bu arada envekame amiri gibi oyuncularla fazla zaman kaybediyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
agzina yandigimin pislik tetikçisi cücü... memleketin en berbat hakemlerinden, en de seref yoksunu olanindanİlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCüneyt çakır kırmızıyı verdi bizim maçta ise verememişti VAR hakemi olmasına rağmen. Bence skor üstünden bu takıma çok yüklenmemek lazım.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Her 3 mesajından biri bu diziliş..İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleünal hocanın sistemini tanımlarsak kısaca şudur:
Das ist der Spielbericht zur Begegnung Karsiyaka gegen Adana Demirspor am 04.04.2015 im Wettbewerb 1.Lig
bol gollü galibiyetler ve bol gollü yenilgiler
Diese Statistik zeigt alle Leistungsdaten von Ünal Karaman. Die Anzeige kann nach Saison, Verein, Ligahöhe und Wettbewerb gefiltert werden.
ligin ikinci yarıları oldukça sert geçer.puan aslanın midesindedir adeta.haliyle bu ligde böyle defansif zaafların varsa işin oldukça zordur.
ligi ilk 6 içinde bitireceğimizi hiç sanmıyorum.
şu anki kadroyla en ideal diziliş 3-4-2-1 dir
uğurcan
--------türkmen--zargo--macid--------
kamil----batuhan--parmak---ibanez
------------yazıcı--sosa------------
---------------ekuban--------------
.net
bu diziliş ve kadro hem defansif açıkları giderir hemde hücum oyuncularına özgürlük tanır.yani sosa ve yazıcı ve ekuban üçüncü bölgede daha dinamik kalırlar.
bu arada kamil yerine ömür de denenebilir.sağ kanatta.
Tamam eyvallah düzgün kullanıldığında güzel bi sistem ama o iki kenar oyuncun tabanca gibi olacak tabanca..
Kamil ve ibanezle bu sistemi oynarsan madara olursun.
En uçta pivot santrofor şart mesela kim yapcak o işi bizde?
Arkasında skor yükü çekecek bi adam var mı mesela firmino gibi?
Orta ikiline bir bak, batuhan ceseti napabilir o sistemde orda.
O sistemin oyuncuları olmadan devşirme oyuncularla 3lü defans oynarsan bu ligde madara olursun (senin deyiminle).net
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
bu aynı zamanda defansif bir sistemdir.yani madara olmazsın.İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer 3 mesajından biri bu diziliş..
Tamam eyvallah düzgün kullanıldığında güzel bi sistem ama o iki kenar oyuncun tabanca gibi olacak tabanca..
Kamil ve ibanezle bu sistemi oynarsan madara olursun.
En uçta pivot santrofor şart mesela kim yapcak o işi bizde?
Arkasında skor yükü çekecek bi adam var mı mesela firmino gibi?
Orta ikiline bir bak, batuhan ceseti napabilir o sistemde orda.
O sistemin oyuncuları olmadan devşirme oyuncularla 3lü defans oynarsan bu ligde madara olursun (senin deyiminle).net
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sol kanadı misal macid ve ibanez le savunursun.çünkü rakip senin solundan gelirse sol stoper sola doğru kayar.sol bek zaten doğal olarak geriye gelir.
yazıcının skor üretimi konusunda hiçbir şüphem yok.kaleye yakın ve az yorulan bir yazıcı sana skor üretir.
ekuban zaten duvan zapata nın bir benzeridir.ve parmakla nasıl anlaştığı kaç maçtır gözlemliyorum.
batuhan ön liberoda gayet doğru bir tercihtir.çoğu taraftar maç izlemiyor aga.nasıl maç izliyorlarsa.belli kalıplar var taraftarda maalesef.haliyle damgayı vuruyorlar kötü diye.sivasspor maçının son 20 dakika neyin nesiydi.batuhan parmak ikilisi vardı ve atak devamlılığı yakaladık az çok
kenar oyuncuları zaten tabanca gibi fiziksel bakımdan.hantal oyuncu mu var kenarlarda.kamil de ibanez de gayet fit ve koşan oyuncular.
niye bu diziliş.? rakipler bomboş şekilde ceza alanına geliyorlar.malatyadan 5 yedik.bu bir uyarı idi.ama bende dahil iyi pas oyununa kandık biraz.ful hücumcu ilk 11 ile defans yapabilirmiyiz diye heyecanlandık.olmadı.olmayacakta .netTEKKEBALL
Yorum
-
Ben dünkü olaydan sonra daha da iyi anladım. Bu düzen hep güçlüyü koruyacak. Biz ise gerekenin daha da üstünde oynamamız lazım ki maç kazanabilelim. Istediği kararları verip maçtan sonra pişkin pişkin penaltı için yeterli görmedim yok onu duymadım filan denilir. Önceden hakemi konuşmak hoşuma gitmiyordu hâlâ da gitmiyor fakat dünkü pozisyondan sonra bu arkadaşların pozisyonu süzme görme anlama karar verme yetilerinde sıkıntı olmadığını, ahlâklarında sıkıntı olduğunu anlıyorum.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleagzina yandigimin pislik tetikçisi cücü... memleketin en berbat hakemlerinden, en de seref yoksunu olanindan
Yorum
-
Aynen Hasan Batuhan ile direkt sonuç almalıyız maçlardanİlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada envekame amiri gibi oyuncularla fazla zaman kaybediyoruz.
Yorum
-
Gülümsettin beni renkdasİlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen Hasan Batuhan ile direkt sonuç almalıyız maçlardan"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Şimdi mi haber verilir yaİlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn azından yoksay listesi diye bir şey var saçma mesajları görmek zorunda kalmıyoruz

Oh be.
edit:alıntılanan mesajları görüyoruz, onada bir çözüm lütfen.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum