Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yeri değil biliyorum ama söylemeden edemeyeceğim arkadaşlar.. dün ajax-r.madrid maçını izledim mükemmel bir maçtı ve bir kişi vardı o kadar mükemmel oynadı ki sahanın en iyisiydi.o kişi de HAKEM den başkası değildi benim için.. bu kadar hızlı ve bu kadar sert-kıran kırana mücadelede yeri geldi 3, yeri geldi 4, yeri geldi 5dk ya yakın düdük sesi duymadım. bi ara dedim hakemde maçın atmosferine,hızına daldı gidiyor..
    Sevgili kardeşim işte bu yüzden bizim lige yabancı hakem şart diyoruz..Defalarca ekrana baktığı halde ne olup bittiğini göremeyen kör bir herifi hakem diye yutturuyorlar bize halbuki yurtdışında analar ne hakemler doğuruyor..Bastıracaksın parayı getireceksin hakemin kralını...Yabancı hakem hata yapmayacak mı? Yapacak elbette ama binde bir milyonda bir..En azından her hafta her maçta tantana çıkmayacak hiç kimse kafa ütülemeyecek...
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Stoperde Hosseini'nin mutlaka artık as stoper olmasi gerektiğini düşünüyorum.
      Baskı altındayken bile topu bamgüm oynamiyor. Her zaman en olumlu pası vermeye calisiyor ve başarılı oluyor.

Hüseyin ve Zargo'da bu ozellik yok.

Huseyin ezbere oynuyor gibime geliyor artık. Her aldığı topu sagbeke vermekle oyun kurulmuyor. Perreira varken bu özelliği anlasilamamisti ancak Kamil gibi ileri atağa kalkma becerisi olmayan ve aldığı topa basıp geri dönen bir adam olunca anlaşıldı.

Zargo zaten bu seneki en kötü transferimiz. Artik bu herkes tarafından kabullenilmistir diye düşünüyorum.

Hosseini ve Huseyin tandemi bizim sakatlarimizda iyilesince takim oyunumuzda büyük bir artı olacak bizim adimiza.

Hüseyin topla çıkma konusunda kendini gelistirmeli. Ve topu sadece sagbeke oynayarak oyun kurulamayacagini anlamalı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uðurcan antrenmanlara baþlamýþ kaleye geçer bu maçta.
        Bakti kaleyi kaybedecek hemen iyilesti

Yorum

• İlk olarak Ahmet Malkoçoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Antrenman videosuna göre, ortada Toure yerine Sosa geliyor . Onun dışındakiler aynen devam.
          Takım çok yoruldu. En azından abdüş’ün dinlendirilmesi lazım.

Yorum

• İnşallah kazanırız.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Alanya evinde iyi olan bir takım.Deplasmanlarda hep pasif kalıyor.3-1 veya 2-1 kazanırız

Yorum

• 3 puan üst tarafta kalmak için çok önemli
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stoperde Hosseini'nin mutlaka artık as stoper olmasi gerektiğini düşünüyorum.
                  Baskı altındayken bile topu bamgüm oynamiyor. Her zaman en olumlu pası vermeye calisiyor ve başarılı oluyor.

Hüseyin ve Zargo'da bu ozellik yok.

Huseyin ezbere oynuyor gibime geliyor artık. Her aldığı topu sagbeke vermekle oyun kurulmuyor. Perreira varken bu özelliği anlasilamamisti ancak Kamil gibi ileri atağa kalkma becerisi olmayan ve aldığı topa basıp geri dönen bir adam olunca anlaşıldı.

Zargo zaten bu seneki en kötü transferimiz. Artik bu herkes tarafından kabullenilmistir diye düşünüyorum.

Hosseini ve Huseyin tandemi bizim sakatlarimizda iyilesince takim oyunumuzda büyük bir artı olacak bizim adimiza.

Hüseyin topla çıkma konusunda kendini gelistirmeli. Ve topu sadece sagbeke oynayarak oyun kurulamayacagini anlamalı.

Hüseyin'in dikine bir sürü pası var. Ezbere oynamıyor. Hatta kendisine top atmaya niyetli başta Batuhan olmak üzere bir çok arkadaşına hücumda boşta duran arkadaşını gösteriyor.

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alanya evinde iyi olan bir takım.Deplasmanlarda hep pasif kalıyor.3-1 veya 2-1 kazanırız
                    Böyle yazınca aklıma direkt o 3-0 dan 4-3 e gelen maç geliyor gözümün önüne
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Böyle yazınca aklıma direkt o 3-0 dan 4-3 e gelen maç geliyor gözümün önüne
                      O maçı devre arası soyunma odasında verdik, artık ne olduysa?

Yorum

• Bakın, dünyada iki tür teknik adam vardır.
                        1. Kendi taktiğinde ısrar eden
                        2. Futbolcuya göre taktik üreten

Bu ikisinden birini seçen başarı sağlar diye bir durum söz konusu değil.

Ama Ünal, kendi taktiğinde ısrar eden bir teknik adam...

Ve onun taktiğinde bekler en kritik mevkiler.

Kamil Ahmet şu an takımın en sırıtan adamı... Stoporleri ona yakın oynayan ortasaha oyuncularını ve sağ hücum kanadını aşağı çekiyor...

Keza sol tarafta da aynı problem var... Bizim bekler sadece hücumcu değil aynı zamanda ayağına hakim oyun kurucu bek özelliğinde olmalı...

Novak da yetersiz ama Pereira varken, hep sağdan hücum ediyorduk göze çarpmıyordu... Ve ileriye çok çıktığından Nwakaeme o işi görüyordu...

Alanya maçına gelirsek... Çok pis yeneceğiz gibime geliyor, bundan sonra kolay kolay maç kaybetmez bu takım...

Galatasaray bence şampiyon olacak ama çok büyük fark gibi dursa da Başakşahir'i geçeceğimize dair bir inanç var içimde...

Ve Galatasaray maçının yankıları sezon sonunda daha da büyüyecek...

Atıyorum 6 puan farkla şampiyon olursa Galatasaray biz de ikinci... Görün o zaman curcunayı!

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bakın, dünyada iki tür teknik adam vardır.
                          1. Kendi taktiğinde ısrar eden
                          2. Futbolcuya göre taktik üreten

Bu ikisinden birini seçen başarı sağlar diye bir durum söz konusu değil.

Ama Ünal, kendi taktiğinde ısrar eden bir teknik adam...

Ve onun taktiğinde bekler en kritik mevkiler.

Kamil Ahmet şu an takımın en sırıtan adamı... Stoporleri ona yakın oynayan ortasaha oyuncularını ve sağ hücum kanadını aşağı çekiyor...

Keza sol tarafta da aynı problem var... Bizim bekler sadece hücumcu değil aynı zamanda ayağına hakim oyun kurucu bek özelliğinde olmalı...

Novak da yetersiz ama Pereira varken, hep sağdan hücum ediyorduk göze çarpmıyordu... Ve ileriye çok çıktığından Nwakaeme o işi görüyordu...

Alanya maçına gelirsek... Çok pis yeneceğiz gibime geliyor, bundan sonra kolay kolay maç kaybetmez bu takım...

Galatasaray bence şampiyon olacak ama çok büyük fark gibi dursa da Başakşahir'i geçeceğimize dair bir inanç var içimde...

Ve Galatasaray maçının yankıları sezon sonunda daha da büyüyecek...

Atıyorum 6 puan farkla şampiyon olursa Galatasaray biz de ikinci... Görün o zaman curcunayı!
                          gs nin sampiyon olma ihtimali yok bizimde 4.culukten yukarı cıkma ihtimalimiz yok ha bu kötü oyuna devam edersek en iyi 6.bitiririz ligi.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gs nin sampiyon olma ihtimali yok bizimde 4.culukten yukarı cıkma ihtimalimiz yok ha bu kötü oyuna devam edersek en iyi 6.bitiririz ligi.
                            Eksiğiz ama kötü oynamıyoruz. Eksik bölgeler geri çekiyor ama düzelmeyecek bir durum yok... Rakipleri de çok kuvvetli görmüyorum.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hüseyin'in dikine bir sürü pası var. Ezbere oynamıyor. Hatta kendisine top atmaya niyetli başta Batuhan olmak üzere bir çok arkadaşına hücumda boşta duran arkadaşını gösteriyor.
                              Var ama sadece var.
                              Istatistigine de bakarim ancak yarisindan fazlasi isabetsiz.

Elimizde dikine ve isabetli pas yapan tek stoper Hosseini. Ve topla da mesafe katediyor Hosseini. Bu da arti bir özellik.

Hüseyin gelistirmeli bu yönünü. Sadece ayak ici sert bir sekilde sagbeke verdiği paslarla oyun kurulmuyor.

Hoca da sonunda dogruyu bulmuş.

Antrenmanlarda denenen kadro bu hafta iyi futbol vadediyor.

_________________Uğurcan________________

Kamil_____Hüseyin_____Hosseini____Amiri

______________Sosa______Parmak_________

Ömür____________Yazıcı_______Nwakaeme

_________________Rodellaga______________

Sadece yetisirse Novak girer bu kadroya.

Diğer konularda katiliyorum size.

Bu takim sezonu kesinlikle ilk 4 içinde bitirecek.

En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 15.02.2019, 12:03.
                              2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Amiri sol bek değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X