Ben dünkü olaydan sonra daha da iyi anladım. Bu düzen hep güçlüyü koruyacak. Biz ise gerekenin daha da üstünde oynamamız lazım ki maç kazanabilelim. Istediği kararları verip maçtan sonra pişkin pişkin penaltı için yeterli görmedim yok onu duymadım filan denilir. Önceden hakemi konuşmak hoşuma gitmiyordu hâlâ da gitmiyor fakat dünkü pozisyondan sonra bu arkadaşların pozisyonu süzme görme anlama karar verme yetilerinde sıkıntı olmadığını, ahlâklarında sıkıntı olduğunu anlıyorum.
aslinda yetersizler biraz ama yine de haksiz sayilmazsin, ki ben yillar önce sunu demistim : "istediklerinde en zor pozisyonlari bile çözebiliyor hakemlerimiz" , yâni hakemine göre degisiyor tabi ama birçogu aslinda istediklerinde çok iyi hakem, ama istediklerinde, skinti orada
aslinda yetersizler biraz ama yine de haksiz sayilmazsin, ki ben yillar önce sunu demistim : "istediklerinde en zor pozisyonlari bile çözebiliyor hakemlerimiz" , yâni hakemine göre degisiyor tabi ama birçogu aslinda istediklerinde çok iyi hakem, ama istediklerinde, skinti orada
bencede sıkıntı hakemlerimizin yeteneklerinde değil, onlara sahaya çıkmadan maç sonucunu belirleyen sistemde.. yoksa cincon maçındaki penaltımızın izlenmesine rağmen verilmemesi yetenekle ilgili değil maçın oynanmadan belli olmasındandır..
Aşağıdaki fotoda Liverpool 4 3 3 oynuyor 3 FORVET, ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÇ FOOOOOOOORVEEEEEEEEEEET
Arsenal de 4 5 1 oynuyor, yani 4 2 3 1 de olabilir 4 1 4 1 de olabilir YA DAAAAAA Türkiye'de 4 3 3 oynuyoruz zanneden teknik adamlar gibi oynuyor da olabilir (Türkiye'de böyle de Arsenal bunu bu şekilde zannetmiyordur tabi ki)
Bek savunması yapan taktik 4 3 3 O LA MAAAAAAAZ
O ya 4 5 1'dir ya da türevleridir. 4 3 3'de savunmaya beklere orta üçlünün solu sağı desteğe gelir, hücum oyuncuları da 3 lü prese gelebilir tabi ki ama bunlar FOOOOOOOORVEEEEEEEEETTTTTİİİİİİİİR!
bencede sıkıntı hakemlerimizin yeteneklerinde değil, onlara sahaya çıkmadan maç sonucunu belirleyen sistemde.. yoksa cincon maçındaki penaltımızın izlenmesine rağmen verilmemesi yetenekle ilgili değil maçın oynanmadan belli olmasındandır..
Cezalı oyuncuları var. Deplasmanda çok iyi değiller. Bence 3-1 falan kazanırız.Ünal hoca defans oyuncularını özellikle uyarmalı. Hücum hatları gayet iyi defansımız uyursa dikkatsiz davranırsa cezayı keserler.
Yorum