Olan gene taraftara oldu.Yarin is günü ve bir pazar daha üzüntülü geciyor.Yazik!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Trabzon şike yaptı de tam olsun. Haksız haksız haksız. 100 kere yazdın tamam. Hakem trabzonun paralı köpeği anladık.İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen halen haksız verilen penaltının ve Roda'nın lakayt hareketinin maçı bu hale getirdiğini düşünüyorum. İyi pas oyunumuz vardı ilk yarı. % 65 top bizdeydi. Alanya geri çekilmiş kontra kovalıyordu. Maç bu hale getirdi. Getirenler utansın....
Malatya maçının tekrarı gibi birşey oldu bugün. Ve de Ünal Hoca bu maçta dip yaptı.
Neyin peşindesin anlamıyorum ki. Ters açıdan tekrarını görmemişsin belli ki penaltı olmadığını düşünüyorsun. Diyelim ki değildi ama milyon kez tekrar etmenin kime ne faydası var?( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburakı yedik.. alın size rodayega.. şu burak az karakterli olsaydı varya şu ligde çok şeyler yapardık ama bir türlü sevemediler şu adamı.. hüügoooğğ hügooğğğ. alın size hügoğğğ
Af edersiniz ama ciddi derecede saçmalıyorsunuz.
Burak'ı kimse yemedi. Burak yaptığı hareketlerle kendi kendini yedi. Gitmek istedi ve gitti. Bu kadar basit!
Burak'ın gitmesini isteyenlerden biri de benim. Fakat bu Rodellega'yı sevdiğimiz anlamına gelmiyor.
Rodellega ile olmaz diyorum. Burak varken de olmaz diyordum şimdi de olmaz diyorum.O yüzden sapla samanı karıştırmayalım. İkisini kıyas edip gitti alın bunu dememek lazım.
Yorum
-
Vallah Rodallega attığı penaltılar ile takım oyununu bozuyor. Ve Rodallega yalakaları Hügo Hügo diye alkış tutyor.İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeymiş efendim Burak Yılmaz takım oyunumuzu bozuyormuş. Al gördük yine takım oyununu.
Yorum
-
maçtan sora şimdi Rodi özür diler haftaya yine 11 başlar bence ceza almalı takıma sabote ett katkı 0. Buraki özleyenler Bjk tutabilir burada kalabalık yapmasinlarEn son Sefaenes tarafından düzenlendi; 17.02.2019, 17:52.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Arda dışında alayi rezil.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
hayır taraftar yapısının %70i zaten istemiyodu adamı.. her hareketi her maçtan sonra tepki vardı. bu konuları boşver.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAf edersiniz ama ciddi derecede saçmalıyorsunuz.
Burak'ı kimse yemedi. Burak yaptığı hareketlerle kendi kendini yedi. Gitmek istedi ve gitti. Bu kadar basit!
Burak'ın gitmesini isteyenlerden biri de benim. Fakat bu Rodellega'yı sevdiğimiz anlamına gelmiyor.
Rodellega ile olmaz diyorum. Burak varken de olmaz diyordum şimdi de olmaz diyorum.O yüzden sapla samanı karıştırmayalım. İkisini kıyas edip gitti alın bunu dememek lazım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum