Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Aytemiz Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zor maç ve 3 puan bu mantelite ile oldukça uzak görünüyor.beraberlik iyidir şu maç için.

şu ligde şu yumuşak futbolla hangi takımı yeneriz diye düşündüm ve bulamadım.ankaragücünü hazırlıksız yakaladık ve 1-0 yendik.kasımpaşa maçındaki ankaragücü ve ilk 11 i olsa gene sıkıntılı olurdu.

ligin ikinci yarısı sadece genç oyuncuları izleme durumuna doğru gidiyor.kötü bir sistemden(taktik ve sahaya diziliş) dolayıda doğru şekilde genç oyuncular hakkında yorum yapmakta haksızlık aslında.

ünal hoca enteresandır çözümde üretmiyor.haftalardır rakipler çok rahat bizim ceza alanımıza geliyor aga.abi bunu nasıl görmezsin.akıl alır gibi değil.
    TEKKEBALL

Yorum

• Parmak sakatmış galiba yes periscobeta öyle dedi.Yusuf ve sosa oynar gibiymiş

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam hiç bir şey olmaz! Bu ülkede futbol aleminde her türlü pislik olur. Olmaz, yapamaz demeyin. Her şey olur.
        Adamlar CAS'tan onaylı şike yaptılar. TFF'yi ve kanunları ayarlayıp işi sümen altı ettiler. Bir şekilde kılıfına uydurdular.
        Ülke içerisinde yedikleri haltı yurt dışına da çıkardılar. Gittiler rüşvet verip UEFA ve FİFA'nın adım atmasını engellediler.
        Bu dünyada her türlü pislik sümen altı edilebilir. Her şey olabilir. Şaşırmamak lazım.
        Olmaz dersen tabi ki bir şey olmaz. Sesini çıkarmayı bilirsen neler olur neler.

Yorum

• Hüseyin, Uğurcan, Parmak ve Kamil Ahmet takimla beraber çalışmalara başlamış.

Novak ise takımdan ayri düz koşulara devam ediyormuş.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• yeri değil biliyorum ama söylemeden edemeyeceğim arkadaşlar.. dün ajax-r.madrid maçını izledim mükemmel bir maçtı ve bir kişi vardı o kadar mükemmel oynadı ki sahanın en iyisiydi.o kişi de HAKEM den başkası değildi benim için.. bu kadar hızlı ve bu kadar sert-kıran kırana mücadelede yeri geldi 3, yeri geldi 4, yeri geldi 5dk ya yakın düdük sesi duymadım. bi ara dedim hakemde maçın atmosferine,hızına daldı gidiyor..

Yorum

• En çok korktuğum maçlardan biri
              GS maçında da şu düşüncedeydim adamların ilk yarım saat hızını kesebilirsek ikinci yarı kucağa gelirler şeklindeydi hakem izin vermedi ama bu maç farklı
              Kaybedebiliriz hiç şaşırmam çok ekstra oynamamız lazım rakip inanılmaz savaşçı oynuyor daha doğrusu oynatmıyor ve forvette dikine giden adamları çok fazla Toure ile çıkarsak yanarız orta sahalarında Efecan ve Ceyhun gibi nefes aldırmayan adamlar var burada oyun kurarken çok zorlanacağız Abdülkadirlik maç değil bu kesin ilerde fernandesin ne yapacağı belli olmuyor yeni adamlarını seyretmedim ama çok zor bir takım olduğunu söyleyebilirim
              Alanya ve Göztepe maçlarından en az hasarla çıkmak lazım bu iki takımda savaşan takımlar
              @ okşoholu

Yorum

• oynanan futbola bakınca gs'yi geçip ikinci olmamız gerekiyor ama iş başka yere gitti. yine de takımı toparlayıp devam etmek gerek. sosa geldi, novak en fazla bir hafta daha oynamaz. arda bir haftada as kaleci seviyesine gelmiş. gs belki deplasmanda puan kaybı yapar yine, pusuda beklemek lazım. bjk'yi geçeceğimize inanıyorum.

Yorum

• Uğurcan antrenmanlara başlamış kaleye geçer bu maçta.
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En çok korktuğum maçlardan biri
                    GS maçında da şu düşüncedeydim adamların ilk yarım saat hızını kesebilirsek ikinci yarı kucağa gelirler şeklindeydi hakem izin vermedi ama bu maç farklı
                    Kaybedebiliriz hiç şaşırmam çok ekstra oynamamız lazım rakip inanılmaz savaşçı oynuyor daha doğrusu oynatmıyor ve forvette dikine giden adamları çok fazla Toure ile çıkarsak yanarız orta sahalarında Efecan ve Ceyhun gibi nefes aldırmayan adamlar var burada oyun kurarken çok zorlanacağız Abdülkadirlik maç değil bu kesin ilerde fernandesin ne yapacağı belli olmuyor yeni adamlarını seyretmedim ama çok zor bir takım olduğunu söyleyebilirim
                    Alanya ve Göztepe maçlarından en az hasarla çıkmak lazım bu iki takımda savaşan takımlar
                    Toure sezon sonu gönderilmeli, çok ağır hem de uyanık değil, çevre kontrolü hiç yok
                    iBANEZ de sezon sonu gönderilmeli
                    Yerlerine nokta atışı adamlar alınmalı
                    Bulabiliyorsan Nwakeme ve Rodellaga gibi adamlar alacaksın
                    Alanya zor rakip
                    Alanya ve Göztepe maçlarından 6 puan alırsak şampiyonlar ligi hedefine yaklaşırız
                    BJK ve Malatya önünde ligi bitiririz
                    Pislik GS'yi de geçersek zaten 2.oluruz
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Antrenman videosuna göre, ortada Toure yerine Sosa geliyor . Onun dışındakiler aynen devam.

Yorum

• Kamil Ahmet adam kaçırmaya devam ediyor. Kendisine çeki düzen vermeli
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• bugün foruma üye oluşumun ikinci yılı doldu..zaman su misali akıp gidiyor..inşallah şurada şampiyon Trabzonspor başlığına da yazmak nasip olur..

Yorum

• Alanyasporun deplasman performansi kötü.
                            Karsisina da son haftalara göre eksikleri biraz azalmış ve hic olmadığı kadar hırslı bir takim çıkacak.

Ben bu macta takimimdan ciddi manada patlama bekliyorum. Cok farkli skorlu bir galibiyet beni sasirtmaz.

Rakipte de Nsakala ve Tzevallas gibi iki onemli eksik var.

Kadromuz bu sekilde olacaktir.

Ugurcan

Kamil Hosseini Huseyin Novak ( yetismezse Amiri )

Parmak Sosa

Ömür Yazıcı Nwakaeme

Rodellaga

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 14.02.2019, 19:23.
                            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Sosa 11 başlar mi acaba ?

Yorum

• Alanya bize ters geliyor. Her maç kalecilerini milli ediyoruz. 1-0 olsun bizim olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X