Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi mi haber verilir ya

Oh be.

edit:alıntılanan mesajları görüyoruz, onada bir çözüm lütfen.
    Onu yöneticelere diyecez

Yorum

• Sosa oynar mı ? Adam sakatlanalı tam 2 ay oldu. Elin oyuncusu 1 hafta erken döner sakatlıktan bizde 2-3 hafta uzuyor.
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        U19 hocası kimse hemen kovsunlar

rezil hoca
        ne oldi ki
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ugurcan

Kamil Huseyin Hosseini Amiri

Sosa Parmak

Ömür Yazıcı Nwakaeme

Rodellaga

Hocanin son antrenmanlarda denediği kadro bu. Novak bugun son taktik idmanina katilirsa Amiri yerine forma onun olur.

Cok rahat bir galibiyet alacagimizi düşünüyorum. Lig sonuna kadar bu takim yenilgi almazsa da şaşırmam.

Güzel günler bu maçla baslayacak insallah..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben dünkü olaydan sonra daha da iyi anladım. Bu düzen hep güçlüyü koruyacak. Biz ise gerekenin daha da üstünde oynamamız lazım ki maç kazanabilelim. Istediği kararları verip maçtan sonra pişkin pişkin penaltı için yeterli görmedim yok onu duymadım filan denilir. Önceden hakemi konuşmak hoşuma gitmiyordu hâlâ da gitmiyor fakat dünkü pozisyondan sonra bu arkadaşların pozisyonu süzme görme anlama karar verme yetilerinde sıkıntı olmadığını, ahlâklarında sıkıntı olduğunu anlıyorum.
            aslinda yetersizler biraz ama yine de haksiz sayilmazsin, ki ben yillar önce sunu demistim : "istediklerinde en zor pozisyonlari bile çözebiliyor hakemlerimiz" , yâni hakemine göre degisiyor tabi ama birçogu aslinda istediklerinde çok iyi hakem, ama istediklerinde, skinti orada

Yorum

• Cevabi sahada verir insallah bizim futbolcularımız.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aslinda yetersizler biraz ama yine de haksiz sayilmazsin, ki ben yillar önce sunu demistim : "istediklerinde en zor pozisyonlari bile çözebiliyor hakemlerimiz" , yâni hakemine göre degisiyor tabi ama birçogu aslinda istediklerinde çok iyi hakem, ama istediklerinde, skinti orada
                bencede sıkıntı hakemlerimizin yeteneklerinde değil, onlara sahaya çıkmadan maç sonucunu belirleyen sistemde.. yoksa cincon maçındaki penaltımızın izlenmesine rağmen verilmemesi yetenekle ilgili değil maçın oynanmadan belli olmasındandır..

Yorum

• Millet üçlü savunma yazıp duruyor..

Şuraya bi 4-3-3 kadrosu yazayım bari..

Kamil Hüseyin Hosseini Novak
                  Parmak Sosa Yusuf
                  Ömür Hugo Nwakaeme

Detaylı analizini yazarak altını doldurmak isterdim fakat üşeniyorum..
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ugurcan

Kamil Huseyin Hosseini Amiri

Sosa Parmak

Ömür Yazıcı Nwakaeme

Rodellaga

Hocanin son antrenmanlarda denediği kadro bu. Novak bugun son taktik idmanina katilirsa Amiri yerine forma onun olur.

Cok rahat bir galibiyet alacagimizi düşünüyorum. Lig sonuna kadar bu takim yenilgi almazsa da şaşırmam.

Güzel günler bu maçla baslayacak insallah..

İnşallah Uğurum...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen Hasan Batuhan ile direkt sonuç almalıyız maçlardan
                      Hasan batuhan ile olmasa bile berkay ile kerem ile ebrar ile alırsın.

Yorum

• Ben bu konuda çok katıyım...

Aşağıdaki fotoda Liverpool 4 3 3 oynuyor 3 FORVET, ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÇ FOOOOOOOORVEEEEEEEEEEET

Arsenal de 4 5 1 oynuyor, yani 4 2 3 1 de olabilir 4 1 4 1 de olabilir YA DAAAAAA Türkiye'de 4 3 3 oynuyoruz zanneden teknik adamlar gibi oynuyor da olabilir (Türkiye'de böyle de Arsenal bunu bu şekilde zannetmiyordur tabi ki)

Bek savunması yapan taktik 4 3 3 O LA MAAAAAAAZ

O ya 4 5 1'dir ya da türevleridir. 4 3 3'de savunmaya beklere orta üçlünün solu sağı desteğe gelir, hücum oyuncuları da 3 lü prese gelebilir tabi ki ama bunlar FOOOOOOOORVEEEEEEEEETTTTTİİİİİİİİR!

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnşallah Uğurum...
                          Sosa bizim takim için, oynadığımız futbol icin cok önemli bir parca Enes.

Onun takimi rahatlatmasi, topa basması, defansi ve yanindaki adami bile oyuna sokacak paslari vermesi cok değerli bir detay.

Haftalardir eleştirdiğim Kamil bile bu maçta iyi oynayabilir.

Mac eksiği cok önemli bir detay değil Sosa gibi bir futbolcu için.

Iyi bir fikstüre giriyoruz.

Baslangici da güzel olacak insallah.

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bencede sıkıntı hakemlerimizin yeteneklerinde değil, onlara sahaya çıkmadan maç sonucunu belirleyen sistemde.. yoksa cincon maçındaki penaltımızın izlenmesine rağmen verilmemesi yetenekle ilgili değil maçın oynanmadan belli olmasındandır..
                            bâzi maçlarda öyle tabi evet

az önce Akhisar'in penaltisi güme gitti

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sosa bizim takim için, oynadığımız futbol icin cok önemli bir parca Enes.

Onun takimi rahatlatmasi, topa basması, defansi ve yanindaki adami bile oyuna sokacak paslari vermesi cok değerli bir detay.

Haftalardir eleştirdiğim Kamil bile bu maçta iyi oynayabilir.

Mac eksiği cok önemli bir detay değil Sosa gibi bir futbolcu için.

Iyi bir fikstüre giriyoruz.

Baslangici da güzel olacak insallah.

Bende inanıyorum güzel şeyler olacak kardeşim...

Aynen Sosanin dönmesi hem bizi en önemlisi takımı rahatlatacak...

Harika bir detay cidden Sosa...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• Cezalı oyuncuları var. Deplasmanda çok iyi değiller. Bence 3-1 falan kazanırız.Ünal hoca defans oyuncularını özellikle uyarmalı. Hücum hatları gayet iyi defansımız uyursa dikkatsiz davranırsa cezayı keserler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X