İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Trabzon halkına bunu gostersek Haluk kulacoglununmu arkasında olur metin genç inmi ? Sizce hangisi ?İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ligden çekilme işini şike davası lehimize neticelenen yemeğini anladığım 2014 senesinde dile getirmiştim. Ama şimdi cansiparane çarpışan gençler için devam etmeliyiz diye düşünüyorum.
Yorum
-
vallahi abi ne desek boş.ben artık sadece çocukları izlemek için bakacağım maçlara BİR DE aVRUPA İÇİNİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk yarıda 9 kişi kalacaklardı ve en az 5-1 galip gelecektik. Gözümüzün önünde namussuzluk cereyan ediliyor ve biz buna hamle yapacak güce sahip değiliz. Mehmet Ali Yılmaz zamanını dün gibi hatırlıyorum, kimsenin hakkımızı yemeye götü yemiyordu. 2000 yılından beri sistemli bir şekilde hakkımız defalarca gasp ediliyor. Artık yutkunmaktan, dişimi sıkmaktan bitkin düştüm. Federasyonun önüne gidip analarina kufredesim var.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Tartismaya bile gerek yok resmen utanir oldum trabzonun milletinden..İlk olarak ekeser60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon halkına bunu gostersek Haluk kulacoglununmu arkasında olur metin genç inmi ? Sizce hangisi ?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Basaksehirin aciklamaya bakin yuzsuzler sirf su aciklama bile lige nasil ayar cekildiginin gostergesidir kamuoyunda basaksehir alehine isler cereyan etmeye baslayinca bak al bize yapiliyorsa onlarada yapiliyor demek icin bile kurban edilmis olabiliriz..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Stada hakem kitlediysen sonuna kadar gideceksin geri adım atmayacaksinİlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStada hakem kilitledik zamanında diyorum sen masa diyorsun yok hocam masa falan hikaye sen figüransın bir tarafını da yırtsan başrol olamayacaksın bu ligde...
Çanakkale göndermesi o şerefsizlere çok şereflice bir giydirmeydi ama onlar anlamaz.
Bu şerefsizlere karşı camia olarak tek yumruk olup,başkan yönetim teknik ekibin arkasında dağ gibi durmalıyız çünkü bizden başka kimseleri yok.
Çakma mafyalarla bu iş olmaz.
Mafya isen tam mafya olacaksinNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Biz artik figuraniz aglayanimiz yok... istanbul klupleri duzenin kluplerinin aglama icin kullandigi bir figuraniz.. simdi anladiniz mi 2010 -2011 de dik durmanin figuran olmayalim siyasete duzene boyun egmeyelim denmesinin ne kadar onemli oldugunu.. utaniyorum bu aksamdan utaniyorummmİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasaksehirin aciklamaya bakin yuzsuzler sirf su aciklama bile lige nasil ayar cekildiginin gostergesidir kamuoyunda basaksehir alehine isler cereyan etmeye baslayinca bak al bize yapiliyorsa onlarada yapiliyor demek icin bile kurban edilmis olabiliriz..
Yorum
-
Kafamda çok soru var...
Acaba tum bu olanlar futbolu bağımsız Tff yönetemiyor artik...
Burasi da iktidardaki hükümete baglansin olayı mi ???
Nasıl bir ulkede yasiyoruz biz.
Gurbetci kardeslerim ne kadar şanslı...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Zaten oyle futbolu tff mi yonetiyor ?İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKafamda çok soru var...
Acaba tum bu olanlar futbolu bağımsız Tff yönetemiyor artik...
Burasi da iktidardaki hükümete baglansin olayı mi ???
Nasıl bir ulkede yasiyoruz biz.
Gurbetci kardeslerim ne kadar şanslı...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
2010-2011 yılından beri bizi lime lime doğrayan şike şüphelisi Bülent Yıldırım bugün de VAR odası'ndaydı.İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bir sonraki koreografimizi kocaman bir pankartta "FUCK OFF ÜMİT ÖZTÜRK" diye yazsak güzel olurdu. Çok merak ederdim TFF ceza verebilir miydi?
Bülent Yıldırım'ın gözardı edilip, Ümit Öztürk'e yüklenmek çifte standarttır.
Yorum
-
O lafları yiyeceği günler gelecek.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBe şerefsiz fatih terim daha yeni vefat etmiş ailenden biri. 1 dklık adam olabilsen bari o ölümden utansan. Desenki biz gs camiayıyız. Bugün ts adına üzüldüm. Hakem maçı katletti. Sonrada bizde desek allah sabır versin. Ama yok ne gezs sende o adamlık. Yok hakem de insan hata yapar kinayeleri. Sizler Allahın huzurnda cidden nasıl hesap vereceksiniz. Hiç yüzleri de kızarmıyor.
Yorum
-
Tamamen resmiyette de oraya bağlayacaklar bu işin sonunda.İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten oyle futbolu tff mi yonetiyor ?
Olay o noktaya gidiyor.
Kor gözün parmagina sokar gibi yapilan eyyamlarin baska bir aciklamasi yok.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Ümit Öztürk denilen tetikçinin yatcak yeri yok.Adam bildiğin gsnin kadrolu hakemi.Her maçı kazandırmış gsye.Bugün 3-1 iken vermediği penaltının izahı yok.Ulan Allahsız zaten 3-1 önde gs,ona rağmen belki maç döner diye net penaltı+sarı gördüğün halde çalmıyorsun.Allah bu yaptıklarının bedelini ne kısa zamanda burnundan fitil fitil getirir inşallah...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum