufttan topçu olmayacak, ömür zaten topçu değilllll.

Ohhh be rahatladık, bildik her şeyi.

Şimdi herkes mutlu.

Şimdi süleyman gelsin bir de onu ezelim. Yeni Fatih Tekke gelene kadar bekleyelim. Gelir bir gün elbet yüce mesih.

Ya bu takım Fatihi Antepe satmamış mıydı? Bundan topçu olmaz diye
            Kardessssss senin bu kafan yuzunden ıslık yiyor yusuf millete yusufu messi gibi gosterirseniz stadda gelmis adamda bakıyor yusufta hicbir halt yok zannediyor ki bilerek oynamıyor anlatabildim mi.?????

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              burak az karakterli bir adam olsaydı şu an Ş.L hesapları yapıyor olurduk.Karakter olarak nasıl biri olduğunu biliyoruz ancak golcülüğüne laf söyleyen çarpılır.

O gidince oyun olarak gelişeceğiz,herkez ona oynuyor takım oyunu yok hikayeleri bizim kendimizi avutmak için uyurduğumuz şeyler.Roda yerine burak olsa cinconun olduğu yerde biz olurduk.

Ama karakter konusundaki sıkıntıları yüzünden yine de gitmesi iyi oldu.

Tabi bu konuda süreci yönetemeyen herkes suçlu.
              Gölcülüğü konusunda söylediklerinize katılmakla beraber diğer söylediklerinize katılamayacağım. Burak bizim takımı küçük görüyordu. Bütün topları kendisine istiyordu. Oyuncuları fırçalıyordu. Bjkde henüz yapmadı ve takım oyunu oynuyor.

Yorum

• Trabzonsporda yıldız diye bilecegimiz şuanda bir tek Nwakaeme var sosa dahil suandaki haliyle kimse yıldız falan degil. Görev adamı olarak novak ve parmakta iyi gerisi vasat .Defansımızın tamamı berbat ,kalecimiz beklentilere göre iyi performans gösteriyor.
                En son nakzo tarafından düzenlendi; 11.03.2019, 10:45.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kardessssss senin bu kafan yuzunden ıslık yiyor yusuf millete yusufu messi gibi gosterirseniz stadda gelmis adamda bakıyor yusufta hicbir halt yok zannediyor ki bilerek oynamıyor anlatabildim mi.?????
                  Kafa pırıl pırıl maşallah.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kafa pırıl pırıl maşallah.
                    Senin kafada ışık saçıyor bütün camiayı aydınlattın helal olsun sana.

Yorum

• azubuike 3 senedir bu adamı diyorum rize gitti kiraladı bu adamı biz almalıyız orta sahamızı çok rahatlatır.

Yorum

• burada da rakibin ayağına müdahale var topla karışık, faul mü peki?

Yorum

• Hakeme sallayanlar görüyorum da, Yaşar Kemal Uğurlu bu ligde bize karşı kastı olmayan niyetinden şüphe etmediğim tek hakem.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://twitter.com/TSporVideo/statu...16135151718400

burada da rakibin ayağına müdahale var topla karışık, faul mü peki?
                            alakasız ve tertemiz
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hakeme sallayanlar görüyorum da, Yaşar Kemal Uğurlu bu ligde bize karşı kastı olmayan niyetinden şüphe etmediğim tek hakem.
                              aynen öyle, ikinci yarı yönetimi bize doğru kaymış ayrıca.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://twitter.com/TSporVideo/statu...16135151718400
                                burada da rakibin ayağına müdahale var topla karışık, faul mü peki?
                                Hüseyin dokunuyor mu ondan bile emin degilim, belli olmuyor, rakip topu çekmis gibi de duruyor, dolayisiyla faul olma ihtimâli var...
                                Bir de bu hafta sonu Merih'in Mertens'e mükemmel bir müdahalesi var, o durumda bile onun müdahalesi Lopes'in yaptigindan daha temizse, biraz düsünmek gerek....
                                İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hakeme sallayanlar görüyorum da, Yaşar Kemal Uğurlu bu ligde bize karşı kastı olmayan niyetinden şüphe etmediğim tek hakem.
                                Önceki karsilasmalardaki yönetimini bilmesek inanacagim
                                Ya bu maçta bile bizim lehimize avantaj nedir bilmezken zirt pirt oyunu durdururken, rakibin golünde tekmeler kaymalar havada uçusurken nedens düdük çalmaya yeltenmedi bile... hayret yâni
                                Bu ligin tüm hakemleri de böyle...
                                Bakiyorsun cincon mincon hizli hücuma çikip faule mâruz kaldiginda hakemler tarafinda oyunlari kesilmiyor top onlardaysa, çikarin bizim lehimize bu sekilde avantajin verildigini son 5 senede, toplasan 5'i geçmez 5'i bile bulmaz... birakalim bu isleri yaa
                                Baskalarina resmen hücumda destek veren hakemler, arada bir cozutsalar da,, bize gelince zank düdük zurt düdük
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X