İlk olarak artvints tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 25. Hafta | Trabzonspor 2-1 Akhisarspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Futbolda zaten zamanlama çok önemli. Penaltıların çoğu zamanlama hatasından kaynaklanır. Burada da zamanlama hatası yapıyor defans oyuncusu. Araya bacağını sokuyorsan topu alacaksın. Pozisyonda topa müdahale etse dediğin doğru. Topa müdahale yok. Yan yana gitseler ve ayağını araya soksa ona da kabul, ikili mücadele dersin tartışabilirsin. Ama öyle de değil pozisyon. Parmak'ın koşu yoluna bacağını sokuyor. Dolayısıyla engelleme var ve faul.
-
yusuf ikinci yarı kanada geçtikten sonra kötü oynamamış. tek pas oynayıp topun hücuma taşınmasına yardımcı olmuş. bir atamadığı pas var topu sağla kontrol ederken tam önüne alamayıp solla kötü kesmiş, bir yediğimiz goldeki hata. o pozisyonun etkisiyle eleştiri gelmiş. ilk yarı da fazla topla oyalandı.
Yorum
-
topa müdahale var.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolda zaten zamanlama çok önemli. Penaltıların çoğu zamanlama hatasından kaynaklanır. Burada da zamanlama hatası yapıyor defans oyuncusu. Araya bacağını sokuyorsan topu alacaksın. Pozisyonda topa müdahale etse dediğin doğru. Topa müdahale yok. Yan yana gitseler ve ayağını araya soksa ona da kabul, ikili mücadele dersin tartışabilirsin. Ama öyle de değil pozisyon. Parmak'ın koşu yoluna bacağını sokuyor. Dolayısıyla engelleme var ve faul.
Yorum
-
şiddetine tesir ediyor top açılıyor yönü hafif değişiyor.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefarketmez cexa sahasına baldıra müdahele penaltı.
Üstelik topa müdahele edemediği çok açık.Dokunsa bile şiddet ve yönüne tesir etmiyor.Yani türkçe meali topa müdahele edemiyor.
Yorum
-
Temas görmedim ben. Şayet varsa bile temas yetersiz. Çünkü topa yön veren Parmak.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületopa müdahale var.
Yorum
-
Gs ilk yarı fb maçından sonra uzun süreli cezalı oyuncuları yüzünden nasıl sallandı gördük.
Bjk oyunculara para ödemekte zorlandı, pepe yi tutamadı, o potansiyelli kadro ne hallere düştü gördük.
İlk yarının flaş takımı malatya iki adam gönderdi, sakatlıklar yaşadı, haftalardır maç kazanamıyor.
Diğer flaş takım kasımpaşa iki adam gönderdi, yerine adam da aldı ama haftalardır maç kazanamıyor.
Ve biz... Parasızlıkla sezona başladık, ucuz transfer yapacağız diye arada bazı vasat adamları da takıma aldık, sezon içinde travmatik bir sonuç aldık, takımın deve dişi iki oyuncusunu söküp attık, transfer yasağı aldık, alternatifsiz kadronun ilk 11 inde oynayan formda 4-5 adamını ikinci yarı kullanamadık, halen daha sakatlık belasıyla uğraşıyoruz, bir hafta biri geliyor diğeri gidiyor, birinci sağ bekin sakatlanıyor, yetmiyor ikincisi de sakatlanıyor vs vs...
Bunları neden yazıyorum? Arada kızıyoruz ediyoruz, haklı olduğumuz yerler de var ama yaşanılan onca şeye rağmen bulunduğumuz nokta saygıya değer. Rakipler iki olumsuzlukta helva gibi dağılırken biz ayakta kalmak için müthiş direniyoruz. Bu olağanüstü durumlar bir müddet sonra olağan gelmeye başladı sanırım, alıştıkça eleştiri dozumuz arttı. Şöyle bir oturup sezon başından bu yana yaşananlara baktıkça herkes sağlıklı şekilde bu takımın hakkını verecektir.There is no spoon...
Yorum
-
Tespitlerin mükemmelİlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs ilk yarı fb maçından sonra uzun süreli cezalı oyuncuları yüzünden nasıl sallandı gördük.
Bjk oyunculara para ödemekte zorlandı, pepe yi tutamadı, o potansiyelli kadro ne hallere düştü gördük.
İlk yarının flaş takımı malatya iki adam gönderdi, sakatlıklar yaşadı, haftalardır maç kazanamıyor.
Diğer flaş takım kasımpaşa iki adam gönderdi, yerine adam da aldı ama haftalardır maç kazanamıyor.
Ve biz... Parasızlıkla sezona başladık, ucuz transfer yapacağız diye arada bazı vasat adamları da takıma aldık, sezon içinde travmatik bir sonuç aldık, takımın deve dişi iki oyuncusunu söküp attık, transfer yasağı aldık, alternatifsiz kadronun ilk 11 inde oynayan formda 4-5 adamını ikinci yarı kullanamadık, halen daha sakatlık belasıyla uğraşıyoruz, bir hafta biri geliyor diğeri gidiyor, birinci sağ bekin sakatlanıyor, yetmiyor ikincisi de sakatlanıyor vs vs...
Bunları neden yazıyorum? Arada kızıyoruz ediyoruz, haklı olduğumuz yerler de var ama yaşanılan onca şeye rağmen bulunduğumuz nokta saygıya değer. Rakipler iki olumsuzlukta helva gibi dağılırken biz ayakta kalmak için müthiş direniyoruz. Bu olağanüstü durumlar bir müddet sonra olağan gelmeye başladı sanırım, alıştıkça eleştiri dozumuz arttı. Şöyle bir oturup sezon başından bu yana yaşananlara baktıkça herkes sağlıklı şekilde bu takımın hakkını verecektir.
Fakat ben taraftarın haklı olarak,Teknik kadro ve bazı oyuncuların inatçı ve bildiğini okuyan hallerine çok bozulduğunu düşünüyorum.
Bir çok zaman gösterilen aşırı tepki bundan bence.
Yorum
-
ters ayakla müdahalelerde penaltı olmaması ancak üstten (diz, baldır) temas olmaması ile mümkün, ters ayakla o teması sağlamamak da istisna müdahalelerde olabiliyor ancak. gelişimi açısından benzer pozisyon olmasa da gs'nin ortalığı ayağa kaldırdığı ve serdar aziz'in skubic'in önündeki topa ters ayakla müdahale etmesiyle çalınan penaltı ciddi bir istisna olmuştu. o temiz müdahalede dahi penaltı çalınmıştı.
dünkü maçta üstten çok "net" bozuyor a.kadir'i lopes. penaltı çalmasa yanlış karar olurdu, var'da bozsa art niyetli olurdu. bence pozisyon tartışmasız penaltı.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten adamlar o kadar akıllıki bi adamı alıp her hafta hurdahuşu çıkacak kadar oynatmıyor ondan nasıl verim alacağını biliyor..
ya bilimsel testlerle yada gözlemleyerek adamı dinlendirmeye gidiyor..
mental yorgunluk varsa onu farkediyor , fiziksel yorgunluk varsa ona göre davranıyor..
biz sabah akşam Yusuf oynasın gol atsın asist yapsın peşindeyiz..bak yerel haberlere oooooo yusuf iyileşmiş hemen oynasın haberleri dolu..
hocam yukarıdaki performans ve oyuncu kalitesi işini kusura bakmada sende yapamıyorsun..
performans geçicidir klas ve yetenek ise kalıcı..
Sosa 'ya millet sallarken bu adam klas dedik sonra kahraman ilan edildi..performansı başka sebeplerden düşsün yine tukaka olacak..
Abdüşe methiyeler düzülürken dedikki performansı düşsün bu seyirci onada saldırmaya başlıyacak (hatırla o zamanlar Yusuf beğenilmiyordu gözden düşmüştü)
sonra Yusuf biranda oooo çok süper oldu Abdüş kötü..
şimdi ikiside kötü oldu bu bilinçsiz taraftarın gözünde..
futbolu bilenler bilir Sosa , Abdüş ve Yazıcı bu üçüde her takımda rahatlıkla oynar , çok kaliteli oyuncular
bırak gs bjk fb 'yi avrupanın büyük liglerinde bile oynarlar..
tabiki Yazıcı ve Abdüş futbol oynama eğitimine takım için oynama eğitimine muhtaçlar..
Yorum diye buna derim
Yorum
-
Mutluluk ve sayginlik hissettirdigin icin tsk ama dogrusu televizyonda programlari ve dolayisiyla acilari izleyemedim ama telefonda bi kac kez gordugum kadariyla lopes topa dokunuyor once ardindan dizi baldirina geliyor olabilir ancak bu penalti benim aleyhime verilse kabul edemiyorum onyekurunun ki gibi burada parmakin en ufak mudahelede atmasi da hatali olabilir gibi ama detayli olarak bir daha izlemek gerekiyor dediginize goreİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladik arada aykiri seyler yazmaya çalisiyorsun, takdir de ettigim oluyor, ama ne demek dokunmuyor ? baldiriyla net bir sekilde bozuyor...
Bana da desinler rakibi baldirla dizle bozmaya hakkin var, yeter ki topa dokun sonrasinda, ben de yaparim öyle savunmayi
Yorum
-
Onyekuruya nasil sinirlendigimi hatirliyorumİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize karşı böyle bir penaltı verildiğinde neden olmadığını daha iyi anlarsın şimdi anlaşılmıyor
)
Yorum
-
evet o da müdahale var penaltı diye savunulmuştu. futbol öyle bir oyun değil.İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnyekuruya nasil sinirlendigimi hatirliyorum
)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum