Şehrimizin takımını tutacak kadar kültürümüze bağlıyız bizi temsil ettiği değerler içinde tabi bu yüzden futbol sevgisini başka ülkelerin takımlarıyla dindiremiyoruz yoksa bu çirkef oyunu izlemeye mide yetmez
3 büyütülmüş başrolde diğerleri figüran bu sistem böyle kurulmuş bizde acaba tekrar bunları alt edebilirmiyiz diye uğraşıyoruz lakin bunlar sadece sahada mücadele etmiyor işte biz orada öksüz kalıyoruz bir Kastamonulu olarak bordo maviye tutkun olmamın nedenide bu bizi onların tahmin edemeyeceği kadar büyük yapanda bu herşeye inat mücadeleye devam şampiyonluk için sevmedik bu renkleri bu felsefenin peşinde olduğu için bu bayrağı en önde tutan Anadolunun ağabeyi olduğu için sevdik.
Bu kadar eksik kadro ile belki Trabzonspor'da oynayacak yeteneğe sahip olmayan zoraki oynattığımız bazı oyuncularımızla altyapından olan oyuncularımızla karakterli yabancı oyuncularımızla hatasıyla herşeyi ile yenilsekte karakter koyuyoruz sahaya ben takımla gurur duyuyorum emeğinize sağlık.
Yurumekle yollar asinmaz jan reis onderliginde yanina ahmet metin gencide alarak yurusun trabzonlu gecen hafta oldugu gibi emin olun bir daha kiyamazlar trabzonspora ey gidi trabzon ey ölmüşsun aglayanin yok..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Herzaman söylüyorum bunlar sonradan rahat rahat hareket edip gezip tozabileceklerini bildikleri için böyle rahatlar , bikaçının başına bi kaza gelecek ve adalet sağlanacak herkes akıllanacak aslında bu kadar basit.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
boşuna konşuyor, kendimizi yoruyoruz. bu ülkede adalet yok. adaletin olmadığı yerde anarşi başlayacak. gideceksin bir hakemin hayatını karartacaksın. bunun başka çözümü de yok. yok tff, yok siyaset. hepsinin...
En son B61 tarafından düzenlendi; 11.02.2019, 00:04.
Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda basamakları hızla tırmanır. 2 binin üzerinde memurun çalıştığı bir kurumda Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı'dır artık. Çalıştığı kurum, Türkiye'deki bütün ihracatçı ve ithalatçı firmaları denetler. Ayrıca Ankara Üniversitesi, Avrupa Topluluğu Araştırma ve Uygulama Merkezi'nden (ATAUM), "Avrupa Birliği Uluslararası İlişkiler Uzmanlığı" sertifikasını da ekler eğitim portföyüne. Şu anda da Ekonomi Bakanlığı İç denetim Başkanı'dır. Bülent Yıldırım 2010-2011 yılında FENER'i şampiyon yapmıştır.
Trabzonspor düşmanıdır
En son B61 tarafından düzenlendi; 11.02.2019, 00:04.
bence haftaya 90 dakika sahada oturalim. kac gol olursa olsun. ses getirecek bi tepki koymak lazım. hatta dünyada manşet olana kadar her hafta bunu yapalım
Yorum