Bu ülkede yaşayan insanların herhangi bir konuda isyan etmemesi imkansız. Adaletsizlik ve hırsızlık hayatın her alanında mevcut. Öyle gizli gizli yapmaya bile gerek yok artık. Şu maçtan sonra yapılan hırsızlık saatlerce konuşulacak aynı Başakşehir maçından sonra konuşulduğu gibi. Tiyatro bile değil bu yaşananlar.
Fransız halkı adaletsizliğe isyan eden bir halk. Bizim halkımız ise onları soyan hırsızları başa getiriyor
4-5 as oyuncun yok, yedeklerinden 11 e aldıkların çoluk çocuk. yedeklerin geri kalanı bebe ve oynadığın takım kendi sahasında çok çok iyi ve şampiyonluk için 20 milyonluk transfer yapmış
Takimla gurur duydum gencecik cocuklar ugrasti
. penaltiyi verse eminim beraberligi de galibiyeti de kovalardik.
Tiyatro var herkese izletiyorlar. Siz de canak tutup takimi elestiriyorsunuz. Hepsi kosuyor mucadele ediyor bu kadar eksikle daha ne oynacaktik.
ulan hakem denen piç taktik, teknik hatalarımızı bile konuşmamıza izin vermiyor da, ünal hocanın tüm stoperleri ve forvetleri 11'e koymasının izahı nedir? Allah ne verdiyse sahaya sür, aslanım koçum yap... böyle hocalık mı olur.? gs deplasmanında 1 oyuncu değişikliği ile maçı tamamlamak nedir???
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Şurada hala kendi futbolcusuna saydıranlar en az şu hakem kadar art niyetli.
Yahu arkadas hakem oooo.cocugu onu goruyoruz söylüyoruz da senin super star diye övüp durdugun iki adamın hicbir önemli macta hicbir bok yapamıyor onuda mı soylemeyelim. Su yusufun veya abdulkadirin konyadan veya malatyadan aynı mevkide oynayan iki adamdan gram fazlası var mı bunlar süper starsa heralde gökdeniz fatih hami ünal maradonaydı bunu bilir bunu söylerim ikisindende hicbir bok olmaz.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum