Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Düşme hattıyla ilgimiz olmaz. Bu şekilde düşünen arkadaşlarla aynı fikirde değilim.
    Roda bugün şanssız bir günündeydi. Olmadı napalım.
    Asıl sorgulamamız gereken Asya kupasindan döndüğünden bu yana Amiri gerçekten çok kötü. Ne oldu bu adama ben anlamıyorum.

Yorum

• Arkadaşlar birisi bana şunu açıklayabilir mi? Hem ligdeki en kötü kadrolardan(ki bugün sahaya çıkan 18 oyuncu bana göre de ligin en kötü 18 i dir belki) birine sahip olduğumuzu söyleyip hem hocanın kötü olduğunu nasıl iddaa edebiliyorsunuz?
      Hadi bakalım süperligde bizden başka bir takım 6 tane altyapıdan gelen oyuncu ile sahaya çıksın da görelim kaç puan alıyor. Ki hakem hataları olmasa bizim en az 43 puanımız vardı şuan ve zirvedeydik.

Elinizi vicdanınıza koyup yeni malatya maçından sonra bu takım şu maçta çok kötü oynadı diyebiliyor musunuz. Ben açıkcası hiç bir maç için diyemiyorum. Uzun yıllar sonra ilk defa bir taktiği olan, maç içinde seri paslaşmalar ile organize ataklar yapan bir Trabzonspor izliyorum. Geçen seneki ve hacıosmanoğlunun zamanındaki kadro kalite olarak bundan çok daha iyi olmasına rağmen hiç bir zaman bu kadar iyi bir performans ortaya koyamadı. Spor arena dergisimi fitbol dergisi mi hatırlamıyorum. ocak sayısında senenin en dikkat çekici maçı hangisiydi diye soruyorlar yazarlara. Yanlış hatırlamıyorsam 10 yazardan 7 si Trabzonsporun farklı maçlarını söyledi, sadece 3 tanesi fb-gs derbisini söyledi onlarda son yılların en kötü derbisi olduğundan böyle söyledi. Yani bu sene Trabzonsporun maçlarını izleyen bir çok kişi futbol olarak tatmin oldu.
      Bu yüzden sezon başında hiç güvenmesemde ben ünal karaman ın bu görevin altından kalkabileceğine inanıyorum, şampiyonluk kupası da en çok ona yakışır zaten.
      Son olarak ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlar bu ekip önümüzdeki sene çok daha iyi olacak yeterki hakemler biraz olsun kendilerine çeki düzen versin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
      https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar birisi bana şunu açıklayabilir mi? Hem ligdeki en kötü kadrolardan(ki bugün sahaya çıkan 18 oyuncu bana göre de ligin en kötü 18 i dir belki) birine sahip olduğumuzu söyleyip hem hocanın kötü olduğunu nasıl iddaa edebiliyorsunuz?
        Hadi bakalım süperligde bizden başka bir takım 6 tane altyapıdan gelen oyuncu ile sahaya çıksın da görelim kaç puan alıyor. Ki hakem hataları olmasa bizim en az 43 puanımız vardı şuan ve zirvedeydik.

Elinizi vicdanınıza koyup yeni malatya maçından sonra bu takım şu maçta çok kötü oynadı diyebiliyor musunuz. Ben açıkcası hiç bir maç için diyemiyorum. Uzun yıllar sonra ilk defa bir taktiği olan, maç içinde seri paslaşmalar ile organize ataklar yapan bir Trabzonspor izliyorum. Geçen seneki ve hacıosmanoğlunun zamanındaki kadro kalite olarak bundan çok daha iyi olmasına rağmen hiç bir zaman bu kadar iyi bir performans ortaya koyamadı. Spor arena dergisimi fitbol dergisi mi hatırlamıyorum. ocak sayısında senenin en dikkat çekici maçı hangisiydi diye soruyorlar yazarlara. Yanlış hatırlamıyorsam 10 yazardan 7 si Trabzonsporun farklı maçlarını söyledi, sadece 3 tanesi fb-gs derbisini söyledi onlarda son yılların en kötü derbisi olduğundan böyle söyledi. Yani bu sene Trabzonsporun maçlarını izleyen bir çok kişi futbol olarak tatmin oldu.
        Bu yüzden sezon başında hiç güvenmesemde ben ünal karaman ın bu görevin altından kalkabileceğine inanıyorum, şampiyonluk kupası da en çok ona yakışır zaten.
        Son olarak ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlar bu ekip önümüzdeki sene çok daha iyi olacak yeterki hakemler biraz olsun kendilerine çeki düzen versin

Güzel yazı. Yıpratıcı değil yapıcı eleştiri yapmak lazım, Ünal Hoca'dan daha iyisini bulamayız. Seneye doğru takviyelerle kendi oyununu da geliştiricek. Bu sene eğitim ve yapılanma senesi. Hem hoca hem genç oyuncular öğreniyor, gelişiyor. Kötü maçlar da iyi bir tecrübe bunu unutmamak lazım.

Kendisinden tek beklentim takımı Avrupa Kupalarına taşıması ve Kerem Baykuş'u kazanması.

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pereira ile Novak dönünce normale döner takım anca, yedek bekler hiç katkı veremediği gibi zarar veriyor malesef.
          Markaj nedir bilmeyen iki bekle oynuyoruz. Kamil dinamik falan ama her maç adamını kaçırması yüzünden gol yiyoruz.
          ( ゚д゚)

Yorum

Arkadaşlar birisi bana şunu açıklayabilir mi? Hem ligdeki en kötü kadrolardan(ki bugün sahaya çıkan 18 oyuncu bana göre de ligin en kötü 18 i dir belki) birine sahip olduğumuzu söyleyip hem hocanın kötü olduğunu nasıl iddaa edebiliyorsunuz?

Ne kadar dar ve kısıtlı kadromuz olduğunu herkes biliyor. Dar kadron var ise ona göre oynar, oyuncularını pestili çıkacak kadar zorlamazsın. İki tane 90 güçlü iki tane 60 güçlü adamın olsun diyeliim. Tüm sezon bu 90lıklarla oynamaya çalışırsan bir süre sonra mecburen iki 60lık ile maça başlamak zorunda kalacaksın. Bu roket bilimi değil. Abdülkadir gibi topçuyu sürekli oynat oynat çöp konumuna getiren hocadır. Kupa maçlarında, bu maçta çok defa dinlendirme şansı varken inatla oynatıp çocuğun geleceği ile oynuyor.

Bu takımda kimin penaltı, kimin serbest vuruş kullanacağını belirleyen de hoca. Haftaya penaltı olsun yine Roda geçecek topun başına ve büyük ihtimal kaçıracak. Bunu herkes biliyor ama hoca sanki bu olayın bir parçası değil gibi davranıyor.

Faturayı Kamil ve Yusuf'a çıkartmak maharet mi şimdi?
            ( ゚д゚)

Yorum

• 1 - futbolun saçma sapan ezberlerinden biktigimi sürekli yazacagim

2 - Sosa da ezbercilerden, sifir risk, ona ragmen bir sürü hatâ... bir kere riske girdi orada da golü yediriyordu
              rakip kaleye yakinken Berkay'dan aldigi pasi kendisine tekrar verecegine sag kanatta bekleyen Kamil'e veriyor topu, Kamil kosup bindirse bile yanlis tercih... ama yok sirtimi döneyim kaleye ya da Berkay'a vereyim kaleyi görüyor belki faul alir ya da sut çeker o da yok,,, idmanda yaptiklari basit ve fuzuli çalismalarin kopyasini yapti,, evet kendisi idmani aynen tekrarladigi için tebrik ediyorum puan kazandirdin bize aferin.... ama kalemizin önünde saçma sapan risklere girmesini çalim denemesini biliyorsun,,, böyle bir beyinsizlik böyle bir tutarsizlik beni çildirtiyor arkadas, kafayi yiyecegim kafayiiiiii....
              o sag kanada attigi topu "adam akilli topçu yaau" diye ezbere yorumlayan olmustur kesin,,, bu ezberlerin tek dogru oldugunu sanan aptallarla çok isimiz var...
              bu tip ezber fuzuli seyleri mourinho ferguson gelip anlatsa iknâ olmam, 1dk daha fazla durmam çeker giderim.... bu tip ezbere saçmaliklari futbola katanin beynine tüküreyim...

3 - cezâ sahasinda bile basip gitme durumu varken ya da topa vurup gol atma olasiligi varken vücutla top ve rakibin arasina girip topu fuzuli yere koruyan beyinsiz ezberciler de beni deli ediyor,,, rakipler bu kadar fuzuli isler yapmadiklari için sonuç aliyorken bizimkiler kiçi dayayip top koruyunca neyi amaçliyorlar gerçekten anlamiyorum, piyasa yapiyorlar diyecegim e o da degil sut mut çekmiyorsun pas vermiyorsun... çildirmalik arkadas çil dir ma lik

4 - savunma ayakta yapilir diye bir ezber var, o ezberi çikaranin ebesinin hörekesini... tamam mi... ilk yedigimiz golde Kamil de o ezberi kafasina kazidigi için ökkküzz gibi bakti rakibe, oysa zamâninda kaysa yerden müdahale yapsa tehlike bitecek, ama olur mu futbolun müthis fuzuli ezberlerinin önde gelenini uygulamasi daha önemli, ne de olsa kesin dogru yau gol yedirse de önemli degil, ezberlenmis kaliplasmis bir gerçek mi bu ? evet, o zaman tamam uygula gitsin yanlis da olsa gol de yedirsen önemli degil... hattâ yerden de olmasa müdahale etme, aman ayagi uzatirsan faul falan olur, hiç riske girme, çalimi da yedir golü de attir...

bu arada hatirlayin, ikinci yari, sanirim 0-2 idi durum, Amiri teke tek Efecan'a karsi, rakip bizimkinin ne yapacagini bildi ve en kolay yol olmasa da riske girip hafif yere uzanip bizimkinden topu tik diye aldi... ama çok bilmislere sorsak "sovonmo oyokto yopolor" derler.... seveyim sizin süslü püslü kaliplasmis gerçekli fuzuli ezberli yorumlarinizi...
              Kamil karsisindaki djalma ya da cisse'yi hiziyla durduramayacagini bile bile orada kayarak müdahale etmiyorsa burada hem kendi beyinsizligi kabahatlidir hem de teknik heyetlerin "savunmada ayakta kal" tâlimâti.... ulan orada rakibi durdurabilecek riskli de olsa tek bir olasilik var o da kaymak, yoksa izlersin yaninda geçen treni.... teknik heyet o golde kendisine kizmayip uyarmadiysa anlayin ki teknik heyetten de bir nâne olmaz...
              top kale dibine gittikten sonra Amiri olsa ne olur olmasa ne,,, o tip durumlarda Novak da bâzen kaçiriyor rakibi, ya da tam geri dönemiyor, geçiniz...

5 - yazilacak çok baska seyler de var ama sanirim unuttum...
              yalniz, önemli olan birkaç sey var

A - bu duruma düsmemizin ve basaksehir ve gs maçlarindaki rezilliklerin bas sorumlusu bjk maçi sonrasi senol yalakaligi ayagina susan yönetimdir,, bunun tartisilacak bir tarafi yoktur, sâdece "konussaydik da degismezdi" diyen birine saygi duyar, katilmasam bile anlayisla karsilarim, onun hâricindeki tüm yorumlar ya senol yalakaligidir ya da baska kötü niyetli düsünce barindiriyodur

B - seneye bizi güzel günler bekliyor diyenler var,,, bir kere avrupa kupalarina katilmazsak bizi güzel günler falan beklemez, bu 1
              "neyse yaa daha iyi avrupa'da olmamak, lige tam odaklanir sampiyonluga oynariz" rezilligini dile getirecek olanlara usta döneminde ayni sekilde davranip rezil oldugumuzu, ve o zaman dedigim "bu düsünceye sâhip olanlar Trabzonspor hâinidir" lafimi tekrarliyorum, bu 2
              seneye tekrar bir bjk maçinda hakem rezilligi yasayacagimizdan emîn oldugumu, yönetimin tepkisini simdiden merâk ettigimi, ve bu seneki gibi -kimse kusura bakmasin- yavsak bir davranis gösterirlerse kesinlikle gibtir olup gitmelerini her gün dile getirecegim , bu da 3

((tabi bu sene sondan 1 önceki hafta kendi evimizde onlarla oynayacagimiz karsilasmanin nasil geçecegini merâk ediyorum, hele hele hedefi olursa iki takimin veya birinin, bakalim senol kirilmasin diye yine yalandan yere görmemezlikten mi gelecek sayin baskanimiz ve yönetimi.... bekliyorum))
              En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 18.02.2019, 02:57.
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bizim adamlar topu 10 saat sonra ayaklarından cıkıyor adamlar basınca direk top kaybı oluyo. hiç mi uyarılmıyo bu adamlar.

Yusuf nwakame aldülkadir genelinde bu var. Kardesim sürme topu ver kaç adam atsın önüne...

Artık ya hogu ya ekuban ikisinden birisi oynamalı. Yusuf beceremiyo ara paslar atsın dedigimiz Sosa adam kovalıyo defansta olmaz kardesim .

Yusufu koyacaksın ekubanın ya da hugonun arkasına Aldülkadir parmakla Sosa arkasında böyle deneyeceksin.

Defansı iyidir kosar diye Amiri yi oynatıyoruz adam ikisini de beceremiyo en azından İbanez orta acar bi halt olur.

Şenol diyenlerin hiç mi midesi bulanmıyo. Şu takımın basına Aykut gelsE midem daha cok bulanır emin olun

En kötüsü de 1 hafta kendini hazırla maçı bekle boktan bi oyunla yenil en cok koyan da bu... Bize de bir gün kader güler İnsallah
                En son yüregimts tarafından düzenlendi; 18.02.2019, 03:17.
                Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Yarısını kaçırmış bir oyuncuya panenka penaltısı attırmak hangi akla hizmettir. Galip olursun veya farklı önde olursun anlarım.

Amiri golde hatalı, soldaki pozisyonu takip edeceğine yanındaki adama yapışsa gol olmazdı. Adam sol kanat oyuncusu, normal

Kamil Ahmet yine adam kaçırdı 1-2 kez. Güven vermiyor.

Arda gibi bir kaleciyi kazanmamız en büyük sevincim

3.lük de zora girdi. Bari 4.olsak
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Bazı arkadaşlar malesef mantıksız konuşmuş o kadar kötü ki genel kadromuz başarı bekliyorsunuz saçma sapan duyulmamış isimlerle idare etti hoca bu kadroyla maçmı alacağız iyice saçmalamış bazıları

bazıları abartmış hocayı forumda en çok eleştirenlerden biri benim ancak şunu söylemek lazım takımda sakat üstüne sakat kadron yok seneye bunun çalışmaları yapmaları şimdi şu anda yapmaları lazım

bu malzemeye rağmen başarılı buluyorum cidden elde futbolcu yok

sıkıntımız a kadrosu + yedek kadrosu genel olarak kötü olduğu için yıpranmalar ve alternatifsizlikler yüzünden sakatlanmalar oluyor

yapmamız gereken şey seneye transfere hucum etmek kaliteli bir 11 ve yedek kadrosu kurmak yani bu iş sadece altyapıyla olmaz iyi futbol oynuyoruz ama kadromuz çok zayıf

hoca bizi şimdilik idare ediyor ancak ciddi ciddi bu kadroyla hiç bir hoca başarılı olamaz biraz hoca bizi bu sene şaşırttı ancak sakatlıklar transfer yasağı işimizi bozdu şimdi bunlar geçerli mantıklı bahaneler o yüzden çok kızmıyorum artık durum belli aklın yolu bir

bizim şanssızlığımız ekonomik çöküntü içinde olmamız ve transfer yasağı yüzünden bu hallere düşmemiz ve malesef kadro yedek sistemini altyapıyla kurtaramassın bunu Ahmet ağaoğlu da görmüştür artık
                    En son erenslash tarafından düzenlendi; 18.02.2019, 08:18.

Yorum

Trabzonspor 2.yarının butun maçlarında çok kötü futbol oynuyor bana göre suanda akhisar kasımpasa ve bursasporla beraber ligdeki en kötü futbol oynayan 4 takından biridir.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• farkında mısınız? sakatlar olduktan sonra takım düşüşe geçti kimse bu basit matematiği görmek istemiyor nasıl taraftarımız var?

biz kötü futbol oynamıyoruz iyi futbol oynayabileceğimiz oyuncularımızı kaybettik bu da olası gayet normal bir durum

Yorum

• Akhisar Kasımpaşa kupa maçını izledim. Akhisar evire çevire yeniyor. Sağ bek Zeki, sol bek Musa Nizam oynadı. Gerçekleri görerek ve bilerek yolumuza bakmamız lazım. Tamam sakatlar var, hakemler kötü ama biz de zannettiğimiz gibi değiliz.

Yorum

• Daha öncede söylediğim gibi sadece bu maç özelinde demiyorum kadroyu daralttığımız için çıkan 11 kendini geliştirici bir durum içerisinde değil nasılsa kötü oynasamda önümüzdeki haftada 11 de olacağım düşüncesinde işin garibi teknik ekipte bu futbolcularla beraber ama saha içerisinde varyasyon sıfır defansın geriden oyun kurma becerisi sıfır, kamil ahmet bize pareiranın ne kadar velinimet olduğunu bir kez daha hatırlatan aktör bir adam hiç mı kanat bindirmesi yapıp orta açmaya niyeti olmaz ve kendini geliştirmez kaç maçtır oynuyor birtane ortasını görmedim gören varsa söylesin bunu kenar yönetimi de görüyor yokmu altyapıda sağbek anlayamıyorum. Keza amiri sol bek yapmak skandal o zaman ibanezi neden kadroda tutuyoruz niye boşuna para veriyoruz sırf bu sebepten biz olcayı kadroya almıyormuyuz ozaman olcayın parasını sezon sonuna kadar ödeyeceksek bırakın faydalanalım saha içerisinde gereken katkıyı hırsıyı göstermezse gereken cezayı zaten burak ta olduğu gibi taraftar verir ve arkasına bakmadan kaçar . Bir notta abdulkadir'e kardeşim bumudur bu kadarmıydı ya güçsüz olabilirsiniz ama sanki 35 yaşındaki adam gibi durarak oyun nedir toplu var topsuz sahada abdulkadiri bulana aşk olsun yazık gerçekten. bunları sadece alanya maçı özelinde söylemiyorum sezonun 2.yarısı hiç iyi gözükmüyoruz buna ünal hoca da dahil karabük değiliz biz hoca .. bu sebeplerden ötürü herkes puan tablosunda daha da aşağıları göreceğimizi düşünüyor eğer böyle gidersek bu durum kaçınılmaz ..

Yorum

• Bir de en kötüsü takımda umut bağladığımız adamlar pas yapmakta gecikiyor pas verip uygun yere koşu yapacağına arkadaşının dibine kadar topu sürüyor hem arkadaşını bozuyor hem oyunu sıkıştırıyor hem de rakibin alan kapatmasına sebep oluyor. Topdan daha hızlı olamayacaklarını anlamaları lazım.
                              “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Senolu kim ister ...Senol sen ve senin gibiler icin efsanedir.Yemisim senolu .Trabzonzsporda ismine bile tahamülüm yokki bizim su halde olmamızin bas sorumlularindandir kendisi guzelim kadromuzu dagıtanların başındadir tıpkı 96 da yaptıgı gibi 2006 da yaptığı gibi 2012 de yaptıgı gibi.Ünalın arkasında kim duruyor gir sosyal medyayada bak millet ates püskürüyor sen 5 macta 4 puan aldıgının farkındamısın harbiden bu takımla ilgileniyormusun???
                                Evet ilgileniyorum. İyi ve kötü zamanında da. Ama senin o üzüntü çok iyi anlıyorum,zaten hep TSnin kötü olduğunuda uzaydan gelirsin. Sen fazla sıkma canını yazık olur. Positiv düşün.
                                En son OFLU_79 tarafından düzenlendi; 18.02.2019, 09:35.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X