Umutsuzluğa gerek yok. Avrupa ya katilip orda basarili oluruz insallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bence ofsayt var çizgileri saçma çekmişler. Kamilin çizgisi omuz yerine dirsekten çizilmiş nerdeyse.İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 golden önce offside yok mu?İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Ayrı bir algı daha yapmaya çalışıyorlar.
Neymiş Gs maçı zaten alırmış.
Eğer o adamlar ilk yarıda atılsaydı görürdüm ben Gsyi.
Alnımızın akı ile galip dönerdik.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Ah kulacoglu ah fazlasin bu camiaya da ulkeye de..İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Bu ligden çekilme işini şike davası lehimize neticelenen yemeğini anladığım 2014 senesinde dile getirmiştim. Ama şimdi cansiparane çarpışan gençler için devam etmeliyiz diye düşünüyorum.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum
-
Uste arkadas da yazmış.
Ya Haciosmanoglu bu hakemleri stada kitledi.
Fener macinda taraftar atlayıp dövdü bir hakemi ...
Yine düzelmedi bu olaylar...
Bu aksam ki olay bambaşka.
4 gol atsak, Ümit Öztürk'lu Galatasaray 5 gol atar ve maci kazanirdi.
Büyük resme bakinca bu aksam ki sonuc Basaksehire yarayacak.
4-5 hafta sonra gorucek herkes.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Be şerefsiz fatih terim daha yeni vefat etmiş ailenden biri. 1 dklık adam olabilsen bari o ölümden utansan. Desenki biz gs camiayıyız. Bugün ts adına üzüldüm. Hakem maçı katletti. Sonrada bizde desek allah sabır versin. Ama yok ne gezs sende o adamlık. Yok hakem de insan hata yapar kinayeleri. Sizler Allahın huzurnda cidden nasıl hesap vereceksiniz. Hiç yüzleri de kızarmıyor.
Yorum
-
Arkadaslar bu lig artiktemiz degil uzun yillardir boyle. İstanbul kluplerinin yillardir korunup kollanmasi, basaksehir in iktidar tarafindan aldigi destek ustune yeni kurulan cumhurbasligi spor klubu komedisi o klubun osmanlispor la yer degistirip palazlandirlmaya baslanmasi vs vs konu su biz bu ligi izleyerek takip ederek figuran olacakmiyiz. Kendimi bildim bileli bu spora gonul verdim son yillarda takip etmek icin kendimi zorluyorum.... Ama artik yok midem bulaniyor spordan sogutuyorla bunun bir eglence araci olmasina bile izin vermiyorlar....uzak tutun kendizi uzak tutun..
Yorum
-
Ilk yarıda 9 kişi kalacaklardı ve en az 5-1 galip gelecektik. Gözümüzün önünde namussuzluk cereyan ediliyor ve biz buna hamle yapacak güce sahip değiliz. Mehmet Ali Yılmaz zamanını dün gibi hatırlıyorum, kimsenin hakkımızı yemeye götü yemiyordu. 2000 yılından beri sistemli bir şekilde hakkımız defalarca gasp ediliyor. Artık yutkunmaktan, dişimi sıkmaktan bitkin düştüm. Federasyonun önüne gidip analarina kufredesim var.İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrı bir algı daha yapmaya çalışıyorlar.
Neymiş Gs maçı zaten alırmış.
Eğer o adamlar ilk yarıda atılsaydı görürdüm ben Gsyi.
Alnımızın akı ile galip dönerdik.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum